Velfærdteknologisk ambassadør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Vil du være med til at understøtte implementeringen af velfærdsteknologi i vores temabaserede undervisning på SOSU H i Hillerød/Helsingør? SOSU H ønsker at styrke vores elevers kompetencer til fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi allerede nu har en central rolle og fremadrettet får en større rolle.

For at løfte opgaven endnu længere ind i den praksisnære undervisning har vi brug for ambassadører på alle SOSU H’s skoleafdelinger. Her skal du understøtte underviserne i at udfordre vores elever, således de bliver så dygtige, som de kan, gennem brug af velfærdsteknologi i undervisningen.

Samarbejde om elevernes uddannelse Du bliver tilknyttet et korps af ambassadører på SOSU H, der sammen med vores undervisere og på tværs af skoleafdelingerne styrker implementeringen af velfærdsteknologi i vores helhedsorienterede og tværfaglige undervisning.

Du skal være med til at skabe synlighed for underviserne og eleverne, således de får øje på de velfærdsteknologier, som står til rådighed for og i undervisningen. At øge nysgerrigheden hos både underviser og elever, således de får overblik over relevansen og anvendelsen af velfærdsteknologier i undervisningen. Og ikke mindst at øge eller skabe tryghed for undervisere og elever til at benytte velfærdsteknologi i læringen på SOSU H og ud i elevernes praksis.

Opgaver som ambassadører Du skal:

  • understøtte underviserne i at inddrage velfærdsteknologier i undervisningen
  • udarbejde og afprøve nye undervisningsforløb med velfærdsteknologier i undervisningen

  • sikre at teknologierne er tilstede og klargjort til brug i undervisningen

  • være bindeled mellem SOSU H og Videnscenter for Velfærdsteknologi

  • påtage dig en aktiv rolle for at introducere og implementere nye velfærdsteknologier i undervisningen
  • afprøve undervisnings- og udviklingsforløb med digitale produkter og velfærdsteknologi med inddragelse af kolleger og elever
  • øge kendskabet til- og brugen af Videnscenterportalen.dk

Indflydelse og udviklingsmuligheder Sammen med dine kollegaer får du mulighed for at videreudvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker skole og praksis tæt sammen, og i det led bliver du vigtig. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og vi fejler også en gang imellem - det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine og dine kollegaers pædagogiske og didaktiske kompetencer.

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her

Hvad forventer vi? At du har en særlig interesse i velfærdsteknologi og flair for, hvorledes det kan indgå som en naturlig del af undervisningen. At du sammen med underviserne har interesse i at motivere unge og voksne ind i uddannelsen og ud i arbejdslivet. Du har undervisningserfaring og kan praktisere anvendelsesorienteret, tværfaglig og differentieret undervisning, og deler gerne ud af dine erfaringer. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med undervisning, og inddrager IT som en naturlig del af den.

Er det noget for dig? Sådan søger du Du sender din motiverede ansøgning til Sanne Goksøyr.

Tiltrædelse 1. juni 2022 eller hurtigst mulig

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Til funktionen knytter sig en funktionstillæg. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge.

Yderlig information kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Sanne Goksøyr, telefon 2494 9529.

Ansøgningsfrist er d. 4. maj 2022 kl. 12.00.

Samtaler afholdes torsdag 12. maj 2022.

OM SOSU H På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Helsingør
  • Onsdag den 04. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 2