Lektor/adjunkt med solid erfaring inden for erhvervsøkonomi og det finansielle område s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at videreformidle dine teoretiske og praktiske erfaringer inden for erhvervsøkonomi, økonomistyring og forretningsforståelse?
Og kan du se dig selv som en, der vil være med til at implementere og udvikle uddannelsen til Professionsbachelor i Finans i et tæt samarbejde med uddannelsesteamet og det omgivende erhvervsliv?


Så er du måske vores nye underviser inden for disse områder på primært Professionsbachelor i Finans, men også med undervisning og øvrige opgaver på finansøkonomuddannelsen, på Professionsbachelor i International handel og markedsføring, på AU i finansiel rådgivning og på AU i Økonomi og ressourcestyring. Udover nævnte obligatoriske fag er vi også meget interesseret i at få dækket nogle af specialeretningerne på Professionsbachelor i Finans.

Vi tilbyder et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en dynamisk institution, hvor dit eget engagement er med til at sætte barren for, hvor langt vi kan nå i udviklingen af de studerende.
Du kommer i samspil med meget motiverede kolleger til at undervise studerende på uddannelser, som vægter det faglige niveau og den faglige udvikling meget højt. Du vil primært skulle undervise i de nævnte fag, men vil også blive inddraget i at vejlede på fx afsluttende eksamensprojekter og bachelorprojekter. Derudover vil du også løbende blive involveret i nogle af akademiets forsknings- og udviklingsopgaver.

Du vil få en hverdag, som er fleksibel og spækket med faglige udfordringer, og hvor du har mulighed for selv at opnå stor indflydelse på fagindhold og udvikling. Du bliver en del af et hjælpsomt underviserteam, samt en organisation, som arbejder ud fra samme mål, og som sætter værdi i også at have det sjovt undervejs.
Du får samtidig muligheden for at arbejde tæt sammen med unge mennesker, som om lidt skal ud og sætte deres aftryk på din finansielle branche. I jobbet vil du desuden få et tæt samarbejde med erhvervslivet og relevante brancher, da vi vægter netop dette samspil højt i vores uddannelser.

Det uddannelsesteam, hvortil vi søger en ny medarbejder er placeret i Herning, men vi har også finansielle og økonomiske uddannelser i Holstebro, som der løbende samarbejdes og koordineres med. Du skal derfor være forberedt på, at der også kan indgå opgaver på akademiets afdelinger i Holstebro eller i Skjern. Da vi er et agilt erhvervsakademi med mange forskellige uddannelser og 3 forskellige adresser, lægger vi stor vægt på, at vores nye kollega er fleksibel og mobil både i forhold til at varetage opgaver på fuldtidsuddannelser og deltidsuddannelser og til at kunne komme rundt på akademiets afdelinger og deltage i møder med eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er vi?
Erhvervsakademi MidtVest udbyder videregående erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt efteruddannelse og kurser inden for en bred palette af uddannelsesretninger. Vi er et erhvervsakademi der er stærke lokalt og ønsker at være lokalforankrede. Vi fokuserer i høj grad på at tilbyde erhvervsrettede uddannelser til de unge mennesker, der gerne vil blive boende i området samt understøtte det lokale erhvervsliv med at få kvalificeret arbejdskraft. Vores undervisning har fokus på en ligelig balance mellem teori og praksis, så de studerende er klædt på til at gå direkte ud i det lokale erhvervsliv.

Vi forestiller os at du:
  • Har flere års erfaring med at arbejde med virksomhedsøkonomi, økonomistyring
  • Har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau som fx Cand. Merc. eller Cand. Oecon.
  • Brænder for at undervise og har lysten til at videreformidle dine praktiske erfaringer fra branchen til motiverede studerende.
  • Har en holdning til de udfordringer der er inden for de professioner, som finansøkonomer og finansbachelorer målrettes mod.
  • Er fokuseret på samarbejde og ser det som et plus, at du skal indgå i et underviserteam, hvor det handler om at nå et fælles mål.
  • Kan lide at have mange bolde i luften og være med til at udvikle de opgaver, som du løbende får.


Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat pr. den 1. juni 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og pågældende faglige organisation. Løn- og ansættelsesvilkår aftales ved ansættelsen.

Du bliver omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier som adjunkt/lektor. Her vil du som ny medarbejder indgå i et adjunktforløb, hvor dine behov for kompetenceudvikling afstemmes, så du er ordentlig klædt på til at varetage den nye rolle som underviser.

Ansøgningsfrist
Ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis samt dokumentation for relevant erhvervserfaring kan udelukkende sendes via rekrutteringsplatform – senest torsdag den 16. april.
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 17.

Alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, der har de fornødne kvalifikationer, opfordres til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Hans Jørgen Skriver på mobil 29693759 e/ mail [email protected] eller uddannelsesleder Kim Ehlers på mobil 29698181 / mail [email protected].

Du kan finde mere information om EAMV på http://www.eamv.dk/

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Herning
  • Torsdag den 16. april 2020

Lignende jobs

  • Lærer i Herning

    Vores nuværende faglærer har fået arbejde tættere på sin bopælVi søger derfor DIG, som brænder for håndværk & design og børn og unges trivsel og læringStillingen er en 70% stilling på Aulum S..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Vikarstilling: Lærer (vikar) i Herning

    Er du uddannet lærer med menneskelig varme og humor? Har du lyst og vilje til at gøre en forskel for eleverne? Så har vi jobbet til dig.Vi søger en fuldtidsansat lærer pr. 21. oktober og senest..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Brændgårdskolen har en international profil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har alsidighed, dannelse og trivsel som grundkerne. Eleverne har en høj uddannelsesprocent på ungdomsuddann..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info
  • Lærer i Herning

    Er du den nye faglige vejleder for vores DHA-Ungeteam?Børn og Forebyggelse, [xxxxx] søger pr. 1. december 2024 en faglig vejleder til vores DHA-Ungeteam på 37 timer ugentligtVi har en..
    • Lærer
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Herning over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 15
18. september 2024 14
17. september 2024 13
16. september 2024 13
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 10
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 7