Engagerede og praksisorienterede undervisere til pædagoguddannelsen – Campus Carlsberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, og brænder du for at bidrage til udviklingen af pædagoguddannelsen? Så er du måske vores nye kollega.

Ved Institut for Pædagoguddannelse på Københavns Professionshøjskole søger vi et antal dygtige undervisere, som skal være med til at uddanne fagligt kompetente pædagoger, der brænder for arbejdet med menneskers udvikling, trivsel, læring og dannelse. Vi er optaget af at etablere en kultur med en fælles tilgang til undervisning og viden, hvor omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”.

De studerende på pædagoguddannelsen kommer med forskellige forudsætninger. Det ser vi som en stor styrke – både i uddannelsen og for professionen, og det er en særlig didaktisk og pædagogisk opgave at håndtere forskellighed, som vi hele tiden arbejder med at blive bedre til at løse. Vi udvikler uddannelsen med fokus på praksisnær undervisning og styrker uddannelsens vidensgrundlag gennem tættere relation mellem grunduddannelse og forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Om stillingerne
Som adjunkt eller lektor får du ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og ansvar for studie- og læringsmiljøet på holdene. Du får derudover ansvar for vejledningsaktiviteter, for eksempel i forbindelse med de studerendes praktik, vejledning af SPS-studerende og af bachelorprojekter, og for at føre studerende til prøve.

Vi søger omkring 10 adjunkter eller lektorer, og nogle af stillingerne vil være tidsbegrænsede for en 1-årig periode.

Nogle af stillingerne vil primært have fokus på undervisningsopgaver på uddannelsens grundfaglighed, og andre vil primært have fokus på én af uddannelsens tre specialiseringer: dagtilbudspædagogik, skole- og fritidspædagogik og social- og specialpædagogik.

For alle stillinger gælder, at det er en fordel, hvis du har kompetencer inden for en kombination af flere af nedenstående faglige felter:

  • Pædagogik, herunder pædagogisk psykologi.
  • Æstetiske læreprocesser i pædagogisk praksis indenfor det almenpædagogiske og det socialpædagogiske område (fx musik, medialisering, værkstedsaktiviteter, drama, bevægelse, natur og friluftsliv etc. i pædagogisk praksis).
  • Samfundsfag og sociologi.
  • Socialt entreprenørskab og innovation.
  • Kommunikation og samarbejde.

Din profil
Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og kendskab til den pædagogiske praksis. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har undervisningserfaring, gerne fra en professionsuddannelse
  • brænder for at facilitere læringsforløb, som udvikler vores studerendes professionsrettede handlekompetencer
  • kan differentiere undervisningen, så den er tilpasset faglige niveauforskelle
  • er en motiverende og engagerende underviser, gerne med erfaring inden for digitalt understøttede læreprocesser
  • har kompetence til og interesse i praksisnær undervisning, der bygger på viden om pædagogprofessionen
  • er god til at strukturere dit arbejde i en kompleks hverdag
  • trives i et fagligt miljø, som er i løbende udvikling, og som har politisk bevågenhed.

Din arbejdsplads
På Pædagoguddannelsen på Campus Carlsberg bliver du en del af et arbejdsfællesskab med ca. 150 undervisere. En samarbejdende og videndelende kollegagruppe, som er organiseret i faglige grupperinger - såkaldte kernegrupper - målrettet uddannelsens kompetence- og specialiseringsområder. Sammen har vi fokus på at udvikle det gode arbejds- og studiemiljø med blik på at styrke forpligtende fællesskaber i og omkring pædagoguddannelsen.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor dynamisk organisation med mange muligheder og visioner. Vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab samt et fleksibelt arbejdsliv med indflydelse på arbejdsopgaverne.

Ved Institut for Pædagoguddannelse er vi samlet set ca. 6.000 studerende og ca. 230 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse 1. januar 2022. Vi opslår faste stillinger som adjunkt/lektor såvel som midlertidige som adjunkt-/lektorvikarer.

Din arbejdsplads er på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

Særligt for stillingerne som adjunkt/lektor:
Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. BEK nr. 673 af 13/05 2020.

Særligt for stillingerne som adjunkt-/lektorvikar:
Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Der er tale om en vikaransættelse for max. 1 års varighed.

Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i vikarperioden. Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. BEK nr. 673 af 13/05 2020.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om pædagoguddannelsen og om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseslederne Anna Engers på tlf. 4189 7104, Henrik Fenger på tlf. 4189 7837 eller Ann Saxo på tlf. 4189 7872.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest torsdag den 21. oktober.

Send os en motiveret ansøgning med angivelse af hvilke faglige kombinationer, der modsvarer dine kompetencer. Du bedes ligeledes angive i din ansøgning, om du kunne være interesseret i en tidsbegrænset stilling.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Vi holder samtaler i uge 44.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 48
4. juli 2024 38
3. juli 2024 39
2. juli 2024 39
1. juli 2024 40
30. juni 2024 43
29. juni 2024 43
28. juni 2024 42
27. juni 2024 45
26. juni 2024 50
25. juni 2024 62
24. juni 2024 66
23. juni 2024 66
22. juni 2024 66
21. juni 2024 70
20. juni 2024 73
19. juni 2024 76
18. juni 2024 74
17. juni 2024 79
16. juni 2024 88
15. juni 2024 95
14. juni 2024 96
13. juni 2024 101
12. juni 2024 103
11. juni 2024 96
10. juni 2024 96
9. juni 2024 83
8. juni 2024 83
7. juni 2024 82
6. juni 2024 79
5. juni 2024 81

Værd at vide når du søger job som lærer i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer