Undervisere til progressive IT-uddannelser (programmering, systemudvikling og back-end)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

På Cphbusiness Lyngby, som er en del af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness), arbejder vi aktuelt med at skabe en tydelig og skarp profil for vores område Innovation og Teknologi. Vi er et uddannelses- og iværksættermiljø med stort fokus på teknologi, innovation og datadrevet forretningsudvikling. Her spiller vores datamatikere og vores professionsbachelorer i softwareudvikling en central rolle.

Kan du se dig selv i det? Og vil du være med til at præge den nye generation af IT og tech professionals i samarbejde med engagerede kolleger? Så er du den helt rigtige til en stilling som underviser hos os på Cphbusiness Lyngby – enten på fuldtid eller på deltid..

Hvem er du?

På Cphbusiness Lyngby tænker vi vores IT-uddannelser i en kontekst af teknologi og innovation. For at fremme den udvikling søger vi spændende profiler til at undervise inden for avanceret programmering, systemudvikling og udvikling af store systemer med forankring i vores IT-fagmiljø på erhvervsakademiuddannelsen datamatiker og professionsbacheloruddannelsen softwareudvikling.

Det er ikke et krav, at du har undervist tidligere. Dog er det vigtigt, at du har lyst til at bringe dine professionelle kompetencer i spil inden for undervisning og formidling, og at du brænder for at udvikle dig selv på de områder, du gerne fordyber dig i.

Vi leder efter nye kolleger, med kompetencer inden for:

  • Objektorienteret programmering
  • Systemudvikling og modellering
  • Udvikling af store systemer
  • Netværksteknologier
  • Udvikling af backend

Det er vigtigt for os, at du kan indgå i den samlede udvikling af Cphbusiness Lyngby – både i samarbejde med virksomheder og i vores projekter, men også med de andre uddannelser i huset. Det kan fx være i forbindelse med fælles valgfag, samarbejde med vores startup-inkubator og aktiviteter i vores maker lab-faciliteter, som består af både værksteds- og mediefaciliteter.

Som ansat hos os i Lyngby kan du forvente en arbejdsplads, hvor vi vægter tryghed i ansættelsen, fleksibilitet og en åben og konstruktiv dialog. Vi er placeret i Lyngbys nye Innovation District – tæt ved motorvejen og med fri parkering.

Løn- og ansættelsesvilkår

Hos os bliver undervisere typisk fastansat som adjunkt og aflønnes efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Det er muligt at blive ansat i en fuldtidsstilling, men du kan også blive ansat på fx halv tid, hvis du har andre aktiviteter ved siden af, som du gerne vil beholde.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Adjunkt på Cphbusiness

Hvis du ansættes hos os på fuldtid som adjunkt, indtræder du i vores lektorprogram. Lektorprogrammet skal sikre, at du med udgangspunkt i din kompetenceprofil og adjunktplan udvikler dig, så du inden for fire år kan kvalificere dig til at blive lektor.

Hvis du allerede er lektor, er du også velkommen til at sende en ansøgning.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Michael Huss Svejstrup på e-mail: [email protected] eller programleder Marc Kluge på e-mail: [email protected].

Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 1. august 2021. Vi ønsker ansættelse den 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Samtaler vil blive afholdt efter ansøgningsfristen.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Vi er både en uddannelsesvirksomhed og en ny innovationskraft for ikke mindst små og mellemstore virksomheder. Vi er en statslig, selvejende institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Aktuelt har vi ca. 7.200 studerende og godt 430 medarbejdere og er i fortsat vækst. Vi har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter på Bornholm.
________________________________________

Copenhagen Business Academy, Landemærket 11, 1119 København K. Telefon: 36 15 45 00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer i København V

    Er du en dygtig og erfaren underviser? Og synes du, at læreruddannelsen er spændende? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.Ved Institut for Læreruddannelse søger vi en dygti..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København K over tid

Dato Alle jobs som lærere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0