Musikpædagog og korleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst at være en del af vores musikpædagogiske team som driver babysalmesang, tumlingerytmik og korarbejde i kirkerne på Vesterbro, Sydhavn og City?

Kan du se dig selv som korleder for det ene af vores to spirekor samt vores børnekor, være akkompagnatør/medkorleder på vores juniorkor, og undervise nogle af vores sangere fra ungdoms- og kammerkorene i sang? Og kunne du også tænke dig at have babysalmesangshold sammen med en af dine musikpædagogiske kollegaer en gang om ugen?

Vesterbrokirkernes Børne- og Ungdomskor består af 5 korniveauer, Spire-, Børne-, Junior-, Ungdoms-, og Kammerkor, som ledes af tre dirigenter. Der er desuden tilknyttet akkompagnatører. Det daglige arbejde foregår i Enghave Kirke.

Korene arbejder på et højt musikalsk niveau, ligesom de musikere og musikpædagoger, der arbejder med sangerne er professionelle og højt specialiserede.

Alle korene arbejder frem til deltagelse i gudstjenester, koncerter og events, i alt ca. 40 om året. Der er stor social sammenhængskraft i specielt de to ældste kor, som også årligt rejser på koncerttur, gerne til udlandet. Der er ikke optagelsesprøver til korene, da vi mener alle kan lære at synge godt. Se evt. mere på www.vesterbrokor.dk

Du indgår i tæt samarbejde med korlederne Louise Munch (Junior-, Ungdoms- og Kammerkoret) og Anne-Mette Riis (Spirekor). Desuden får du et tæt samarbejde med sognepræst Viggo Julsgaard Jensen om tilrettelæggelse og afvikling af gudstjenester. Du vil også lejlighedsvis samarbejde med de andre præster og kirkemusikere i sognet.

Du vil desuden skulle varetage forskellige administrative opgaver i form af mailkontakt med forældre, opsætning af koncertprogrammer, planlægning af korweekends samt diverse møder.

Vi søger en person med:

  • musikpædagogiske kompetencer på højt plan – gerne med sangpædagogik som hovedfag
  • erfaring med børnekor
  • kendskab og lyst til at arbejde med mange forskellige musikgenrer
  • evner til at indgå som sparingspart omkring tilrettelæggelse af musikken i gudstjenesternes liturgi

Gode spillefærdigheder på klaver vil være en fordel og kan evt. medføre flere opgaver/timer.

Vi kan byde på:

  • korarbejde på højt musikalsk og pædagogisk niveau
  • gode kollegaer og en hverdag præget af gode samarbejdsrelationer og godt humør
  • mange spændende opgaver og arrangementer
  • landets største kirkelige arbejdsplads med mange udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden udgør gennemsnitligt 29 timer pr. uge, men vil i det væsentligste være koncentreret i de 40 uger, hvor korene har sæson (fra august – juni, eksklusive skoleferier), hvorfor det ugentlige timetal i disse uger ofte vil være over 29 timer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst/organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og relevante faglige organisation (CO10 og DOKS, Organistforeningen eller Dansk Kirkemusikerforening) på baggrund af kandidatens uddannelsesmæssige baggrund. Der vil blive knyttet rådighedstillæg og -forpligtelse til stillingen. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der vil blive indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte korleder Louise Munch på telefon 23 10 83 10, og/eller sognepræst Viggo Julsgaard Jensen på 20 58 77 25.

Du kan sende din ansøgning via:

Linket i denne annonce. Bemærk at ansøgning og alle bilag skal indsendes som pdf-filer. Du skal desuden udfylde et kort spørgeskema inden ansøgningen kan indsendes.

Ansøgningsfrist:

Senest onsdag 9. juni 2021. Der er planlagt samtaler med korprøve torsdag 17. juni samt evt. opfølgende samtaler fredag 18. juni - begge dage sidst på eftermiddagen. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1/8 2021 eller snarest muligt derefter.

Folkekirken Vesterbro

Folkekirken Vesterbro er Danmarks største sogn. Menighedsrådet har høje ambitioner og stærkt fokus på at være relevant kirke i tiden for folk på Vesterbro. For at møde forskellighederne på Vesterbro arbejder kirkerne med at udvikle forskellige profiler inden for en fælles ramme. Kirkerne drives og bæres af frivillige kræfter i tæt samspil med 13 præster og ca. 40 medarbejdere.

Menighedsrådet lægger stor vægt på at have målrettede tilbud af høj kvalitet til de forskellige aldersgrupper af børn og deres familier – og at alle kan være med.

Korarbejdet skaber rum for fællesskaber, hvor børn og voksne mødes omkring sangen og den kristne tro. Sangerne i korene er en del af ”den syngende menighed” og skal have en optimal undervisning i at synge og synge i kor, da selve den udfoldelse giver dem mulighed for tilegnelse af salmernes tekster.

Ved at skabe meningsfulde rammer både i prøvearbejdet og i gudstjenesterne knyttes børnene og deres familier til kirken, og korsangerne bliver medansvarlige for fællesskabet om det kirkelige arbejde. Korarbejdet bidrager til at give børn og deres forældre større viden om kirken, mod til at spørge hvad kristendom er og til at tale om tro.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København V
  • Onsdag den 09. juni 2021

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    En stilling som ekstern lektor inden for marketing med fokus på markedsanalyse er ledig til besættelse fra den 1. november 2024.Der er tale om en deltidsstilling.Institut for Afsætningsøkonomi .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København V over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4