Faglærer til Teknisk Design

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en faglærer til NEXT Industri.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som faglærer skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution.

Vi søger en faglærer, som kan undervise på uddannelsen til teknisk design. Kernen i dit job bliver undervisning på uddannelsens grund- og hovedforløb. Uddannelsen er en del af NEXT Industri, og du kommer derfor til at indgå i et stærkt faglig miljø, hvor der også lægges vægt på samarbejde på tværs af uddannelserne.

Med reference til uddannelseslederen og i samarbejde med teamet, som ud over dig består af fire engagerede og erfarne undervisere faglærere, skal du planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen. Der er fokus på klasserumsledelse, udvikling af undervisningens form og indhold, temaorganiseret arbejde med forberedelse og evaluering af undervisningen. Sidstnævnte med det formål at give eleverne feedback samt tilrettelægge og justere undervisningen i sync med både elever og de formelle krav.

Om os

Vi har en uformel tone og sætter en ære i vores faglighed. Det smitter også af på vores elever, som placerer sig som nogle af de bedste på landsplan. Vi er dedikerede og sætter pris på teamwork og gejst. Vi tilbyder et alsidigt job i en travl og udfordrende organisation. Vi arbejder målrettet med øget gennemførsel for alle elever og høj kvalitet i undervisningen. Vi har en aktiv personaleforening med bl.a. tilbud om sport, kultur og arrangementer.

Din profil, du

  • er uddannet teknisk designer, produktionsteknolog, maskinmester, bygningskonstruktør, ingeniør eller har anden relevant uddannelse
  • har mindst 5 års relevant erhvervserfaring inden for ingeniør- og rådgivningsbranchen, maskinindustrien, industriel produktion eller med konstruktionsberegning, produktionsplanlægning og maskindirektivet
  • har erfaring fra tegnestue og anvender et eller flere af følgende programmer: Inventor, Revit, Revit MEP, AutoCad, Solidworks, CAD system eller GPS
  • har faglig indsigt i f.eks. tidsplanlægning, kvalitetsstyring, anlægsteknik, GIS, VVS, ventilation, produktionsplanlægning, svejsning, maskin- og styrkeberegning
  • har erfaring med at udvikle undervisningen i forhold til den teknologiske og faglige udvikling inden for faget.
  • lykkes, fordi du formår at motivere og inspirere de unge i forhold til deres skole- og praktikophold ogmed udgangspunkt i deres forskellighed
  • har interesse i at udvikle og bidrage til, at uddannelsen er opdateret ift. den nyeste teknologi og arbejdsmetoder mv.
  • kan arbejde teamorganiseret

Det er en fordel, hvis du har kendskab til andre programmer, f.eks. Qgis, Visu, Lumion.

Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i pædagogik, som skolen betaler.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Ann Christina Oliveira-Borg på mobil tlf. 20967571, mail [email protected]

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Emdrup. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct. Vi ønsker, at du begynder den 1. oktober 2020 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kurister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Torsdag den 20. august 2020

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1