Lærer til modtageklasserne i Gribskov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsinge

Brænder du for at arbejde med unge, der har brug for undervisning i dansk som andetsprog?

Har du lyst til at undervise unge mellem 14 og 18 år i Gribskov Kommunes modtageklasser?

Som lærer i modtageklasserne bliver du en del af et team, hvor der arbejdes tæt og med et fælles ansvar for undervisningen af de unge. Der er en høj grad af selvstændighed forbundet med jobbet, og du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af tilbuddet.

Det overordnede mål for modtageklasserne er, at de unge bliver klar til at indgå i det danske samfund og kan klare en almindelig ungdomsuddannelse.

Om dig
  • Du har lyst til at påtage dig rollen som klasselærer/mentor for en gruppe elever. En opgave, der indebærer at fastholde, motivere og samarbejde med forældre/eleven om en stabil skolegang og deltagelse i alle skolens undervisningsaktiviteter.
  • Du er uddannet lærer med linjefagsuddannelse eller dokumenteret DSA erfaring i at undervise i modtageklasse indenfor målgruppen 14-18 årige. Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning af elever, der er helt uden dansksproglige kompetencer og er nye i dansk skolesammenhæng. Har du derudover kompetencer til at undervise eleverne i matematik, vil det være en yderligere fordel.
  • Din tilgang til andre er anerkendende, og du er god til at danne relationer. Ligeledes har du øje for den unges perspektiv. Du har lyst til at arbejde med læringsmål og feedback, og du tager udgangspunkt i den unges ressourcer og potentialer.
  • Din undervisning er præget af en høj faglighed, og du har gode fagdidaktiske kompetencer. Du evner og har lyst til at være i et arbejdsmiljø, hvor der er et tæt samarbejde og fælles planlægning af undervisning, årsplan og andre aktiviteter.


Dialog og målsætning er et vigtigt redskab til elevens trivsel og faglighed. Det er derfor vigtigt, at du har et engagement - både fagligt og personligt, da eleverne har meget forskellige forudsætninger og niveauer.

Om arbejdsstedet
Modtageklasserne er beliggende sammen med Gribskov10, som er en del af Nordstjerneskolen - en stor nybygget skole midt i Helsinge med ca. 550 elever fordelt på 0.-10. årgang.

Modtageklasserne rummer pt. 23 elever, og vi optager løbende nye elever. Det betyder, at du både vil være en del af et mindre team omkring 10. klasse/Modtageklasserne og en stor personalegruppe på Nordstjerneskolen med mulighed for fagfællesskab og udvikling i et større professionelt læringsfællesskab. Vi har et godt kollegialt fællesskab, hvor vi har respekt og omsorg for hinanden. Vi arbejder med en anerkendende pædagogik med bevidsthed om kommunikation og motivation.

Vi stræber efter at værdierne: Tillid, respekt, læring og mod kendetegner hverdagen. Vi arbejder ud fra den systemiske og narrative tænkning.
Skolen har socialrådgivere tilknyttet og har et velfungerende samarbejde med psykologer, rådgivere og familiekonsulenter. Desuden er der et tæt samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning og Gribskov Ungdomsskole.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse den 1. februar 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Droob Olsen telefon 72 49 82 45 eller skoleleder Karen Kaas telefon 72 49 92 59.

Ansøgningsfrist og samtaler
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest den 10. december 2023.
Vi forventer at holde samtaler den 13. december 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse i Gribskov Kommune, at du kan oplyse minimum en reference.

Vi indhenter automatisk børneattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgninger modtages kun elektronisk via knappen 'Søg stillingen'.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet


Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Helsinge
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Helsinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Helsinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Helsinge over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3