Nye undervisere til Next 10. klasse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være en del af et ambitiøst undervisningsmiljø, hvor visionen er at gøre NEXT til det bedste sted at være og lære for mange forskellige mennesker, mange forskellige steder?

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.
Vi søger lige nu både en teamleder med undervisning i dansk samt en underviser til engelsk.

Hvem er NEXT 10. klasse?
NEXT 10. klasse ligger på 5 afdelinger; i Ballerup, på Nørrebro, på Frederiksberg, på Østerbro og i Ishøj med over 280 elever tilsammen. Her starter eleverne på en ungdomsuddannelses mere end de afslutter folkeskolen. Vi gør meget ud af ikke at ligne den folkeskole, som eleverne kommer fra.

Vores slogan er efterskole uden overnatning og det gør vi en dyd ud af at leve op til.

Vi arbejder med at løfte eleverne fagligt og socialt. Det gør vi gennem professionelt relationsarbejde med aktiviteter efter skoletid, tematimer, Lifeskills og kreative profilfag.
Vi er en meget engageret lærergruppe, som har et stort drive og lyst til at arbejde med netop denne specifikke målgruppe. Vi arbejder hårdt for at nå vores mål med eleverne, og heldigvis har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Hvad søger vi?
Når vi slår dørene op i august for vores nye årgang har vi fået vokseværk, hvor vi både får en ny afdeling, flere nye linjer og flere klasser.
Det betyder, at vores 10. klasseteam på både Nørrebro og Frederiksberg har behov for nye dygtige kolleger:

Til Nørrebro søger vi en ny kollega til at varetage en teamkoordinatorfunktion (skemalægning, admin.-opgaver, daglig drift), undervisning i dansk, og give vores elever det bedste tilbud, vi kan give dem.
Stillingen er på fuld tid og med opstart 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter. Det er en fastansættelse.

Til Frederiksberg søger vi ny dygtig kollega til at varetage undervisningen i engelsk.
Stillingen er på fuld tid og med opstart 1. august 2022. Den er i første omgang tidsbegrænset, og ansættelsesperioden er 1/8-22-30/6-24.

Hvem er du?
  • Du skal være uddannet folkeskolelærer og have undervisningserfaring fra udskolingen eller 10. klasse.
  • Hvis du søger stillingen til campus Nørrebro har du linjefag inden for dansk. Hvis du søger til Frederiksberg, har du linjefag inden for engelsk. Har du flere linjefag, er det et plus.
  • Du skal brænde for 10. klassemålgruppen og unge, der er ved at finde deres vej i livet.
  • Du forstår at spille vores elever gode.
  • Du har interesse for udviklingsarbejde, især omkring didaktik, pædagogik og elevtrivsel.
  • Du har kendskab til at arbejde med elever, der er særligt udfordret fagligt, socialt og personligt.
  • Du er handlekraftig, kan træffe beslutninger i en til tider travl hverdag og holde mange bolde i luften.
  • Du trives med lette administrative opgaver, som skemalægning, mødefacilitering mv.
  • Du trives med humor, en fri tone og højt til loftet.
  • Du skal kunne arbejde i små selvstyrende teams.
  • Du kan lide at arbejde i en stor dynamisk organisation, hvor forandring er en del af hverdagen.

Gode udviklingsmuligheder
Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og vores 10.klasse afdeling og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket.Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Nanna Toft på telefon 24667528 eller sende en mail på [email protected].

Ansættelsesvilkår
Begge stillinger er på fuld tid.

Stillingen på Nørrebro er en fastansættelse på tjenestemandslignende vilkår, herunder pensionsordning på 18 pct.

På stillingen til Frederiksberg bliver du ansat som kvotatimelærer i 2. skoleår jf. Børne- og Undervisningsministeriets cirkulære om løn- og ansættelsesvilkår for timelærere ved institutioner, der udbyder merkantile eller tekniske erhvervsuddannelser af 16. juni 2021. Der ydes et pensionsbidrag på 18 pct.

Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2022.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.600 årselever en god uddannelse. I 2021 havde vi en omsætning på 675 mio. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København NV
  • Tirsdag den 05. juli 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København NV over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1