[xxxxx] søger undervisere i økonomi til journalistuddannelsen og kommunikationsuddann...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er økonomi dit fagfelt og har du lyst til at undervise studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på de to uddannelser Journalistik og Kommunikation, så får du nu muligheden. Vi søger timelærere indenfor følgende fagområder:

Journalistuddannelsen

Kan du undervise journalister i samfundsøkonomi og være med til at klæde dem på til at dække emner som BNP, vækst, produktivitet, arbejdsudbud, ulighed, finans- og pengepolitik? Så er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en økonom til undervisning i Samfundsøkonomi på journalistuddannelsen i Aarhus.

Faget Samfundsøkonomi ligger på uddannelsens 3. semester og er et 5 ECTS fag, der, som beskrevet i studieordningen ”skal give de studerende en basal forståelse for, hvorledes markedet fungerer ifølge teorien og i virkeligheden, og for virksomheders og landes konkurrenceevne; en forståelse af dansk økonomi set i en europæisk sammenhæng med særlig henblik på økonomisk politik; en indføring i tre økonomiske paradigmer ((neo)klassisk, keynesiansk og nykeynesiansk) for at styrke deres evne til at skelne mellem økonomisk teori og virkelighed samt en vis forståelse for og af den mediemæssige dækning af det økonomiske stofområde og for, hvordan dækningen kan udvikles”.

Den hidtidige underviser har udviklet faget, så det er meget velfungerende og blandt andet skrevet en lærebog, der er skræddersyet til faget: Forstå de økonomiske nyheder.

Din primære opgave vil være:

  • varetage undervisning og eksamination i faget Samfundsøkonomi. Det er et 5 ECTS-fag på uddannelsens 3. semester, som afvikles to gange om året i slutningen af semesteret.

Kommunikationsuddannelsen

Vi søger en underviser, som kan undervise kommunikatører i mikro-makroøkonomi på engelsk.

De studerende skal ifølge studieordningen opnå: "viden om markedet, forskellige markedsformer (med særligt henblik på den faktisk eksisterende konkurrence form oligopol) og forskellige typer af regulering af markedet. Dernæst gives den studerende viden om udvalgte dele af makroøkonomisk teori og begreber med relevans for professionsfeltet og de vigtigste former for økonomisk politik: Finans-, penge-, valuta- og strukturpolitik (særligt erhvervs- og arbejdsmarkedspolitik). Omdrejningspunktet er at øge de studerendes færdigheder i, hvordan ændringer i samfundsøkonomien påvirker de betingelser, hvorunder virksomheder fungerer. Forløbet skal give den studerendes færdigheder til at agere i en stadig mere integreret og globaliseret verden, hvor den samfundsmæssige og økonomiske udvikling påvirker de betingelser, hvorunder de enkelte virksomheder eksisterer.

Faget Mikro-makro økonomi ligger på ligger uddannelsens internationale 5. semester, det er et 5 ECTS-fag, som er planlagt til at starte ultimo dec. med afslutning medio januar i Aarhus.

Din primære opgave vil være:

  • At varetage undervisning og eksamination i faget Mikro-makroøkonomi i Aarhus i efteråret 2021 og evt. med mulighed for at undervise i faget i Emdrup i foråret 2022.

Vi søger en underviser, som kan undervise kommunikatører i økonomi i faget Entreprenørskab og forretningsforståelse.

På kommunikationsuddannelsen i Emdrup søger vi en timelærer til at undervise i økonomi på faget Entreprenørskab og forretningsforståelse. Her vil der være fokus på grundlæggende erhvervsøkonomi, så som analyse af regnskaber, omkostningsstrukturer og indkomststrømme. Der vil være tale om 2-4 undervisningsdage på dansk, og du vil blive introduceret til faget og arbejde sammen med den ansvarlige underviser for faget Entreprenørskab og forretningsforståelse. Der vil evt. være mulighed for at gentage undervisningsforløbet i Aarhus i foråret 2022.

For begge uddannelser og de tre fag lægger vi vægt på, at du:

  • har en relevant uddannelse mindst på kandidatniveau
  • har undervisningserfaring
  • har lyst til at begejstre studerende med en anden faglighed for økonomi
  • er en god kollega og holdspiller.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et uhøjtideligt, tværfagligt arbejdsmiljø med spændende arbejdsopgaver og plads til selvstændigt arbejde og medindflydelse. Der er rig mulighed for (tvær)fagligt samarbejde og faglig udvikling. Og så giver vi dig mulighed for at udvikle og uddanne fremtidens journalister og kommunikatører.

På journalistuddannelserne er vi mere end 25 undervisere og forskere, der brænder for faget, for undervisning og for at arbejde med de omkring 1.000 dygtige studerende på journalistuddannelsen, cand.public, Erasmus Mundus Master in Journalism, Media and Globalisation, Profilfag (Tillægsuddannelsen) og BA-tilvalg.

På Kommunikationsuddannelsen er vi 15 undervisere og forskere, der ligeledes brænder for faget, undervisningen og for at sikre, at vi sender de bedste dimittender ud i relevante jobs, hvor de kan være med til at gøre en positiv forskel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Fastsættes i henhold til Cirkulære om timelønnet undervisning samt censorvederlag.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen på Journalistuddannelsen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Henrik Berggren på 30623589 eller [email protected].

Har du spørgsmål til stillingerne på Kommunikationsuddannelsen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Helle Birkmose Winding på 21775863 eller [email protected].

Ansøgning

Send en kort ansøgning og CV målrettet faget, du ønsker at undervise på. Ansøgning og CV uploades via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 27. august 2021 kl. 12.00.

Undlad venligst at sende personfølsomme oplysninger med din ansøgning.

Angiv venligst hvor du har set jobannoncen.

Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.

Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) uddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, reklame, design, foto, kom­mu­ni­ka­tion og medieledelse - og videreuddanner dem, der allerede arbejder inden for områderne.

DMJX samarbejder med ledende uddannelsesinstitutioner over hele verden samt med virksomheder og organisationer for at sikre uddannelser, der er praksisnære og målrettet en verden i forandring. Desuden huser DMJX flere videnscenterfunktioner og bedriver forskning inden for de områder, der undervises i.

DMJX har domicil i både Aarhus og København og har omkring 2000 indskrevne fuldtids­studerende, knap 2.000 deltidsstuderende/kursister hvert år, 165 fuldtidsansatte undervisere og forskere, administrativt personale samt et større antal eksterne undervisere.

Læs mere om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på: www.dmjx.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1