Lærere søges til Hørsholm skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Hørsholm kommune søger to dygtige lærere til Hørsholm skole. Du skal have interesse for og lyst til at arbejde på en spændende skole. Der er tale om fastansættelse. Hørsholm Skole er en veletableret folkeskole med både fornyelse og traditioner. Vi er en god arbejdsplads med godt kollegaskab og med mentorordning for nyansatte.

Vi søger lærere der kan varetage undervisningen i dansk i indskolingen og idræt på flere årgange og lærere der har en naturfaglig profil med biologi og fysik/kemi i udskolingen. Kan du også undervise i tysk er det også interessant. Du vil blive en del af Hørsholm Skoles dygtige og engagerede medarbejdergruppe, som består af såvel pædagoger som lærere.

Hvad søger vi?

Vi søger lærere til fastansættelse fra 1. august 2021.

Vi søger dig der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre og kollegaer. Du skal kunne arbejde struktureret og tage aktiv del i det faglige samarbejde, bl.a. i fællesforberedelse med fagkollegaer på årgangen. Du er uddannet lærer og har interesse og/eller erfaring med undervisning.

Vi tilbyder:

Et spændende arbejde med kontakt til børn, forældre, kolleger og sparringspartnere, som gør arbejdsdagen spændende, udfordrende og aldrig kedelig. Hørsholm Skole har knap 700 elever. Der er pt. 55 lærere og 32 SFO/skolepædagoger på skolen. Vi har et særdeles godt og tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Vi har endvidere et tæt samarbejde med UU-vejledningen. Vi arbejder med læringsplatformen Min Uddannelse.

Hørsholm Skole ligger 5 minutter fra motorvejen, 10 minutter fra stationen, og bus 150S og 500S kører direkte hertil.

Som ansat i Hørsholm Kommune kan du fx blive medlem af Personaleforeningen, Kunstforeningen og leje sommerhuse.

Mere information:

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst på baggrund af uddannelse og erfaring. Forud for endelig ansættelse indhentes børneattest.

Ansøgningen skal være os i hænde snarest muligt og senest torsdag d. 27 maj.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag d. 2. juni.

Du er velkommen til at kontakte skoleleder Ane Christine Larsen tlf.20283109 for mere information. Søg gerne viden via vores hjemmeside og vores Facebookside.

Sådan søger du:

Brug linket ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning. Hørsholm Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hørsholm
  • Onsdag den 02. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1