Underviser på Film og TV-produktionsteknikeruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

På NEXT MEDIE har vi samlet uddannelserne Film og TV-produktion, Fotograf, Mediegrafiker, Webudvikler og Teater og eventtekniker, og vi sætter en ære i at arbejde med, udfordre og udnytte uddannelsernes fagligheder på tværs.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Vi søger en kollega, der
  • har en relevant faglig uddannelse med mindst fem års relevant erhvervserfaring
  • kan undervise fra grundforløbet og hele vejen op til elevernes svendeprøve
  • kan undervise særligt i kamerateknik, men også gerne i flere af uddannelsens øvrige tekniske fag: lys, lyd eller redigering
  • har en omfattende teknisk viden på ekspertniveau
  • gerne har erfaring med studieproduktion, reklamefilm og post lydefterarbejde
  • har mod på udvikling i en branche med høje krav, som bevæger sig hurtigt og tit uforudsigeligt
  • har sans for struktur og planlægning med elevers læring for øje
  • har lyst til samarbejde på tværs af uddannelserne på NEXT Medie
  • har flair for at arbejde med match af elever og virksomheder med henblik på at skaffe praktikpladser i samarbejde med kollegaer, vejledning og administration


Om jobbet
Undervisningen varierer mellem klasse- og projektorganiseret undervisning, og vi lægger stor vægt på, at du kan indgå med en naturlig autoritet, både under den teoretiske undervisning såvel som under elevernes praktiske øvelser og produktioner.

I det daglige arbejde skal du deltage i pædagogisk og faglig udvikling sammen med lærergruppen. Åbenhed, energi, teamwork og god kommunikation er essentielt for uddannelsen, for dine kommende kolleger og, ikke mindst, skolens elever - elever der er ambitiøse og videbegærlige, og som stiller høje krav til deres uddannelse.

Du får et alsidigt job i en travl organisation med dygtige, motiverede og engagerede kolleger, der alle arbejder målrettet for, at eleverne kvalificeres til at spille en aktiv rolle i en branche under stadig forvandling.
Vores elever er teknisk nysgerrige, og opfylder efter endt uddannelse branchens behov for dygtige visuelle og kreative medarbejdere, der kan være med til at udvikle godt indhold på et stærkt teknisk fundament.

Skolen råder over opdateret teknologi, der tåler sammenligning med den standard, der er gældende i branchen, og produktionsfaciliteterne er til rådighed for eleverne døgnet rundt.

Almene kvalifikationer
Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks.
Dansk A og Samfundsfag C) eller sørger selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen.

Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Se mere på https://nextkbh.dk/eud/medier-it/film-og-tv-produktionstekniker. Du er også velkommen til at kontakte uddannelsesleder Gitte Høygaard Larsen på mobil tlf. 23 67 72 15 eller mail [email protected].

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Rebslagervej, Nørrebro. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 %.

Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2022 eller snarest muligt.
NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes ansættelsessamtaler den løbende frem til og med uge 18 og 19.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.600 årselever en god uddannelse. I 2021 havde vi en omsætning på 675 mio.kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Onsdag den 04. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1