Undervisere til progressive IT-uddannelser - 1119

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Undervisere til progressive IT-uddannelser

Drømmer du om at dygtiggøre unge mennesker inden for IT og teknologi? Og drømmer du om at øse af din viden sammen med et fagligt stærkt kollegateam, hvor engagementet er højt og hjælpsomheden stor? Så skal du blive underviser hos os i Lyngby enten på fuld tid eller på deltid.

Vi oplever en stigende interesse for at studere på vores campus ’Innovation & Teknologi’ i Lyngby. Vi søger derfor kolleger som dig til vores underviserteams på vores IT-uddannelser. Hos os uddanner de studerende sig til datamatiker, softwareudvikler eller webudvikler. Derudover har vi efter- og videreuddannelse inden for informationsteknologi.

"Jeg havde egentlig ikke forestillet mig at blive underviser i IT-branchen, indtil jeg faldt over et opslag som det, du sidder og kigger på lige nu. Få dage efter var jeg ansat og har aldrig fortrudt. Tvært imod. Jeg har fået gode og inspirerende kollegaer, og så lærer jeg hele tiden nyt om faget. Langt mere end da jeg var softwareudvikler i branchen. Sidst men ikke mindst, er det sjovt at have med så mange studerende at gøre og at være med til at udvikle og eksperimentere med nye undervisningsformer."

- Jon Bertelsen

Vi tilbyder

Som underviser på Cphbusiness i Lyngby bliver du en del af et spændende, professionelt og udviklende arbejds- og læringsmiljø, hvor vi vægter medbestemmelse og det kollegiale højt.

Uanset hvilken IT-uddannelse du primært tilknyttes, vil du blive en del af en åben, hjælpsom, nysgerrig og innovativ undervisergruppe. Vi arbejder i ambitiøse teams, der i fælleskab tilrettelægger og gennemfører en undervisning, der er funderet i konkrete og relevante problemstillinger fra den virkelige verden.

Ud over undervisning vil du også kunne indgå i forsknings- og udviklingsprojekter, og vi vægter samarbejde med IT-virksomheder og andre uddannelsesinstitutioner højt, så de studerende kommer så tæt på praksis som muligt.

På vores afdeling i Lyngby har vi ud over IT-området uddannelser inden for innovation, entreprenørskab og business, og vi huser desuden Cphbusiness student start-up miljø. Vi arbejder tæt sammen på tværs af vores afdeling både fagligt, videnmæssigt og kollegialt og har netop taget hul på for alvor at skabe fremtidens uddannelsesunivers, som du kan blive en del af.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en IT-relateret uddannelse. Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere, men du skal have lysten til at sætte dine kompetencer i spil inden for undervisning. Har du fx oplevet fornemmelsen af at få glæde og ny energi ved at have formidlet en faglig problemstilling til en kollega, kunde eller studerende og fornemmet, at det virkeligt gjorde en forskel? Uanset om du er ny eller garvet underviser, vil vi støtte dig, så du lander godt og bliver fortrolig med undervisningsopgaven.

Rent fagligt leder vi efter kolleger, der har interesse og kompetencer inden for et eller flere af disse områder:

  • Objektorienteret programmering modellering
  • Web-programmering: Fullstack JavaScript-programmering
  • Spiludvikling/Unity
  • Nye teknologier og frameworks
  • DevOps og infrastruktur (vi stræber efter komplet Continuous Development/Continuous Integration/Continuous Delivery pipeline)
  • Containers og virtuelle maskiner
  • Systemintegration
  • Koblingen mellem teknologi, forretning og innovation

Det er vigtigt for os er, at du ønsker at bidrage aktivt til den samlede udvikling af vores Campus. Det betyder åbenhed over for samarbejdet med virksomhederne omkring os men også med de andre uddannelser, som vi har i huset. Det kan fx være i forbindelse med fælles valgfag, et samarbejde med vores studenter start-ups og aktiviteter i vores Maker lab faciliteter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Hos os bliver man typisk fastansat som adjunkt og aflønnes efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Det er muligt at blive ansat i en fuldtidsstilling, men du kan også blive ansat på fx halv tid, hvis du har andre aktiviteter ved siden af, som du gerne vil bibeholde.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Adjunkt på Cphbusiness

Hvis du ansættes hos os på fuldtid som adjunkt indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.

Hvis du allerede er lektor, er du også velkommen til at sende en ansøgning.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Michael Huss Svejstrup på tlf. 27624211 eller e-mail: [email protected]

Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2020, men vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Vi ønsker ansættelse primo august 2020

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.
________________________________________

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.

"Jeg blev ansat som underviser på datamatikeruddannelsen i 2012 efter mange år som softwareudvikler og systemkonsulent. Jeg skulle bare lige prøve det et års tid eller to - Jeg er her stadig. Det er den bedste arbejdsplads, jeg været på, fordi friheden til at udforme og arbejde med sjove projekter er så vigtig for mig. Friheden giver stor arbejdsglæde, hvilket betyder at jeg hver dag møder begejstrede kolleger og engagerede studerende."

- Thomas Hartmann

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København K over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0