[xxxxx] søger engagerede undervisere og/eller pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Heldagsskolen Bråby er en privat dagbehandlingsskole, som tilbyder specialiseret undervisning og behandling til børn og unge der har udfordringer såsom ADHD, autismespektrumforstyrrelser, adfærdsproblematikker og/eller indlæringsvanskeligheder mm. Der ses ofte en komorbiditet i elevernes problemstillinger.

Vi har stadigvæk efterspørgelse på at varetage opgaver omkring de elever, som har allermest brug for kompetente og autentiske voksne. Derfor søger vi igen lige præcis dig!

Din opgave

Vores målgruppe er elever der tit kommer med en oplevelse af, at de ikke er slået til i skolen, følt sig isoleret og misforstået. Din opgave vil være, sammen med dygtige kollegaer i et selvstyrende team på 4-5 medarbejdere, at ændre den oplevelse for den enkelte elev. Du vil komme ind på en skole der i høj grad lykkes med at ændre ovennævnte fortælling, og de fleste af vores elever kommer ud i beskæftigelse eller uddannelse efter endt skolegang på Heldagsskolen Bråby.

Vi ser på muligheder i stedet for begrænsninger, både hos den enkelte elev, men generelt i hverdagen. Vi kigger mere på hensigter og intentioner, end på adfærd. Dette mindset forventer vi også af dig.

Dette er en stor opgave og alle elever er forskellige, og for at lykkes skal du/vi have en stor værktøjskasse didatisk og behandlingsmæssigt. Denne kan du komme med, eller være indstillet på at få den i samspil med kollegaer, psykologer og ledelse på skolen. Vi arbejder udfra flere perspektiver og dem skal du være nysgerrig på, at få et indgående kendskab til. Vi hjælper på vej med psykologer og ledelse tæt på, samt intern uddannelse.

Der er ingen forventning om at du kan det hele, men en forventning om at du er nysgerrig på dig selv, på læring og det at indgå i et tæt samarbejde omkring eleverne.

Du skal udarbejde elevplaner, pædgogiske/didaktiske årsplaner og logbog, hvor du skal beskrive hvad, hvor og hvordan du/I arbejder med den enkelte elev. Relationsarbejdet er højt proriteret, derfor skal du indgå i to årlige lejrskoler.

Du skal være medskaber af at forældre, opholdssteder og/eller plejeforældre er orienteret og i samabejde omkring elevernes skoledag.

Opgave som underviser

Du skal som underviser forberede og gennemføre specialundervisning, dette sker både igennem individuel forberedelse, men også i tæt sammenspil med dine kollegaer. Det faglige niveau spænder vidt for de 12-13 elever du har undervisningsansvaret for i klassen og du vil møde elever på mange forskellige niveauer. Du vil have til opgave, at finde ud af hvor den enkelte elevs og gruppens læringspotentiale ligger. Dette er en opgave, som du aldrig står alene med, men vil finde frem til dette i tæt sammenspil med dine teamkollegaer, som består af pædagoger og lærere. Du vil skulle varetage 12-14 timers undervisning, og har her din teamkollegaer som understøttende. Når du ikke har det direkte undervisningsansvar, skal du understøtte undervisning og/eller arbejde med behandling og relationer i gruppen og hos den enkelte elev.

Opgave som pædagog

Du skal som pædagog understøtte og være med omkring specialundervisningen. Du skal være medskaber af et trygt undervisningsmiljø i samarbejde med dine kollegaer. Du skal have et særlig øje for trivslen hos den enkelte, men også i gruppen som helhed. Du skal iværksætte, planlægge og evaluere på socialpædagogiske aktiviteter.

Kvalifikationer

- Du er lærer eller pædagoguddannet, eller noget tilsvarende (f.eks. undervisningerfaring gennem en årrække, socialrådgiver, cand mag o.s.v)

- Vi søger alle fagkombinationer hos læreransøgerne

- En fordel med relevant erfaring, ikke et krav

- Struktureret

- Lyst til at lære nyt

- Omstillingsparat.

- Relationsstærk

Hvad tilbyder vi

- En lærende organisation

- Fokus på intern og ekstern uddannelse.

- Hurtige arbejdsgange i tværfaglige teams

- God økonomi

- Fokus på social kapital og gennemførelse af flere personalearrangementer hen over året.

- Overenskomst med DLF og SL, og herigennem en TR på skolen

- Mentorordning

- Ledelse og psykologer tæt på i hverdagen

Flere får lederjob i forlængelse af en ansættelse på Heldagsskolen Bråby.

Praktiske oplysninger

- Skolen har to afdelinger.

Afdeling Karise: Køgevej 38, 4653 Karise

Afdeling Svalebæk: Kirkevej 18 A, 4690 Haslev

Stillingerne der skal besættes kan være på begge afdelinger. Vi ser os som EN skole, hvor man kan bevæge sig mellem de to afdelinger gennem ens ansættelsesforhold. Du skal dog være meget velkommen til at komme med ønsker omkring hvilken afdeling du foretrækker.

Lønnen er reguleret gennem overenskomsten og gives efter erfaring og funktioner.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du har lyst til at høre mere om vores dagbehandlingsskole, er du velkommen til at ringe til skoleder Tine Dam på 29720575, eller skoleleder Kenneth Rasmussen 20679286. Du er også meget velkommen til at orientere dig på vores hjemmeside www.heldagsskolen-braaby.dk.

Ansøgningsfrist: mandag den 26. september 2022 klokken 12.00

Samtaler: Afholdes torsdag den 29. september 2022

Forventet opstart er 1.11.2022, hvis du ikke høre noget inden 1.11.2022 er stillingen besat til anden side.

Glæder os til at høre fra dig!

Se mere på vores ansøgersite: https://heldagsskolen-braaby.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=577dd72e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Haslev
  • Fredag den 07. oktober 2022

Lignende jobs

  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? Brænder du for matematik og håndværk/design, så kan du blive en del af et stærkt å..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Genopslag Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? Brænder du for matematik og naturfag, så kan du blive en del af et stær..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Køge

    Kirstinedalsskolen søger engageret lærer til matematik, engelsk og PLCHar du en brændende passion for undervisning, der inspirerer og støtter elevernes faglige og sociale udvikling? Vi søge..
    • Lærer
    • Køge
    Få mere info
  • Lærer på Midt-og Vestsjælland

    Lejre Musikskole søger violinlærer til fastansættelse pr. 1. september 2024 eller hurtigst muligt derefter Har du en høj musisk, pædagogisk og kreativ faglighed? Kan du sætte ” ild” i elever..
    • Lærer
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Haslev over tid

Dato Alle jobs som lærere
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0