SOSU Nord søger sundhedsfaglig underviser med erfaring fra psykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Hos SOSU Nord arbejder vi for at skabe udvikling, læring og nytænkning - socialt, pædagogisk og sundhedsfagligt.

Vi arbejder tværprofessionelt i engagerede teams omkring eleverne, så vi kan udvikle kvalitet i undervisningen og gøre eleverne så dygtige som muligt.

SOSU Nord er i rivende udvikling og vores lokalafdeling i Hjørring mangler en ny underviser, som har lyst til at være en del af et nyt team af kollegaer, hvor samarbejdet bygger på et professionelt læringsfællesskab i en hverdag fyldt med samarbejde, udvikling og læring.

Hvis du brænder for at undervise og trives i en hverdag fyldt med afveksling, begejstring og samarbejde, så hører vi gerne fra dig.

Om jobbet
Vi søger en underviser med en sundhedsfaglig baggrund, som har indgående kendskab og erfaring med psykiatrien og gerne med en specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje.

Som underviser på SOSU Nord kommer du til at indgå i et team af motiverede kolleger, der støtter op om dine og teamets opgaver. Opgaverne er mange og varierede.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • undervisning – herunder didaktiske overvejelser omkring planlægning, udførelse, evaluering
  • udvikling af vores undervisningsmateriale på it´slearning
  • vejledning og facilitering af elevernes læringsproces
  • prøver/eksamen og censorater
  • varetage kontaktlærerfunktionen for vores elever

Derudover skal du varetage udviklingsopgaver samt holde dig ajour med nye tiltag, ønsker og behov i sundhedsvæsenet.

Du skal være med til at kvalitetssikre undervisningen og uddannelsen generelt, så vi som skole kan give eleverne en praksisnær undervisning med nyeste teoretiske viden. Herudover skal du deltage i forskellige projekter og indsatser i forhold til skolens strategiske mål.

Du bliver en del af en organisation i løbende udvikling, hvor arbejdsdagene aldrig er ens. Du skal derfor have en anerkendende tilgang og en velvilje til at se forandringer som en del af din hverdag.

Forventninger til dig

  • du har mindst 5 års erhvervserfaring og kan bringe nyeste viden fra praksis ind i teamet
  • du har forståelse for vores målgruppe og lægger vægt på en praksisnær og omsættelig undervisning
  • det vægtes højt, at du kan se værdien i samarbejde, og kan indgå i et fagfagligt og tværfagligt samarbejde med dine kolleger i et forpligtende professionelt læringsfællesskab, hvor samarbejdet om elevernes læring er i fokus
  • du bidrager til et teamsamarbejde, hvor det vægtes højt at kunne løfte i fællesskab og hvor der er et stort fokus på fælles trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • du har gerne undervisningspædagogiske erfaringer og eventuelt en efter- eller videreuddannelse, eller er villig tage en diplomuddannelse i erhvervspædagogik
  • du har interesse for og erfaring med arbejde med velfærdsteknologi
  • du har flair for IT og kan anvende digitale teknologier i undervisningen
  • du trives med en varieret arbejdsmængde og kan navigere i forandringer og prioritering af arbejdsopgaver i travle perioder
  • du har kørekort B og er villig til at bruge egen bil i forbindelse med censorater og andre udviklingsdage på tværs af landet

Generelt om stillingen

Der er tale om en begivenhedsbestemt stilling på minimum 4 måneder med mulighed for fastansættelse.

Opstart 1. februar 2022 og gerne før.

Stillingen kan variere fra gennemsnitlig 32 og 37 timer pr. uge, afhængigt af ønske.

Specifikke ønsker til Stillingen

Vi søger en sundhedsfaglig underviser med en baggrund som social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske.

Du skal kunne undervise på social- og sundhedshjælperuddannelsen og på social- og sundhedsassistentuddannelsen.

Du skal kunne undervise bredt i nogle af følgende fag: Psykiatrisk sygdomslære og sygepleje, Somatisk Sygdomslære og Sygepleje, Farmakologi og medicinhåndtering, og Mødet med Borgeren.

For uddybning af fagenes mål henvises til uddannelsesordningerne for de enkelte uddannelser: http://www.passinfo.dk/PASS-for-professionelle/Lovstof/Uddannelsesordninger

Vi kan tilbyde

Vi tilbyder dig et afvekslende job i et levende og udviklingsorienteret undervisningsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsæde og hvor vi samtidig giver os tid til at værne om hinanden og det arbejde vi udfører. Du bliver således en del af en hverdag og en kultur baseret på vores værdier om respekt, troværdighed, dialog og kompetence.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold efter cirkulære om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Stillingen vil være grundlønsindplaceret fra løntrin 1 – 3 inkl. centralt aftalt undervisningstillæg. Lønniveauet ligger mellem kr. 336.000 – kr. 385.000 årligt. Hertil kommer lokalt aftalt undervisningstillæg på kr. 14.441,73 årligt samt evt. kvalifikationstillæg.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er onsdag den 5. december 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 14. december 2021 fra kl. 13.00

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte konstitueret teamleder Linn Cecilie Østergaard på mail: [email protected]

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.

Send os din ansøgning, CV og bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Fakta om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 250 medarbejdere og ca. 11.200 årlige elever/ kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og kvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission at uddanne til velfærd i praksis, hvilket betyder at vi vil være det førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner, og at vi hver dag arbejder på at uddanne fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere.

Du kan læse mere om vores skole på www.sosunord.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hjørring
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som lærere
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3