DSA-lærere til nyetablerede modtagerklasser på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Havdrup

Havdrup Skole søger DSA-lærere til permanente modtagerklasser for elever i 1.-9. klasse

Klasserne skulle oprindeligt påbegyndes i august, men grundet krigen i Ukraine er processen i Solrød Kommune, som i alle andre kommuner, fremskyndet til opstart nu.

Vi har allerede ansat en dygtig koordinator, som har gjort lokalerne klar, men nu mangler hun sine nye kolleger, og en af dem er måske dig?

Vi søger lærere med erfaring i undervisning af flersprogede elever, som:
  • kan arbejde selvstændigt og fleksibelt
  • er didaktisk og relationelt stærke
  • kan indgå i tæt samarbejde med kolleger på skole, med ledelsen, med lærere på kommunens skoler, forældre og med kommunens øvrige personale (f.eks. familierådgivere, psykologer osv.)
  • tænker kreativt og innovativt i forhold til opgaveløsningen
  • har et anerkendende børnesyn og møder den enkelte elevs behov og potentialer


Vi er en skole med fokus på faglighed, trivsel, ansvarlighed og fællesskaber. Vi understøtter et stort professionelt råderum og et ambitiøst arbejdsfællesskab. Der skal være plads til at begå fejl og lære af disse. Gode idéer og forslag for undervisningen tages imod med åbne arme, når der argumenteres og tænkes på helheden med udgangspunkt i elevernes læring og udvikling.

Om Havdrup Skole:
Havdrup Skole er overvejende en to-sporet skole med ca. 500 elever og med et stigende elevtal. Skolen har nyrenoverede faglokaler og har generelt en pæn skole. Vi har en del nyt inventar og har prioriteret et Makerspace til klassernes arbejde med it. Der er store grønne områder, hvor vi i løbet af sommeren får et stort legeområde for mellemtrinseleverne. Skolen har adgang til byens to store haller i skoletiden.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Havdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Havdrup
  • Onsdag den 13. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Havdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Havdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Havdrup over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2