Tale-høre-lærere til Den Tværfaglige Supportfunktion i Børne- og Ungdomsforvaltningen O...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du et inkluderende syn på den tale-høre-pædagogiske praksis samt blik for, hvordan det audiologopædiske område kan bruges til at løfte almenområdet i skoler og institutioner? Så læs her.

Vi søger pr. 1. december – eller snarest derefter – en-to tale-høre-lærere til Børne- og Ungdomsforvaltningen, Den Tværfaglige Support, Område Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK)

Den tværfaglige supportfunktion består, udover tale-høreteamet, af psykologer, støttepædagoger, kompetencepædagoger, sundhedsplejersker, en konsulentgruppe samt ledelse og administration.

Vi arbejder målrettet og tværfagligt med tidlig indsats og inklusion sammen med dagtilbud og skoler for at sikre miljøer, hvor børnene får de bedst mulige udviklingsbetingelser.

Desuden varetager vi opgaver med børn i alderen 0-18 år og deres familier.

Om os
Tale-høregruppen i VVK består i denne periode af 14 medarbejdere. Vi er fagligt meget engagerede, og vi er optagede af løbende at justere vores praksis, så den ligger i tråd med den nyeste viden på området.

Vi beskæftiger os bl.a. med rådgivning af skoler og institutioner, tværfagligt samarbejde omkring udvikling af læringsmiljøer samt rådgivning, vejledning og undervisning af børn, unge og deres familier.

Hele 2019 arbejder vi tæt og systematisk sammen med flere institutioner med henblik på at udbrede strategier, der fremmer børns sprog og kommunikation i praksis. Denne praksis vil i fremtiden blive endnu mere udbredt. Der tages afsæt i tænkning fra hanen.org.

Vi er opdelt i tre monofaglige teams, som mødes kontinuerligt for at sikre mest mulig fleksibilitet, samarbejde og sparring i opgaveløsningen. Der er tværfaglig kollegial supervision for alle i den tværfaglige support.

Sideløbende har vi en række opgaver, der ikke er bundet op på skoler og institutioner f.eks. forældrekurser, børn med høretab, børn uden for institutioner, dagplejen og en række bydækkende tilbud eksempelvis stemme- og stammeundervisning.

Vi kan blandt andet tilbyde


  • et job i en spændende organisation, hvor der løbende er mulighed og behov for at tænke nye tanker
  • et udfordrende og alsidigt job med både selvstændig tilrettelæggelse og tæt samarbejde med forældre, andre faggrupper, skoler og institutioner
  • dygtige og engagerede kolleger og et godt kollegialt miljø med base i den Tværfaglige Supportfunktion på Toftegårds plads i Valby

Om dig

  • du er uddannet audiologopæd, har en pædagogisk diplomuddannelse i logopædi eller en speciellæreruddannelse med tale-hørespecialerne. Du må meget gerne have gennemgået én eller flere Hanen workshops
  • du har et inkluderende syn på den talepædagogiske praksis og har blik for, hvordan det audiologopædiske område kan bruges til at løfte almenområdet i skoler og institutioner
  • du har en løsningsfokuseret tilgang, du er god til at se nye og fleksible måder at løse opgaver på og har lyst til at arbejde med et tværfagligt perspektiv
  • du har gode formidlingsevner og er god til at styre processer og fortrolig med at holde oplæg i større forsamlinger og grupper
  • du har interesse for både småbørn og skolebørn
  • det er en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet på skole- og daginstitutionsområdet

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Børne- og Ungdomsforvaltningen anvender børne- og straffeattest som led i rekrutteringen.

Yderligere oplysninger
Der er tale om en-to stillinger på hhv. fuld tid og 34 ugentlige timer. Tiltrædelse er fra den 1. december 2019 eller snarest derefter.

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte teamleder Lisbeth Riiskjær på 2446 2180.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest mandag den 21. oktober 2019
Vi afholder ansættelsessamtaler mandag den 28. oktober om eftermiddagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Har du lyst til at understøtte det parlamentariske...

    Måske mangler vi netop dig hos Folketingets økonomiske konsulenter, hvor vi søger en økonomistuderende, der kan bidrage til økonomiske analyser og præsentationer i Folketinget. Dine arbejdsopg..
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1