Undervisnings- og udviklingsmedarbejder til Københavns Stadsarkiv (tidsbegrænset stilling, 30 t/uge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Københavns Stadsarkiv søger en undervisnings- og udviklingsmedarbejder til at tilrettelægge og gennemføre projektet Arkivet i den åbne skole. Projektet er et kompetenceudviklingsforløb for lærere i historie og kulturfag, som inddrager arkivmateriale samt arkivfaglige og historiske metoder i undervisningen i den åbne skole.

Arkivet i den åbne skole er støttet af A.P. Møller Fonden og gennemføres som en del af et større projekt sammen med stadsarkiverne i Esbjerg og Kolding. Projektet i København er et samarbejde mellem Københavns Stadsarkiv og folkeskoler i København og på Frederiksberg. Se mere her: https://kbharkiv.dk/koebenhavns-stadsarkiv-inviterer-elever-og-laerere-indenfor/.

De aktiviteter, som knytter sig til Arkivet i den åbne skole, etableres bl.a. omkring tætte samarbejder og partnerskaber med skoler. Inddragelse af lærere i en samskabende proces er fundamentet for kompetenceudviklingen. Med projektet inviterer Københavns Stadsarkiv lærerne indenfor ”behind the scenes” og inddrager dem i, hvordan vi arbejder professionelt med at indsamle, formidle og bevare byens historie.

Arbejdsområde
Du skal sammen med Skoletjenesten i Historie og Kunst og Stadsarkivets faglige personale udvikle og varetage kompetenceudvikling af folkeskolelærere i historie og kulturfag. Det sker ved afholdelse af kursusmoduler på arkivet samt gennem undervisningsforløb for grundskoleklasser på arkivet og ude på skolerne. Alle kursister i forløbet deltager med egne klasser ved besøg på arkivet og på skolerne. Du skal derfor både undervise lærere og elever på arkivet samt observere og give sparring på lærernes forløb på skolerne.

Udover udvikling og gennemførelse af kursusaktiviteter og undervisning vil dit arbejde bestå af alt fra relationsopbygning og pleje, koordinering og tidsstyring til forskellige praktiske opgaver, som knytter sig til projektet. Du vil desuden spille en vigtig rolle i samarbejdet med Skoletjenesten – videnscenter for eksterne læringsmiljøer, som varetager den eksterne evaluering af det samlede projekt. Du vil indgå i en projektgruppe på tværs af de deltagende arkiver.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en læreruddannelse med historie som linjefag og dokumenteret undervisningserfaring i historie, eller at du har akademiske kvalifikationer indenfor historiefaget på minimum bachelorniveau kombineret med dokumenteret undervisningserfaring fra skoler eller eksterne læringsmiljøer. Erfaring fra og kendskab til arbejde med arkiver er en fordel.

Vi lægger vægt på, at du har

  • erfaring med tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af læringsaktiviteter for elever på alle trin i grundskolen
  • erfaring med at arbejde i partnerskaber mellem skoler og eksterne læringsmiljøer
  • viden om og erfaring fra at arbejde brugerinddragende med lærere og skoleledelser
  • viden om og høje ambitioner for børn og unges møde med kulturarv og historie gennem undervisning
  • let ved at kommunikere og samarbejde på tværs af forskellige faglige grupper og institutioner
  • stærke kompetencer i forhold til at opbygge professionelle relationer

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn.

Stillingen er på 30 timer ugentligt og ønskes tiltrådt den 1. oktober 2021.

Ansættelsen er tidsbegrænset til og med den 31. marts 2023.

Yderligere information
Du kan få yderligere information ved henvendelse til undervisnings- og udviklingsansvarlig Sidsel Bjerregaard Kirk på 2447 4814. Yderligere oplysninger om Københavns Stadsarkiv kan fås ved henvendelse til arkivar Peter Wessel Hansen på 2362 9260.

Ansøgning vedlægges CV og dokumentation for relevant uddannelse og erfaring.

Søg via nedenstående link senest fredag den 6. august 2021
Vi afholder samtaler den 23. august 2021.

Om Københavns Stadsarkiv
Københavns Stadsarkiv er en del af enheden Historie & Kunst i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Enheden omfatter endvidere Nikolaj Kunsthal, Thorvaldsens Museum og Københavns Museum.<br /
Om Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Niels Brock Executive søger en AC-timelærer i mikr...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i København
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Er du vores barselsvikar i engelsk samt musik og l...

    H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC – Technical Education Copenhagen er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1.400 elever på vores afdelinger i henholdsvis Ballerup, Lyngby og Frederiksberg. Vi ha..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1