AKT-lærer til fast stilling i strukturklassen Hals Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Da en af vores lærere i strukturklassen på Hals Skole fik andet job netop før sommerferien, søger vi en ny AKT-lærer med tiltrædelse fra september måned, eller så hurtigt det kan lade sig gøre, hvis et fast job skal opsiges.

Hals Skole har en strukturklasse, hvor der i øjeblikket går 22 elever – 18 drenge og 4 piger. Eleverne er opdelt i tre trin - indskoling, mellemtrin og udskoling. Der er et klart fagligt sigte med hver elev, og vi har en målsætning om at inkludere eleverne i almen-skolen, når den enkelte elev er parat til det.

Vi har i slutningen af sidste skoleår etableret et lokalefælleskab med Hals Skoles DUS, for strukturklassen indskolings- og mellemtrin. Dette fællesskab forventer vi meget af. Både fordi de fysiske forhold og muligheder for både elever og personale er blevet langt bedre, men ikke mindst fordi der er en god synergieffekt i processen og mulighed for yderligere pædagogisk udvikling. Strukturklassen udskolingsfase har lokale i udskolingsafdelingen i almenskolen.

Til strukturklassen er der tilknyttet fem lærere og tre AKT-pædagoger. Alle med hele deres tjenestetid i strukturklassen. Som kommende AKT-lærer har man timer på alle tre trin, da det er afgørende, at man har kendskab til alle elever i strukturklassen. Det aktuelle skema indeholder b.la. matematik i indskolingen og på mellemtrinnet, men også humanistiske fag som historie, samfundsfag og kristendom. Hvis den rette ansøger får jobbet, kan der også blive på tale at justere i fagfordelingen.
I det hele taget søger vi det rette menneske, der kan indgå og bidrag til det tætte teamsamarbejde, der er i strukturklassen, og som gerne vil være med til de næste spændende skridt i den pædagogiske fusions-proces mellem strukturklassen og DUS.

Hals Skole har ca. 270 elever fra 0. til 9. klasse, og der er i alt ca. 60 ansatte på skolen.
Vi tilbyder en udviklende og inspirerende arbejdsplads, hvor der samarbejdes i et positivt og kollegialt givende arbejdsmiljø.
Pædagogisk og udviklingsmæssigt set har vi aktuelt blandt andet fokus på en datainformeret skole, "modernisering" af udskolingen og videreudvikling af læringssamtaler. Ikke mindst har vi fået etableret et særdeles spændende udeskoleområde med blandt andet dyrehold og mulighed for spændende udeaktiviteter.

Som yderligere information om skolen henvises til skolens hjemmeside www.halsskole.dk, og Facebookside.

Vi tilbyder en rundvisning på skolen og i strukturklassen mandag d. 19/8 kl. 15 – 16. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Yderligere oplysninger kan fås ved at henvende sig til skolen (9982 4025), skoleleder Per Bødker Andersen (3026 1944) eller DUS- og indskolingsleder Julie Østergaard Rasmussen (2323 7222).

Ansøgningsfrist tirsdag d. 20. august
Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 27. august.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8c4deea8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hals
  • Tirsdag den 20. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Hals over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1