Faglærer og køkkenassistent søges til Kadetten ved Kronborg Slot. Er du bager eller kok...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

To medarbejdere søges. Vi leder efter en sød og dygtig køkkenassistent og faglærer.

Café Kadetten ved Kronborg Slot er et helt særligt sted. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og alt på menukortet er hjemmelavet med en god portion kærlighed både til de økologiske råvarer og til vores gæster!

Er du vant til at jonglere med gryder og elever samtidig, og har du evt. en baggrund som bager eller køkkenassistent/kok, så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Vi er på udkig efter dig, der er fagligt stærk, og som kan være med til at videreudvikle vores økologiske og bæredygtige koncept. Du er smilende og skælder ikke ud, er super engageret og kan inddrage unge med særlige behov i arbejdet.

For den rette er der mulighed for masser af ansvar, medbestemmelse og indflydelse. Vi er inde i en god udvikling – og har planer om at fortsætte dette længe endnu!

Vi er et lille team, der har det sjovt, når vi er på arbejde, og vi hjælper hinanden, så vi kommer godt i mål. Vi går op i vores råvarer, økologi og at der er særdeles rent og pænt i køkkenet. Derfor skal du både kunne håndtere bonner og en selskabsmenu, ligesom du kan vasker op og skure gulvet med et smil.

Kadetten holder til i den historiske Sekondløjtnantskole ved Kronborg Slot i Helsingør.
Her fik kadetter i sin tid striber på skuldrene, når de rykkede op i rang og blev officerer. I dag rykker vi fortsat kadetterne, nemlig vores unge, når de dagligt får skulderklap for at udvikle deres særlige behov til særlige kompetencer.

Kadetten tilbyder 10.- og 11. skoleår, 3-årig STU-uddannelse, afklaringsforløb samt beskæftigelse med støtte med et beskæftigelsesrettet fokus og med rammer der sikre, at de unge kan udvikles personligt, socialt og fagligt.

På Kadetten går læringsforløb og produktion hånd i hånd. Det betyder, at læringen er praksisnær, og opgaveløsningen foregår som på en arbejdsplads. I den forbindelse kan kadetterne vælge mellem forskellige spor, som alle fører dem ’på sporet af et rigtigt job’.

Som faglærer er du lidt af en ”blæksprutte” der går i front og med begejstring kan motivere og inspirere vores unge kadetter i den teoretiske og praksisnære undervisning.

Du er rummelig, tålmodig og kan bevare overblikket. Desuden er du ansvarsbevidst og evner at strukturere og udvikle meningsfyldte læringsforløb. Du er evt. uddannet lærer og har pædagogisk uddannelse og/eller erfaring i arbejdet med unge med særlige behov.

Der arbejdes ud fra de del- og hovedmål som den enkelte kadet har, Det er faglærerens opgave, at arbejdet/undervisningen sker i overensstemmelse med disse, og at man skriftligt kan dokumentere progressionerne i statusrapporter mv.

Fonden Kadetten
Modsat lignende tilbud til mennesker med særlige behov, er Kadetten hverken privatejet eller ejet af kommunen. Kadetten er en socialøkonomisk virksomhed, som er ejet af en fond. Det betyder, at vi er kommercielt tænkende og tjener penge på almindelige markedsvilkår, men bruger overskuddet til at skabe arbejdspladser for mennesker med særlige behov. Ud over at bidrage til Kadettens drift og udvikling går vores indtægt altså til noget, der skaber værdi for samfundet.

Kontakt hurtigt direktør Lene Lissau på [email protected], hvis du er interesseret i en af stillingerne eller ønsker at høre mere. Vi ansætter løbende, så skynd dig til tasterne. Senest start pr. 1. juli 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Helsingør
  • Torsdag den 28. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
20. august 2024 1