Kompetent underviser, konsulent og sparringspartner inden for bæredygtig forretningsudvikling og økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du være med til at udvikle Danmarks bedste efter- og videreuddannelser inden for forretningsudvikling og bæredygtighed målrettet den private sektor? Har du kompetencerne til at omsætte viden om bæredygtighed til forretningsudvikling, kompetencer og færdigheder, der flytter mennesker og organisationer? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi har stigende aktivitet på feltet, og udbyder formel uddannelse om ledelse, forretningsudvikling og bæredygtighed samt kompetenceudvikling skræddersyet til private og offentlige virksomheder.

Vi søger en person som kan indgå i vores hold af undervisere og konsulenter i VIA Efter- og videreuddannelser, som skal hjælpe os med særligt to opgaver: a) bistå os i arbejdet med at udvikle og undervise på EBA-uddannelsen (Engineering Business Administration) og 2) arbejde med kompetenceopbygning og forretningsudvikling af vores eksterne kunder (private og offentlige) inden for bæredygtighed og grøn omstilling.

EBA er en lederuddannelse målrettet ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører eller lignende teknisk baggrund. Uddannelsen bygger bro mellem stærke tekniske kompetencer og markedsorienteret, forretningsmæssig viden og færdigheder som gør deltagerne i stand til at løse ledelsesopgaver på såvel strategisk som operationelt niveau. Læs evt. mere på VIA.dk/EBA

VIA Efter- og videreuddannelse oplever desuden en stigende efterspørgsel på kursusforløb inden for bæredygtighed – med særlig fokus på forretningsudvikling og grøn omstilling. Opgaverne består typisk af kompetenceopbygning af medarbejdere i offentlige og private virksomheder samt sparring ifht forretnings- og organisationsudvikling på de projekter og opgaver vi indgår i.

Din profil
I dag arbejder du enten i en større virksomhed eller som konsulent hvor dine primære opgaver er inden for forretningsudvikling, økonomi og grøn omstilling. Du har indsigt i hvordan den grønne omstilling påvirker de forskellige brancher i dansk erhvervsliv.

Du kan se dig selv undervise ingeniører og andre med en teknisk baggrund både ordinært i klasseundervisning, gennem blendede forløb og i e-læringsforløb. Du ser desuden dig selv om en stærk kompetence- og sparringspartner for eksterne samarbejdspartnere ifht økonomi og bæredygtig forretningsudvikling.

Af natur er du nysgerrig, har en interesse i at udvikle dig fagligt og lyst til at være et af vores ansigter udadtil med en stærk faglig profil.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller efter nærmere aftale. Hovedarbejdssted er Campus Horsens.

Dine opgaver
Du vil primært arbejde med tilrettelæggelse og undervisning af studerende på vores EBA-uddannelse men vil også indgå i tværgående projekter i og uden for organisationen. Hertil forventes det, at du deltager i opsøgende salg og markedsføring af uddannelsen, ligesom du skal have interesse i – og lyst til at være et af vores faglige fyrtårne inden for grøn omstilling i den private sektor og dele ud af dine viden på de sociale medier, i artikler, webinarer og som en del af vores markedsføringsaktiviteter.

Vi søger en profil, der kan bidrage med indsigt, engagement, faglig viden og praktisk erfaring og netværk inden for følgende områder:

  • Forretningsudvikling
  • Grøn omstilling
  • Økonomisk ledelse

Vi forestiller os at du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og flere års erfaring fra en privat virksomhed.

Om VIA Efter- videreuddannelser
Som arbejdsplads kan VIA tilbyde dig at blive del af en udviklingsorienteret organisation med faglig stærke miljøer, der spænder vidt og hvor der er højt til loftet. Vi vil skabe uddannelse der skaber værdi for vores studerende og deres organisationer nu og i fremtiden.

Som kollega hos os får du:
  • Kompetente, nysgerrigt udfordrende og imødekommende kolleger og et stærkt fagligt miljø inden for ledelse, forretnings- og organisationsudvikling
  • Udviklende relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Tværfaglige udviklings- og forskningsopgaver


Vi er en fleksibel arbejdsplads, men hvor vi værner om fællesskabet, den faglig udvikling af vores medarbejdere og at sætte et aftryk hos vores aftagere.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Du ansættes enten som adjunkt eller som lektor, og ansættelsen er således omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358
Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458

Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Ansættelse pr. 1. januar 2022 eller efter nærmere aftale.
Dit primære arbejdssted vil være VIA Campus Horsens, men som underviser og konsulent kan du forvente at undervise andre steder i Midtjylland/Jylland. Du skal have kørekort og bil til rådighed.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Lotte Langkilde på tlf. 8755 1906 eller Finn Kræfting på tlf. 8755 1930.

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem senest den 10. november 2021.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 17. november 2021 og d. 22. november 2021.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. oktober 2024 5
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1