Timelærer til undervisningsfaget musik på læreruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en dygtig og erfaren underviser? Og synes du, at læreruddannelsen er spændende? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

Ved Institut for Læreruddannelse søger vi en dygtig og engageret musikunderviser, som kan bidrage til at skabe kontinuitet og sikre kvaliteten i musikfaget på læreruddannelsen. På læreruddannelsen har vi en ambition om at uddanne dygtige og fagligt kompetente lærere, der brænder for den spændende og vigtige læreropgave i grundskolen.

I øjeblikket er vi desuden optaget af at videreudvikle musikfaget med afsæt i den nye læreruddannelse 2023 samt den nye strategi på KP, der bærer titlen: Fælles om fagprofessionelle der lykkes i praksis. Det er et interessant arbejde, som du vil blive inddraget i med afsæt i dine kompetencer og viden om faget.

Jobbet
Vi søger en timelærer særligt til undervisning, vejledning og eksamen inden for faget musik, der bl.a. består af indholdsområderne og temaerne:

  • Musikalske udtryksformer i undervisning og læring
  • Musikledelse, musikalsk læring og undervisningsmetodik
  • Musik og læring i et oplevelses-, fortolknings- og formidlingsperspektiv
  • Teknologiforståelse, bæredygtighed, praksisfaglighed samt integreret praktik.

Vi regner med, at du kan varetage holdundervisning i alle dele af fagets indholdsområder, samt at du kan undervise mindre grupper i sang og klaver (særligt med specialiseret fokus på sangundervisning). Vi forventer, at du har lyst til at indgå i tæt samarbejde med den øvrige faggruppe og udviklingen af musikfaget. Du vil tillige, sammen med kolleger fra andre fag, komme til at varetage øvrige centrale opgaver som eksempelvis undervisning og vejledning i relation til bacheloropgaven. Desuden kan der fremadrettet være opgaver i samarbejde med vores afdeling for videreuddannelse.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du har en solid erfaring med musikundervisning på en læreruddannelse og en stærk musikfaglig profil. Dette kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte, og at du har et godt kendskab til grundskolens musikundervisning. Vi forventer, du har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for musik, gerne suppleret med en uddannelse på ph.d.-niveau eller andre kompetencer inden for udviklingsopgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er bekendt med og holder dig opdateret på den nyeste udvikling og viden inden for fagområdet
  • har solid undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens folkeskolelærere
  • har erfaring med undervisning i relation til den lærerfaglige praksis og kan gøre din undervisning praksisrelevant
  • har interesse for teknologi og digitalisering, som kan anvendes i den didaktiske praksis
  • har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, kolleger og studerende om udvikling af læreruddannelsen.

Din arbejdsplads
Du bliver en del af læreruddannelsens faggruppe i musik. Det er vigtigt for os, at der er sammenhæng mellem de pædagogiske fag og de øvrige undervisningsfag, og derfor har vi fokus på videndeling og samarbejde om vores undervisningspraksis. Som vores nye kollega kan du blive tilknyttet en mentor, der hjælper dig godt i gang med dine opgaver. Ved Institut for Læreruddannelse har vi ca. 3.500 studerende og ca. 250 ansatte. Stillingen er organisatorisk placeret på den del af læreruddannelsen, der vedrører musik, hvor vi er fem ansatte i faggruppen.

Københavns Professionshøjskole blev etableret i marts 2018 gennem en fusion mellem professionshøjskolerne UCC og Metropol, og vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet. Vi har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som timelærer med start den 1. september 2024. Timerne aftales periodevis og er afhængige af skemaplanlægningen for de enkelte moduler. 

Aflønning sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag. Det betyder, at du ansættes på timelærerkontrakt med maximalt 500 timer pr. studieår inkl. forberedelse.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi studerende til meningsfulde arbejdsliv, hvor de møder andre mennesker, og gør en konkret forskel for dem. Vi ser det som vores fineste opgave og vores strategiske vision, at vi sammen med vores omverden vil uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategi på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Thomas Seiger Behrens på tlf.: +45 41898305.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 01-08-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København V
  • Torsdag den 01. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København V over tid

Dato Alle jobs som lærere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2