Vi søger dygtige lærere til Amager Fælled Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger dygtige lærere til Amager Fælled Skole:

  • matematik, fysik/kemi, og geografi 7.-9. årgang
  • matematik, N/T 5. og 6. årgang
  • læsevejleder/PLC&RC + dansklærer 6. årgang

Vi mangler fire nye og dygtige kolleger på Amager Fælled skole, som vil være med på vores hold. Hos os bliver du en del af et dybt engageret og professionelt fællesskab af lærere og pædagoger, hvor alle dine kompetencer kan komme i spil og blive udfordret. Hos os vil dine kolleger samarbejde og sparre med dig på daglig basis, og din ledelse vil engagere sig i dit arbejde og din trivsel.

Vi arbejder tæt i fag- og årgangsteam; den faglige barre sættes højt, og du skal være indstillet på kollegial sparring og samarbejde. Amager Fælled Skole er nyrenoveret fra 2020 med nye faglokaler, ny madskole og et helt nyindrettet PLC.

Vi har brug for kolleger, der tager ansvar, er initiativrige og har et positivt og rummeligt børne- og livssyn. Du skal være tydelig og struktureret, og det er en fordel, men ingen betingelse, at du har erfaring fra tidligere job.

Nedenfor kan du læse mere om de fire stillinger – men alt kan ikke beskrives, så ring endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Stilling 1: læsevejleder og RC-lærer i udskolingen + dansklærer på 6. årgang

Du er uddannet læsevejleder eller godt på vej til at blive det. Du brænder for arbejdet med sprog- og læseudvikling, du har ambitioner på børnenes vegne – og du går ikke af vejen for at prøve nye veje for, at dine elever og kolleger skal lykkes. Du er klart en holdspiller, men du evner også at arbejde selvstændigt med egne opgaver, når der er behov for det, og du går gerne forrest.

Du er imødekommende og anerkendende over for de elever, du arbejder med, ligesom du kan vejlede kolleger med udgangspunkt i deres aktuelle ståsted, viden og behov. Det er en fordel – men ikke en betingelse, hvis du også har kendskab til dysleksi.

Du skal arbejde tæt sammen med de to dygtige læsevejledere, vi allerede har i huset – og du bliver selvfølgelig også en del af skolens stærke PLC-team, som i det kommende skoleår har fuldt fokus på at etablere vores PLC som skolens centrum og bankende hjerte.

Endvidere får du timer i skolens Ressourcecenter, hvor en del af dine timer kan visiteres til testning og specifikke indsatser til enkeltelever. Læsevejleder- og PLC/RC-opgaven fylder lidt over halvdelen af din samlede opgaveportefølje – i alt 12-13 lektioner.

Resten af dine timer skal bruges på 6. årgang, som også bliver det årgangsteam, du er tilknyttet. Du skal varetage danskundervisningen samt enkelte timer med understøttende undervisning – i alt 8-9 lektioner om ugen. Ring gerne til souschef Dorte Juel for yderligere oplysninger.

Stilling 2: matematik og natur/teknik på 5. årgang

Du har matematik (mlellemtrin/udskoling) på linje samt et af de naturvidenskabelige fag som biologi eller geografi og/eller natur/teknik. Du er vild med matematik – og du er interesseret i at løfte den naturfaglige opgave i udskolingen i fællesskab med et meget engageret naturfagligt team.

Du har et ønske om at følge dine elever hele vejen gennem mellemtrin og udskoling. Du bliver tilknyttet skolens 5. årgangsteam, hvor du skal have to klasser i matematik og natur/teknik. Næste år har vi endvidere dedikeret en del af den understøttende undervisning til en særlig matematikindsats, og vi har brug for dig til tage et par lektioners ”matematik+” på vores 6. årgang. For yderligere oplysninger ring gerne til afdelingsleder for udskolingen David Nielsen.

Stilling 3: matematik, fysik/kemi og natur/teknik 6.-7. klasse

Du bliver en del af 7. klasses årgangsteam, og du vil læse to matematikhold, samt to fysikhold på årgangen. Du vil også få FF-tid og årgangstid, som vil være indsatser til forløb omkring trivsel og faglig udvikling på årgangen. Herudover er det natur/teknik på 6. årgang på to hold.

Du vil som en af de første være med til at benytte og indvie vores helt nye faglokaler i fysik og natur/teknik. Teamet omkring dig er erfarent og arbejder målrettet med eleverne omkring trivsel, faglig udvikling og læring. For yderligere oplysninger ring gerne til afdelingsleder for udskolingen David Nielsen.

Stilling 4: matematik, fysik/kemi og geografi 7.-9. klasse

Du bliver en del af 8. klasses årgangsteam, hvor du skal læse matematik i én klasse og fysik/kemi i to klasser samt fysik/kemi på 9. årgang og geografi på 7. årgang. Du vil som en af de første være med til at benytte og indvie vores helt nye faglokaler i fysik og natur/teknik.

Næste år har vi dedikeret en del af den understøttende undervisning til faglig fordybelse og fleksible to-lærertimer i udskolingen, og dem skal du også læse nogen af på hhv. 8. og 9. årgang. Du bliver en del af et velfungerende og ambitiøst team, der glæder sig til et godt og konstruktivt samarbejde med dig. For yderligere oplysninger ring gerne til afdelingsleder for udskolingen David Nielsen.

Amager Fælled Skole er en skole med mange projekter, en høj faglighed og en organisation, der arbejder med at udvikle sig selv. Vi er en sundhedspædagogisk profilskole og en af Københavns Madskoler. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer.

Vi arbejder professionelt og dedikeret, og har en uformel tone i dagligdagen med godt humør og plads til gode grin. Vi har efter egen overbevisning den bedste personaleforening i byen, der vægter medarbejdertrivsel, kollegial omsorg og socialt samvær højt.

Amager Fælled Skole har ca. 900 elever med fire spor på 1.-9. årgang. Skolen har en sammensat elevgruppe, som rummer både et- og tosprogede elever. Vi er beliggende tæt på Amager Fælled, DR-byen, Metroen, Havnebadet, Amager Strandpark, Vestamager Naturcenter o.m.a.

Alle stillinger er på fuld tid og til ansættelse hurtigst muligt, senest fra 1. oktober 2021.

Kontaktoplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingerne eller skolen, så ring gerne til udskolingsleder David Nielsen eller souschef Dorte Juel Hansen på 3530 2308.

Læs mere om os på vores hjemmeside afs.aula.dk.

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. august 2021

Ansættelsessamtaler afholdes senest den 23. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1