Pædagogiske undervisere til vores afdelinger i Nordsjælland - Uddan fremtidens velfærdshelte!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at undervise tværfagligt og praksisnært på Danmarks største SOSU-skole? Kan du motivere unge og voksne og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske vores nye underviser!

Samarbejde om elevernes uddannelse

Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning. Elevernes pædagogiske skema er forskelligt fra uge til uge, og I koordinerer i fællesskab dagenes indhold. Undervisningsformen kan være alt fra traditionel klasseundervisning, simulationsøvelser i vores praksislabs til facilitering af læring i værksteder.

Der er en åbenhed overfor nye didaktiske metoder og kreative vinkler. Da jeg var nyansat tænkte jeg: ”Det her er jo ikke kun en arbejdsplads, det er en legeplads!” Endelig var jeg i en medarbejdergruppe, der brændte for elevers læring som jeg.

(Susan, underviser)

Vi vokser og skal bruge nye kolleger

For tiden oplever vi stor søgning til vores uddannelser. Vi har aktuelt behov for nye kolleger til social- og sundhedshjælperuddannelsen og på den pædagogiske assistent uddannelse.

Du har følgende profil:

  • Er en erfaren pædagog med erfaring fra almenområdet
  • Er social- og sundhedsassistent, sundhedsplejerske eller sygeplejerske med bred viden og erfaring fra det somatisk og kommunale område.

Som social- og sundhedsassistent har du i tillæg en akademi - eller diplomuddannelse.

Indflydelse og udviklingsmuligheder
Sammen med dine kolleger får du mulighed for at præge og udvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker skole og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og underen, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

I mit arbejde har jeg mulighed for at udvikle mig både i samarbejde med kollegaer og individuelt. Der er mange muligheder for udvikling, hvis man ønsker det, både ved deltagelse i forskelligt udviklingsarbejde eller deltagelse i forskellige arbejdsgrupper.

(Mathilde, underviser)

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her:Paedagogisk-didaktisk-grundlag-sep20.pdf (sosuh.dk) og om uddannelsen til pædagogisk assistent her: Bliv pædagogisk assistent på SOSU H - Her går leg og ansvar hånd i hånd

Hvad forventer vi?

At du har lyst til at undervise unge og voksne mennesker og motivere dem på deres vej ind i faget og ud i arbejdslivet. Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe et motiverende læringsmiljø for vores elever. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning, og inddrager naturligt IT. Vi anvender læringsplatformen Its learning.

Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at:

  • dine relationskompetencer er i højsæde fordi vi arbejder med de tre perspektiver på dannelse: faglig dannelse, læringsmæssig dannelse og demokratisk dannelse.
  • bidrager med dit gode humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kolleger
  • du har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller kompetencer svarende hertil
  • du har undervisningserfaring, gerne fra en anden SOSU- eller erhvervsskole

Er det noget for dig? Sådan søger du

Læg din ansøgning med bilag ind via link.
Tiltrædelse den 1. marts 2022 eller gerne før.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Uddannelseschef Sanne Goksøyr, telefon: 2494 9529

Ansøgningsfristen er den 9. januar 2022.

Samtaler afholdes 10.januar og 14. januar 2022.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København V
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København V over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1