Sociologisk Institut søger hjælpelærere til efteråret 2020

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Sociologisk Institut søger hjælpelærere til Efteråret 2020
Sociologisk Institut ved Københavns Universitet søger hjælpelærere til kurserne: Elementære Samfundsvidenskabelige Metode og STATA i efteråret 2020.

Stillingerne indebærer blandt andet øvelsesundervisning, opgaveretning og vejledning inden for det pågældende fagområde, som er nærmere uddybet nedenfor:

Ansøgningsfrist er: mandag den 11. maj 2020.

Elementære Samfundsvidenskabelige Metoder I+II
Der søges hjælpelærere til at forestå øvelser på kurset Elementære Samfundsvidenskabelige Metoder I+II, som udbydes på bacheloruddannelsen 1. semester. Øvelser tilrettelægges i samarbejde med underviseren på kurset.

Opgaverne inkluderer undervisning i Nvivo. Som en del af ansættelsen tilbydes hjælpelærere at opnå kompetencer i brug af Nvivo igennem kurser og selvstudier. Forudgående erfaring med Nvivo er ikke et krav. Nye hjælpelærere må også forvente, at skulle sidde med ved forelæsningerne.

STATA
Der søges hjælpelærere til introducerende undervisning i STATA som udbydes på 1. semester. Vi søger således primært studerende, der har kendskab til programmet og har forståelse for de sociologiske udfordringer, der ligger i at benytte et statistikprogram analytisk.

Yderligere oplysninger
Nærmere oplysninger om stillingerne kan indhentes hos studieleder Charlotte Baarts på tlf.: 3532 3298 eller mail.

Kvalifikationer
Ansøgere skal have erhvervet sig kompetencer inden for sociologi svarende til minimum to års studier på den sociologiske bacheloruddannelse. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Københavns Universitet ønsker, at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund (SUL). Timelønnen udgør pt. kr. 221,55 (pr. 1. april 2020). Ansættelse sker for et år (august 2020 – juli 2021) eventuelt med mulighed for forlængelse i yderligere 1 år.

Ansøgning
Ansøg via linket nederst på siden. Følgende dokumenter skal uploades i den elektroniske ansøgningsformular:

  • Ansøgning
  • CV med oplysning om undervisningserfaringer og relevant erhvervserfaring.
  • Karakterudskrift fra universitetets selvbetjening (i én samlet fil).
  • Evt. dokumentation for tidligere undervisningsaktiviteter og andre fagligt relevante forudsætninger (i én samlet fil).

I den elektroniske ansøgningsformular angives en prioritering af de kurser, du ønsker at undervise i og hvis du er studerende ved Københavns Universitet skal din alumni-mail angives. Din private mail kan angives i ansøgningen eller i dit CV.

Ansættelsesproces

Et bedømmelsesudvalg forestår den faglige bedømmelse af ansøgeren, hvor ansøgeren vil blive informeret om deltagerne i bedømmelsesudvalget samt efterfølgende få tilsendt sin bedømmelse. Efter en prioritering af de kvalificerede ansøgere pr fag, afholdes der samtaler i forhold til antallet af ledige stillinger, hvorefter eventuel ansættelse tilbydes. Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den ansættelsesbemyndigede leder, med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Alle ansøgere får umiddelbart herefter besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse af et fagkyndigt bedømmelsesudvalg. De udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning, og hver ansøger får lejlighed til at kommentere den del af bedømmelsen, som angår ansøgeren selv.

Ansøgere, der søger hjælpelærerstillinger på mere end et kursus bedes udtrykkeligt prioritere mellem kurserne.

Hjælpelærere, der ikke tidligere har deltaget i introduktions­kursus i anvendt pædagogik, forventes at følge dette, inden undervisningen starter. Kurset udbydes af Pædagogisk Center Samfundsvidenskab over to dage i slutningen af august. Datoerne vil på et senere tidspunkt blive offentliggjort på Pædagogisk Centers hjemmeside. Tilmelding sker efter "først til mølle" princippet. Yderligere oplysninger om tilmelding mv. findes på via ovenstående link. Det er gratis at deltage, og deltagelse aflønnes med 14 timer.

Der må desuden påregnes deltagelse i møder med den fagansvarlige i juni og/eller august som led i forberedelsen af efterårssemesteret, samt et fælles intromøde inden semesterstart 1. september.

Ansøgninger, som modtages efter ansøgningsfristens udløb, vil ikke blive accepteret, ligesom ansøgninger sendt med post eller e-mail ikke vil blive accepteret

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Mandag den 11. maj 2020

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København K over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0