Snedkerfaglærer til NEXT - Uddannelse København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.
Derfor søger vi nu en snedkerfaglærer, som kan hjælpe os videre med den ambition.


Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som underviser skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Om os
Snedkerafdelingen ligger både på Nørrebro og i Rødovre. Vi er en afdeling med 20 medarbejdere, hvor afdelingen på Nørrebro har grundforløb og afdelingen i Rødovre primært har hovedforløb.
Afdelingen består af en alsidig og meget dedikeret sammensætning af faglærere med alle fagligheder inden for snedkerfaget dækket.

Vi er en meget rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse og beslutninger bliver taget på lavest mulige niveau for at sikre en smidig og god hverdag. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum.

Profil
Du er en kompetent og engageret snedker, som brænder for dit fag og samtidig ønsker at gøre unge mennesker til dygtige snedkere gennem god undervisning. Du skal i samarbejde med dit team undervise, planlægge, koordinere samt udvikle uddannelsen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor teamsamarbejde er i højsædet. Vores dagligdag er meget afvekslende, og du vil berøre alle dele af snedkerfaget som underviser.

Om dig

  • Du har en faglig uddannelse som snedker - gerne bygningssnedker - og mindst fem års relevant erhvervserfaring.
  • Du har et højt fagligt engagement, og din tilgang til eleverne er anerkendende.
  • Du har gennemslagskraft i mødet med eleverne.
  • Du er omstillingsparat.
  • Du er god til at arbejde i et team, men også kan arbejde selvstændigt.
  • Du har gode kommunikationsevner.
  • Du er stolt af dit fag og gerne vil være blandt de bedste.
  • Du er tryg ved at arbejde med digitale undervisningsformer og har kendskab til digitale tegneprogrammer og digitale læringsplatforme.
  • Du har meget gerne pædagogisk erfaring og uddannelse.


Almene kvalifikationer
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

NEXT – Uddannelse København er med virkning fra august 2020 en røgfri skole og arbejdsplads.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret Nørrebro/Rødovre. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %. Vi ønsker du begynder den 1. august 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Jørgen Richter på mobil tlf. 2126 6661, mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Torsdag den 02. juli 2020

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1