Faglærer/underviser i AMU på Mad- og Sundhedsområdet søges til Københavns Fængsler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Brænder du for at skabe læring til elever der er pressede på grund af deres situation og deres skoleerfaring? Har du lyst til at arbejde i et miljø, hvor dagene ikke altid bliver, som man troede, men altid giver gode oplevelser? Så søg denne stilling og bliv vores nye kollega.

Vi søger en fagligt og pædagogisk stærk medarbejder til at undervise indsatte på Vestre Fængsel og Blegdamsvejens Arrest. Ansættelse vil være fra den 1. august 2022 eller snarest muligt.

Om dig
Du er f.eks. uddannet som professionsbachelor i ernæring og sundhed og har praktisk erfaring fra køkkenområdet eller faguddannet på køkkenområdet med undervisningserfaring.

Du skal kunne undervise selvstændigt og understøtte fagpersonale (bagere, ernæringsassistenter, kokke o.a.) i vores centrale køkken i forbindelse med AMU-undervisning. Denne understøttelse vil primært være på det teoretiske og administrative plan. Du skal desuden kunne arbejde struktureret og kunne bevare overblikket.

Om jobbet
Du vil indgå i vores uddannelsesenhed og samarbejde med enhedens 12 undervisere samt kolleger fra andre faggrupper. Du refererer til enhedschefen for uddannelse og vejledning, og du er overordnet tilknyttet kompetenceudviklingsafdelingen på Københavns Fængsler.

Undervisningen vil foregå dels i bageriet og køkkenet, som en form for sidemandsoplæring, og dels på hold med max otte elever ad gangen i separate teorilokaler. To af vore teorilokaler er indrettede som AMU-køkkener med mulighed for lettere madlavning og benyttes bl.a. til undervisning i fødevarehygiejne.

De indsatte på Københavns Fængsler er primært varetægtsfængslede og aldersmæssigt mellem 20 og 50 år. De tilbydes forskellig beskæftigelse og undervisning under opholdet - herunder også AMU-kurser. I den seneste flerårsaftale for området er der fokus på, at netop dette forstærkes. Derfor slås denne helt nye stilling op.

Om Københavns Fængsler
Institutionen er en del af kriminalforsorgen Hovedstaden, som aktuelt består af 13 institutioner. Institutionen har 400 medarbejdere herunder ca. ¼ i sektion 3, der omfatter alle civile og værkmesterbesatte områder. Medarbejdergruppen består af socialrådgivere, administrative medarbejdere, undervisere, vejledere, behandlere, facilitymedarbejdere, fængselsbetjente og andet. vi har ca. 6000 indsættelser af arrestanter om året og de indsatte er i gennemsnit hos i ca. 2 måneder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for fængselslærere m.fl., og er omfattet af aftale om Ny Løn.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2022 eller snarest muligt.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Din arbejdsplads er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV og Blegdamsvejens arrest, Blegdamsvej 6A, 2200 København N.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 23. maj 2022.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt i uge 21 og 22.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Leif Nielsen på telefon 72555170 eller på mail til: [email protected] .

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden samt 2 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København SV
  • Mandag den 23. maj 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København SV over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1