Lektor/adjunkt til Nationalt Center for Erhvervspædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du gerne bidrage til at styrke og udvikle den pædagogiske praksis på landets erhvervsuddannelser? Og er du dygtig til undervisning, forskning og udvikling på det pædagogiske område? Så er du måske vores nye kollega.

På Nationalt Center for Erhvervspædagogik (i daglig tale NCE) på Københavns Professionshøjskole søger vi dygtige, ambitiøse og engagerede kollegaer til at hjælpe os med at varetage undervisning på vores Diplomuddannelse i erhvervspædagogik samt løse forsknings-, udviklings- og konsulentopgaver i relation til erhvervsuddannelserne og aktørerne omkring dem.

NCE arbejder med kompetenceudvikling af lærere og ledere, samt forsknings- og udviklingsopgaver i relation til landets mere end 100 erhvervsuddannelser. Vi er det største samlede miljø for erhvervspædagogisk uddannelse og forskning, og vi arbejder tæt sammen med hele den erhvervsrettede uddannelsessektor om at sikre de bedste forudsætninger for udvikling af erhvervsuddannelser af høj kvalitet. Vi udbyder blandt andet Diplomuddannelse i Erhvervspædagogik (DEP), hvor erhvervsskolelærere – mange med en baggrund som faglærte – får pædagogiske og didaktiske kompetencer til at løfte deres komplekse undervisningsopgave. Centeret danner desuden ramme om et forsknings- og udviklingsprogram samt en række konsulentydelser - alle med fokus på at skabe og omsætte ny forskningsbaseret viden, sådan at den får værdi og bidrager til en styrket pædagogisk praksis på landets erhvervsskoler.

Læs mere om vores forsknings- og udviklingsprogram her.

Om jobbet
Opgaverne som lektor/adjunkt ved NCE er mangefacetterede og alsidige, og du vil have mulighed for selv at sætte dit præg. En del af dit arbejde vil være undervisning, vejledning og eksamen i relation til diplomuddannelse i erhvervspædagogik. En anden del af arbejdet vil være at indgå i forsknings- og udviklingsprojekter samt stå for konsulentopgaver i relation til erhvervsuddannelserne.

Vi er et center i rivende udvikling og du vil derfor komme ind i centret i en spændende periode, hvor vi skal tænke og handle nyt, og hvor du vil få mulighed for at præge udviklingen. Nogle af de indsatser, vi skal til at udrulle i de kommende år er at udbygge vores forsknings- og udviklingsindsats gennem flere større projekter og partnerskaber i relation til de udfordringer og vidensbehov, som erhvervsuddannelserne oplever. Blandt andet i forhold til styrket samspil mellem skole og praktik, bedre understøttelse af elevernes læring og progression, brug af digitale teknologier i undervisningen samt i forhold til hvordan erhvervsuddannelserne skal gribe de nye kompetencebehov, der knytter sig til digitalisering, grøn omstilling og teknologiforståelse i relation til arbejdsmarkedet.

Vi arbejder sideløbende på at styrke vores samarbejde med erhvervsskolerne om at styrke koblingen mellem vores diplomuddannelse og den pædagogiske praksis på skolerne. Vi arbejder derfor ud fra en fælles didaktisk model – den såkaldte Praktikummodel – som indebærer, at vores studerende gennem hele deres uddannelse arbejder med at udvikle, afprøve og vurdere undervisningskoncepter, der giver svar på udfordringer i deres undervisningspraksis.

Vi lægger stort vægt på at have et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi reflekterer sammen, gør hinanden gode samt eksperimenterer og udvikler vores praksis sammen. Vi arbejder desuden sammen med mange forskellige samarbejdspartere – både internt på Københavns Professionshøjskole og eksternt i erhvervsuddannelsessektoren. Du skal derfor kunne lide at arbejde på tværs og få mange forskellige samarbejdsrelationer til at fungere.

