Fængselslærer til Københavns Fængsler, Kriminalforsorgen Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og kollegaer i arbejdet med at bringe indsatte sikkert videre til et liv uden kriminalitet, så læs videre:

Om jobbet
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en lærer til at undervise i engelsk, historie og gerne billedkunst på AVU niveau pr. 1. oktober 2021. Stillingen er ledig i Københavns Fængsler (Vestre Fængsel og Blegdamsvejens Arrest).

Uddannelsestilbuddet i Københavns Fængsler bidrager, blandt mange andre indsatser, til at opfylde Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet. Skolen underviser primært i grundfag og dannelsesfag. Der undervises typisk i små hold af 4-8 elever. Eleverne er arrestanter, så længden af deres opholdstid i fængslet er meget varierende. Der kan være stor udskiftning på holdene, og vi manøvrerer generelt i en meget omskiftelig hverdag.

Jobbet kræver en høj grad af selvstændighed og evne til at kunne planlægge egen arbejdsdag med begrænsede undervisningsmidler.

Du vil indgå i et samarbejdende team på 17 medarbejdere. Teamet består af lærere, faglærere, uddannelsesvejledere, bibliotekar og værkmester. Du har også stor kontakt til betjentgruppen i hverdagen.

Om dig
Du kan undervise i engelsk, historie og gerne billedkunst på 9. og 10. klasses grundskoleniveau. Det er en forudsætning, at du er professionsuddannet/seminarieuddannet lærer med engelsk, historie og evt. billedkunst som linjefag eller med stor undervisningserfaring i fagene.

Har du evt. en baggrund i erhvervsskoleverdenen, vil det også være et plus.

Jobbet som fængselslærer kræver, at du står solidt i din faglighed. Du skal have lyst til at undervise indsatte, der ofte har mistet troen på egen kunnen på det boglige område. En del af vores målgruppe har forladt grundskolen allerede på mellemtrinnet, og du skal derfor spænde bredt i din undervisning og udvise stor rummelighed både fagligt og menneskeligt. Det er en fordel, men ikke et krav, at have kendskab til undervisning af marginaliserede målgrupper.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Fængselslærere m.fl. og er omfattet af Ny Løn.

Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter og er en varig statslig ansættelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Arbejdsstedet er hhv. Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV og Blegdamsvejens Arrest, Blegdamsvej 6A, 2100 København Ø.

Det er en forudsætning for ansættelse er, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 13. august 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt sidst i uge 34 og 35.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedschef Leif Nielsen på telefon 7255 1263 eller teamkoordinator Henriette Hvid på telefon 7255 1288/7255 5410.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København SV
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København SV over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1