Underviser til VIA Byggeri, Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vær med til at uddanne fremtidens bygningskonstruktører i Holstebro
Brænder du for byggebranchen og for at sikre kvalitet i fremtidens byggeri? Så er der nu en mulighed for, at du kan være med til at undervise fremtidens bygningskonstruktører på vores Campus i Holstebro.
Vi har mange dygtige studerende og har brug for en engageret underviser mere i teamet til at undervise og understøtte de studerendes læreprocesser. Vi forventer at du har din faglighed med dig, men du får selvfølgelig løbende støtte til at blive en dygtig underviser.
Arbejdsopgaver:

  • Undervisning inden for fagområdet bygningsstatik, herunder eksempelvis statisk analyse, beregninger, dimensionering, bæreevne og stabilitet
  • Undervisning inden for tekniske installationer, energiberegninger, LCA beregninger, alternativ energi og energioptimering.
  • Der kan også være mulighed for at undervise i byggeriets planlægning og styring, husbygning, IKT eller kommunikation
  • Praktikvejledning, vejledning på afgangsprojekter, facilitering af innovative processer mm.

Som underviser, bliver du en del af et stærkt undervisermiljø på Campus i Holstebro. Jobbet er præget af fleksibilitet og stor frihed til at planlægge eget arbejde. Underviserne er organiseret i tværfaglige selvstyrende underviserteams, der sammen planlægger og udvikler undervisningen. Vores forventning er, at du på en positiv og konstruktiv måde kan indgå både fagligt og socialt i dette arbejde.
Det er et krav, at du har en relevant videregående byggeteknisk uddannelse som eks. ingeniør eller bygningskonstruktør, gerne på kandidatniveau. Det er endvidere et ønske at du:
  • har praktisk erfaring fra fx rådgiver, tegnestue, entreprenør eller tilsvarende.
  • har bredt materialekendskab
  • kan anskue byggeprojekter helhedsorienteret
  • har erfaring med projektering af bæredygtigt byggeri og har kendskab til aktuelle udviklingstendenser på området, eks. erfaring med de frivillige bæredygtighedsklasser
  • har lyst til at undervise en mangfoldig gruppe af studerende

Har du også kompetencer inden for IKT og digitalisering, så er det kun en stor fordel.

Vi tilbyder:
VIA Byggeri er en arbejdsplads med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at indgå i et professionelt læringsfælleskab med andre dygtige undervisere, hvor faglighed såvel som pædagogisk og didaktisk udvikling er i højsædet.
Som led i ansættelsen er der mulighed for at fordybe sig i eksempelvis byggefaglige forsknings- eller udviklingsaktiviteter i tilknytning til et af vores 7 forskningscentre i VIA. Der kan også blive tale om undervisning indenfor efter- og videreuddannelsesområdet.
Som adjunkt tilbydes du forskellige kurser i VIA´s adjunktakademi, for at klæde dig på til opgaven med at undervise og sikre dig mulighed for senere lektorkvalificering.

Tiltrædelse
Forventelig den 1. august 2022.

Løn og ansættelsesforhold:
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.

Ansættelserne er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24/06/2021 og Bekendtgørelse om lektorkvalificering mv. nr. 673 af 13/05/2020.

Stillingen er på fuld tid med gennemsnitligt 37 timer ugentligt, men der er også mulighed for deltid.

Hovedarbejdssted er Campus Holstebro, men der vil kunne forekomme aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Se venligst link til stillingsstruktur
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
og link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673
Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Er du interesseret?
og vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Leila Kæmsgaard Pagh Schmidt på +45 8755 4178, email: [email protected]

Ansøgningsfrist
Ansøgningen med relevante bilag skal være os i hænde senest den 6. juni 2022 via vores elektroniske rekrutteringssystem.

Samtaler
Samtaler afholdes løbende.

VIA skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til faglige og personlige kompetencer.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Holstebro

Lignende jobs

  • Lærer i Karup J

    Har du interesse for lovgivning og bestemmelser inden for flyvedligeholdelse, og har du lyst til at udvikle egne og andres kompetencer inden for dette regelsæt? Vil du være med til at undervise fly..
    • Lærer
    • Karup J
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Pr. 1. oktober 2024 har du mulighed for at søge en spændende stilling som skoleleder på [xxxxx]s største specialskole, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogi..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Mejrup Skole søger en dygtig dansklærer på fuld tid til en fast stilling.På Mejrup Skole har vi en attraktiv lærerstilling til besættelse 1. august 2024 eller snarest derefterVi skal i dette skoleå..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Viceskoleleder til Ringkøbing SkolePå Ringkøbing Skole søger vi pr. 1. september 2024 eller hurtigst derefter en viceskoleleder – så vil du være med i et fantastisk ledelsesteam?Vi har send..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 7