SOSU H søger undervisere til vores erhvervsuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at undervise tværfagligt og praksisnært på Danmarks største SOSU skole? Kan du motivere og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske SOSU H’s nye underviser!

Om jobbet
Vi søger lige nu to undervisere, én til en fast stilling og én til en tidsbegrænset stilling (1. maj 2021– 31. december 2021) til vores afdeling i Herlev. Vi har brug for:

  • Undervisere med sundhedsfaglig profil, der kan undervise bredt i de uddannelsesspecifikke fag og gerne med praksiserfaring fra det psykiatriske område


Som underviser på SOSU H indgår du i et team med fokus på tværfagligt samarbejde, didaktisk variation og fællesforberedelse. Vi uddanner dygtige velfærdshelte til social- og sundhedsområdet og til den pædagogiske sektor, (social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter). Vi introducerer også elever fra folkeskolens ældste klasser til erhvervsuddannelserne på korte brobygningsforløb.

Om dig
Du har lyst til at undervise engagerede mennesker og motivere dem på deres vej ind i faget og ud i arbejdslivet. Du har undervisererfaring og kan praktisere tværfaglig, praksisnær og differentieret undervisning. Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe motiverende læringsmiljøer for vores elever. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning samtidig med, at du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at du har solide pædagogiske kompetencer, og at du:

  • Motiveres af ungekultur samt menneskers læreprocesser
  • Er dygtig til relationsarbejde og kan lide det
  • Har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation
  • Har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller kompetencer svarende hertil
  • Bidrager med godt humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kollegaer

Vi tilbyder

Spændende stillinger i en organisation i udvikling. Vi er en velfungerende teamorganiseret arbejdsplads med engagerede kollegaer, der vægter samarbejde og videndeling højt. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. Vores fælles pædagogiske udgangspunkt er den levende og virkelighedsnære undervisning. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Du får mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer gennem planlægning og afholdelse af uddannelsesforløb i tæt samspil med arbejdsmarkedet. SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på attraktive læringsmiljøer for vores elever.

Tiltrædelse den 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Uddannelsesleder Morten K. Thygesen, telefon 41 38 07 28 eller Uddannelseschef Jacob Bro, telefon: 30 369 369.

Ansøgningsfristen er den 17. marts 2020, kl. 12.00

Samtaler afholdes tirsdag d. 23 marts 2021.

Ansøgning med bilag sendes via nedenstående link.

Om SOSU H: På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Herlev
  • Onsdag den 17. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1