Undervisere til Pædagogik og Lærerfaglighed på Læreruddannelsen (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du en dygtig og engageret underviser, og synes du, det kunne være spændende at arbejde i og med læreruddannelsen? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

På Københavns Professionshøjskoles Institut for Læreruddannelse søger vi et antal dygtige og ambitiøse kollegaer til at varetage undervisning i Pædagogik og Lærerfaglighed. På læreruddannelsen arbejder vi med at udvikle uddannelsen og undervisningen med sigte på at uddanne kompetente lærere, der brænder for fag og didaktik og den udfordrende og alsidige opgave, det er at undervise i skolen.

Vi er optaget af at etablere en kultur med fokus på at skabe en fælles tilgang til undervisning, hvor omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”.

Om jobbet
Opgaverne er undervisning, vejledning og eksamen inden for Pædagogik og Lærerfaglighed (PL), der består af modulerne:

  • Elevens læring og udvikling
  • Almen undervisningskompetence
  • Specialpædagogik

I PL løser vi herudover opgaver sammen med kolleger fra andre fag, hvor vi underviser og vejleder i intromodul, i bachelor- og praktikmoduler samt på læreruddannelsens net- og merituddannelse. Vi underviser også i teknologiforståelse. Desuden har vi opgaver i samarbejde med vores afdeling for videreuddannelse. Ud over undervisningsrelaterede opgaver vil du kunne blive involveret i forsknings- og udviklingsaktiviteter – afhængigt af din baggrund, kompetencer og vores behov.

Din profil
Det er et krav, at du har en uddannelse på kandidatniveau inden for pædagogik, almendidaktik og/eller psykologi, meget gerne suppleret med relevant ph.d.-uddannelse.

Som et led i vores forskningsprogram ”Diversitet og deltagelse i skolen” er det desuden særlig interessant for os, hvis du har en ph.d. inden for interkulturel pædagogik og didaktik med fokus på elever med etnisk minoritetsbaggrund.

Du må endelig gerne angive, hvis du har særlige kompetencer og/eller erfaring inden for teknologi og digitalisering – både ift. undervisning i teknologiforståelse såvel som i forhold til forskning og udvikling i dette fagområde.

Vi lægger i alle tilfælde vægt på, at du har en stærk faglig profil gerne kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte og med kompetencer inden for udviklings- og forskningsopgaver.

Vi forestiller os, at du:

  • er bekendt med og holder dig opdateret på den nyeste udvikling og viden inden for fagområdet
  • har undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens folkeskolelærere
  • har kendskab til undervisning i relation til den lærerfaglige praksis og kan gøre din undervisning praksisrelevant
  • har interesse for teknologi og digitalisering, som kan anvendes i den didaktiske praksis
  • har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med studerende, kolleger og ledelse om udvikling af læreruddannelsen.
  • har forskningserfaring eller erfaring med udviklingsopgaver inden for fagområdet.

Din arbejdsplads
Du bliver en del af læreruddannelsens PL-faggruppe. Det er vigtigt for os, at der er sammenhæng på tværs af fagene på læreruddannelsen, og derfor har vi fokus på videndeling og samarbejde om vores undervisningspraksis. Som vores nye kollega bliver du tilknyttet en mentor, der hjælper dig godt i gang med dine opgaver.

Ved Institut for Læreruddannelse har vi ca. 3.500 studerende, og vi er knap 250 ansatte. Stillingerne er organisatorisk placeret på den del af læreruddannelsen, der vedrører PL, hvor vi er godt 50 ansatte i faggruppen.

Københavns Professionshøjskole blev etableret i marts 2018 gennem en fusion mellem professionshøjskolerne UCC og Metropol, og vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet. Vi har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse fra august 2021. Der er tale om deltids- og fuldtidsstillinger, ligesom vi både opslår faste stillinger som adjunkt/lektor såvel som midlertidige som adjunktvikarer. Endeligt opslås stillinger som faste såvel som midlertidige timelærere.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Særligt for stillingen som adjunkt/lektor:
Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Særligt for stillingen som adjunktvikar:
Ansættes du som adjunktvikar, er stillingen midlertidig. Du ansættes for maksimalt ét år. Ansættelsen sker uden mulighed for lektorkvalificering.

Særligt for stillingen som timelærer:
Der kan blive tale om faste såvel som midlertidige stillinger som timelærere. Timetallet vil være varierende. Aflønning sker i henhold til cirkulære om timelønnet undervisning samt cirkulære om censorvederlag.

Læreruddannelsen dækker forskellige uddannelsessteder: Campus Carlsberg på Vesterbro og Nyelandsvej på Frederiksberg, vores uddannelsesstation i Helsingør samt læreruddannelsen på Bornholm. Ansættelser sker primært til vores adresser på Vesterbro og Frederiksberg. Der vil kunne forekomme undervisning i et mindre omfang på andre af vores adresser og på net- og merituddannelsen.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Læreruddannelsen og Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Svende Claus Svendsen på mail: [email protected] eller telefon: 4189 7444 eller uddannelsesleder Christa Maria Hauser på [email protected] eller telefon 4189 7231.

Interesseret?
Send os en motiveret ansøgning med angivelse af:

  • hvilket eller hvilke moduler/elementer i PL, du ser dig selv som underviser inden for
  • hvilke forsknings- og udviklingsområder, du har kompetencer til og interesse i
  • om du er interesseret i en fast eller midlertidig stilling eller åben over for begge dele.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen tirsdag den 25. maj 2021 kl. 12:00.

Samtaler afholdes efter fristens udløb. Der anvendes eventuelt en case i forbindelse med samtalen.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en skabelon for anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 53
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 47
3. september 2024 43
2. september 2024 45
1. september 2024 48
31. august 2024 48
30. august 2024 53
29. august 2024 49
28. august 2024 52
27. august 2024 51
26. august 2024 45
25. august 2024 48
24. august 2024 47
23. august 2024 49
22. august 2024 49
21. august 2024 53
20. august 2024 58
19. august 2024 64
18. august 2024 65
17. august 2024 69
16. august 2024 71
15. august 2024 70
14. august 2024 71
13. august 2024 67
12. august 2024 63
11. august 2024 63
10. august 2024 63
9. august 2024 64
8. august 2024 63

Værd at vide når du søger job som lærer i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer