Undervis i naturfag og bliv en naturfaglig rollemodel for børn i folkeskolen (fuldt lønnet fuldtidsjob)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du have et job og en karriere, hvor du underviser, inspirerer og er en naturfaglig rollemodel for de børn i folkeskolen, som har mest brug for det?

Så bliv Teach First Graduate i 2022.

Vær med til at løse et stort samfundsproblem

Vil du have et job og en karriere, hvor du arbejder for at give alle børn i Danmark lige muligheder for at få en uddannelse – uanset social baggrund? Så kan du lige nu søge om at blive en del af Teach First Danmarks fuldt lønnede talentprogram for udvalgte bachelorer og kandidater på tværs af uddannelser.

Dygtige undervisere og inspirerende rollemodeller

I dag forlader 1 ud af 6 børn folkeskolen uden at kunne læse, skrive og regne godt nok til at få en ungdomsuddannelse – og social arv er den væsentligste årsag. Det er børn, som risikerer at blive tabt, og det kan du være med til at ændre på.

Som en del af Teach First vil du ikke blot hylde mønsterbryderne. Du vil bryde med de mønstre, der betyder, at alt for mange børns fremtid kan forudsiges vil blot at se på deres forældre.

Vi engagerer personer med en videregående uddannelse til at løse problemet – som dygtige undervisere i folkeskolen og som fremtidige ledere, iværksættere og beslutningstagere på uddannelsesområdet, som gennem programmet har opnået et dybt kendskab til udsatte børns udfordringer. Det er for dig, som brænder for at lære fra dig. Som kan tænke nyt, vil bygge broer og forløse potentialet hos alle børn i Danmark.

Et toårigt lærer- og lederudviklingsprogram med fuld løn

I Teach First Danmarks toårige program underviser du på en folkeskole i et udsat boligområde på fuld tid. Sideløbende får du en betalt læreruddannelse. Til at støtte og udvikle dig på din skole får du en personlig mentor og et professionelt netværk af nuværende og tidligere graduates fra Teach First Danmark.

En karriere hvor du gør en forskel

Som graduate får du mere end et job. Du bliver en del af et inspirerende fællesskab og får en afgørende rolle i en masse børns liv. Det vil udvikle dig og gøre indtryk på dig, og det vil give dig viden og netværk til at gøre en forskel langt ud over programmets to år – i folkeskolen, ministerier, organisationer og fonde, som iværksætter og andre steder, hvor du ser mulighederne.

Du får:

  • Et meningsfuldt job og fremtidige karrieremuligheder inden for bl.a. undervisning, uddannelse, politikudvikling, ledelse og social innovation
  • En personlig mentor som støtter din personlige og faglig udvikling
  • En betalt uddannelse
  • Et stort netværk i Danmark og internationalt
  • Stort ansvar og en stejl læringskurve

Hvem søger vi?

Teach First Danmark optager hvert år 40-50 personer på tværs af uddannelsesretninger. Fælles for dem er at de er ambitiøse, bliver motiveret af udfordringer, brænder for at inspirere, lære fra sig og, vigtigst af alt, er drevet af at gøre en positiv forskel.

  • Du har som minimum afsluttet en bachelor i sommeren 2022
  • Du er fagligt dygtig og har stærke relationelle kompetencer
  • Du er god til at håndtere modstand og motiveres af udfordringer
  • Du brænder for at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark

Praktiske optagelsesprøver

De bedste ansøgere inviteres til praktiske optagelsesprøver. Her vil du prøve kræfter med en undervisningsøvelse, en case og et personligt interview.

Du kan læse mere om vores optagelsesproces på teachfirst.dk/ansog.

Ansøg senest den 27. marts — start 13. juni 2022

Du ansøger online via teachfirst.dk. Programmet starter den 13. juni med et seks ugers sommerakademi, som forbereder dig på dine to år som graduate.

Vil du høre mere?

Kontakt os eller deltag i et af vores infomøder, se www.teachfirst.dk/events.

Om Teach First Danmark

Teach First Danmark er en non-profit organisation og er uafhængige af politiske, religiøse og økonomiske interesser. Vi engagerer de bedst egnede bachelorer og kandidater til en karriere og et toårigt graduate-program, hvor man underviser og opnår viden, indsigt og netværk til at arbejde for at give alle børn i Danmark lige muligheder for at få en uddannelse – uanset social baggrund.

Teach First Danmark samarbejder via non-profit netværket Teach For All, med organisationer i 62 andre lande, som alle arbejder for at mindske social ulighed på globalt plan gennem uddannelse.

-------

Initiativet er finansieret af bl.a. Industriens Fond, Novo Nordisk Fonden, Egmont Fonden og TrygFonden.

Om sommerakademiet

Ledige dagpengemodtagere tilknyttet Jobcenter København vil kunne deltage i sommerakademiet som en aktivitet under Lov om en aktiv Beskæftigelsesindsats.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København V
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    En stilling som ekstern lektor inden for marketing med fokus på markedsanalyse er ledig til besættelse fra den 1. november 2024.Der er tale om en deltidsstilling.Institut for Afsætningsøkonomi .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2000 Frederiksberg
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København V over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4