Nytænkende tovholder til brobygningsforløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Brænder du for unge og deres uddannelsesvalg? Og har du lyst til at sætte dit præg på en helt ny stilling, hvor du skal være med til at styrke vores brobygningsforløb? Så er du måske vores nye tovholder!

Vær drivkraften, der giver unge en forsmag på en spændende uddannelse
Du bliver tilknyttet vores afdelinger i Hillerød og Helsingør, hvor du sammen med dygtige kollegaer skal planlægge og facilitere brobygningsforløb. Som tovholder bliver du vores ansigt udadtil, når du tager imod elever fra folkeskolens ældste klasser og sørger for, at de får et spændende møde med SOSU-uddannelserne.

Brobygning er vejlednings- og undervisningsforløb for elever i 9. og 10. klasse, hvor eleverne kommer ud og oplever forskellige ungdomsuddannelser. Hos os har vi fokus på at give eleverne en forsmag på det meningsfulde arbejde som f.eks. social- og sundhedshjælper.

Din primære opgave bliver at give vores brobygningsforløb et kvalitetsløft og styrke brandingen af SOSU H. Vi ønsker at løfte brobygningsindsatsen gennem en innovativ og kreativ tilgang, hvor vi afprøver nye forløb og undervisningsformer. Du skal derfor have mod på at idéudvikle, eksperimentere og evaluere de forløb, du sætter i gang. Du kommer til at samarbejde tæt med vores brobygningskoordinator, der står for den praktiske planlægning samt de undervisere, der sammen med dig skal facilitere forløbene. Desuden får du et tæt samarbejde med folkeskolelærerne.

Opgaverne i stillingen:

  • Udvikle nyt i tæt samarbejde med koordinator og undervisere
  • Planlægge og gennemføre undervisningen på brobygningsforløb i Helsingør og Hillerød
  • Undervise i erhvervsspecifikke fag på 10.klasse 20/20
  • Være vores ansigt udadtil
  • Rekruttere elever til SOSU-uddannelserne

Inspirator med rod i folkeskolen
Vi søger en kollega, der har erfaring med og lyst til at arbejde med unge og erhvervspædagogik. Du er interesseret i og har forståelse for unges forskellige tilgange til læring og læringsprocesser. Og du arbejder innovativt med unges læringsprocesser gennem faglig dannelse, læringsmæssig dannelse og demokratisk dannelse. Vi forventer, at du kan invitere og inspirere unge ind i vores uddannelser og give dem lyst til at få en karriere inden for omsorg, pædagogik og sundhed.

Derudover har du:

  • Stort kendskab til folkeskolen og særligt udskolingsområdet
  • Indsigt i motivationspædagogik og innovation
  • Gerne erfaring med SKILLS som læringsmetode
  • Evnen til at inspirere andre og skabe følgeskab
  • Gode samarbejdsevner, drive og godt humør

Indflydelse og udviklingsmuligheder
Sammen med dine kolleger får du mulighed for at videreudvikle den måde vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på at skabe rammer, så både unge og voksne elever trives og udvikles mens de går på vores skole. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her: Paedagogisk-didaktisk-grundlag-sep20.pdf (sosuh.dk)

Er det noget for dig? Sådan søger du
Læg din ansøgning med bilag ind via link.

Tiltrædelse den 1. september 2021 eller hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til uddannelseschef Sanne Goksøyr, tlf.: 24949529 eller uddannelsesleder Michel Couraud Møller, tlf.: 25103710.

Ansøgningsfristen er d. 12. juli 2021.

Samtaler afholdes løbende.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hillerød
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som lærere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 8
1. oktober 2024 7
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4