Din profil
Vi søger to nye kollegaer, som kan hjælpe os med at løfte de opgaver, der er i centeret. For begge profiler gælder, at du skal have en relevant uddannelse på kandidatniveau, gerne suppleret med relevant ph.d.-uddannelse eller lignende kompetence. Vi lægger desuden vægt på, at du har en stærk faglig profil inden for det pædagogiske område suppleret med stærke kompetencer i forhold til undervisning, kvalitativ forskning og pædagogisk udviklingsarbejde.

Vi forestiller derudover, du matcher en af nedenstående profiler:

En lektor/adjunkt med følgende kompetencer:

  • Viden om og engagement i erhvervsuddannelsesområdet.
  • Erfaring med eller talent for selvstændigt at udvikle, tilrettelægge og gennemføre erhvervs- eller professionsrettet undervisning, samt lyst til at udvikle din undervisning sammen med andre.
  • Erfaring med forskning og udvikling i relation til uddannelsesområdet, herunder gerne erfaring med at gennemføre pædagogisk udviklingsarbejde, organisationsudvikling samt gennemførelser af undersøgelser og evalueringer.
  • Gerne viden om funding og forretningsudvikling.
  • Du er en god kommunikator – både skriftligt og mundtligt.
  • Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger ledelse og forskellige samarbejdspartnere om at sikre en god opgaveløsning og et godt arbejdsmiljø.
  • Du er ambitiøs og brænder for at skabe viden, der kan forbedre praksis.

En lektor med følgende kompetencer:

  • Erfaring med forskning og udvikling i relation til uddannelsesområdet, gerne inden for erhvervsuddannelsesområdet samt nogle af de vidensområder vi arbejder med (fx praksisrelateret undervisning, brug af digitale teknologier i undervisningen samt didaktik og undervisningsplanlægning).
  • Erfaring med funding og projektledelse af forsknings- og udviklingsprojekter.
  • Erfaring med selvstændigt at udvikle, tilrettelægge og gennemføre erhvervs- eller professionsrettet undervisning, samt lyst til at udvikle din undervisning sammen med andre. Gerne erfaring med skoleudvikling og pædagogisk konsulentarbejde.
  • Du er en god kommunikator – både skriftligt og mundtligt.
  • Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger, ledelse og forskellige samarbejdspartnere om at sikre en god opgaveløsning og et godt arbejdsmiljø.
  • Du er ambitiøs og brænder for at skabe viden, der kan forbedre praksis.

Din arbejdsplads
På Københavns Professionshøjskole har vi en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste problemer.

NCE er en del af Institut for Didaktik og Digitalisering under Det Lærerfaglige Fakultet. Her finder du blandt andet Center for Undervisningsmidler og Future Classroom Lab, der arbejder med at udvikle nye undervisningsformer og nye måder at anvende teknologi i undervisningen.
Vi er et miljø under udvikling, bredt sammensat både hvad angår køn, alder og faglig baggrund. Ud over centerlederen er vi pt. 10 undervisere, der også forsker, og to konsulenter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start d. 1. december 2021, eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Camilla Hutters på telefon 6170 6970.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest tirsdag den 28. september 2021. Du bedes angive, om du søger en stilling som adjunkt eller lektor. Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 39
1. juli 2024 40
30. juni 2024 43
29. juni 2024 43
28. juni 2024 42
27. juni 2024 45
26. juni 2024 50
25. juni 2024 62
24. juni 2024 66
23. juni 2024 66
22. juni 2024 66
21. juni 2024 70
20. juni 2024 73
19. juni 2024 76
18. juni 2024 74
17. juni 2024 79
16. juni 2024 88
15. juni 2024 95
14. juni 2024 96
13. juni 2024 101
12. juni 2024 103
11. juni 2024 96
10. juni 2024 96
9. juni 2024 83
8. juni 2024 83
7. juni 2024 82
6. juni 2024 79
5. juni 2024 81
4. juni 2024 80
3. juni 2024 109
2. juni 2024 113

Værd at vide når du søger job som lærer i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer