Undervisere til sygeplejefaglig undervisning på sygeplejerskeuddannelsen
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
København
På sygeplejerskeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) søger vi 4 adjunkter eller lektorer på fuld tid til Campus Tagensvej 86 på henholdsvis 1. og 2. studieår.
1. studieår har en midlertidig stilling på 1 år på fuld tid, 2. studieår har 2 faste fuldtidsstillinger og en stilling i en midlertidig ansættelse på 7 mdr. Der kan blive mulighed for både en forlængelse af den midlertidige ansættelse eller en fastansættelse på sigt.
Om jobbet - fælles for alle stillingerne
Som adjunkt eller lektor vil du indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer om planlægning, udvikling, afholdelse og evaluering af undervisnings- og læringsforløb på sygeplejerskeuddannelsen. Afhængig af din kompetenceprofil vil du desuden i forskelligt omfang have opgaver knyttet til KP’s tværprofessionelle uddannelsesforløb, der går på tværs af KP’s uddannelser, samt til efter- og videreuddannelsesaktiviteter og uddannelsens forsknings- og udviklingsmiljøer.
Du kommer både til at undervise større hold og grupper af studerende samt give individuel vejledning og eksamination.
Såvel undervisnings- som forsknings- og udviklingsopgaver sker i tæt tilknytning til professionens praksis, og du kommer derfor også til at samarbejde med kliniske undervisningssteder på Region Hovedstadens hospitaler, psykiatri samt i regionens kommuner.
Til stillingen på 1. studieår skal du kunne varetage følgende opgaver:
- Undervisning i sygepleje
- Fagintegreret undervisning med en naturvidenskabelig underviser
- Studiestart for nye studerende
- Studiesamtaler
- Tværprofessionelle forløb
- Mundtlige og skriftlige interne prøver
- Kliniske prøver, som foregår på de studerendes praktiksteder
- Løbende kvalitetsudvikling af 1. studieår i samarbejde med studieårets øvrige undervisere, koordinatorer og uddannelsesleder.
Til stillingerne på 2. studieår og den midlertidige stilling:
En af stillingerne samt den midlertidige stilling kræver erfaring inden for det psykiatriske område. I den anden stilling ønskes erfaringen inden for Borgernær Sygepleje samt erfaring med teknologi i sygeplejen.
Dine opgaver vil bl.a. være:
- Deltagelse i fagintegreret undervisning med en naturvidenskabelig underviser
- Undervise på valgfagene med fokus på misbrug, sundhedsfremme og ældre som fokusgruppe i et borgernært perspektiv
- Tværprofessionelle forløb
- Mundtlige og skriftlige interne prøver
- Kliniske prøver, som foregår på de studerendes praktiksteder
- Løbende kvalitetsudvikling af 1. studieår i samarbejde med studieårets øvrige undervisere, koordinatorer og uddannelsesleder.
Er du mindre erfaren inden for undervisning, bliver du koblet sammen med en erfaren underviser, som du kan sparre med.
Din profil
Du skal have en akademisk baggrund kombineret med en uddannelse som sygeplejerske.
Herudover forestiller vi os, at du:
- har stærke formidlingskompetencer, lyst til at undervise sygeplejestuderende og gerne undervisningserfaring
- har interesse for teknologi og digitalisering og kan anvende dette i undervisningen
- er visionær og engageret i at undervise, udvikle og evt., hvis du har den rette baggrund, forske i tæt kontakt med professionspraksis
- har indsigt i professionspraksis og sundhedsvæsenet
- ser en vigtig opgave i at bidrage til, at aktuel forskning kommer i spil i uddannelsen og i professionspraksis – uden at du nødvendigvis selv behøver at have forskningserfaring
- værdsætter at indgå positivt i kollegiale samarbejdsrelationer og kan arbejde med en høj grad af selvstændighed
- er fleksibel og trives med vekslende arbejdsopgaver og -mængder.
Vi kan tilbyde dig:
- Et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor, dynamisk organisation med mange muligheder og visioner samt et stærkt arbejdsfællesskab.
- At være med til at præge den fremtidige uddannelse af sygeplejersker.
- Et mentorforløb i starten af din ansættelse.
- Et veltilrettelagt adjunktforløb og landets mest ambitiøse lektorkvalificeringsforløb.
Din arbejdsplads
Sygeplejerskeuddannelsen er en del af Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser, hvor vi tilsammen er 230 ansatte og 4300 studerende. På sygeplejerskeuddannelsen er der indskrevet ca. 3400 studerende, og der er ca. 150 undervisere og 6 uddannelsesledere. Du refererer til en uddannelsesleder, men vil også arbejde på tværs af den samlede sygeplejerskeuddannelse.
På sygeplejerskeuddannelsen på KP lægger vi bl.a. vægt på, at:
- der stilles høje faglige krav til de studerende inden for de temaer og fagområder, der undervises i
- der løbende tilbydes feedback på de studerendes opgaver, aktiviteter og prøver
- simulationsbaseret undervisning og digitalisering er integrerede elementer af undervisningstilrettelæggelsen
- vi i undervisergruppen kontinuerligt arbejder sammen om at udvikle vores undervisningspraksis for at sikre høj kvalitet.
Løn- og ansættelsesvilkår
De faste stillinger som adjunkt eller lektor:
Stillingerne er på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. december 2021 og 1. januar 2022. Du ansættes som adjunkt eller lektor.
Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb.
Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.
Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N.
Den midlertidige stilling som adjunktvikar eller lektorvikar:
Du bliver ansat som adjunkt- eller lektorvikar med tiltrædelse 1. december 2021. Stillingen er på 37 timer om ugen. Der er tale om midlertidige ansættelser frem til 30. juni 2022.
Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Som adjunktvikar vil der ikke være mulighed for lektorkvalificering i vikarperioden. Ansættelse som lektorvikar forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.
Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N, men du skal være indstillet på, at dele af undervisningen kan foregå på Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.
Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.
Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk. Her kan du også læse mere om sygeplejerskeuddannelsen.
For yderligere oplysninger om stillingerne:
Vedrørende stillingen på 1. studieår, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Christina Sølvsteen på telefon 2429 6508 eller 2692 6262.
Vedrørende stillingerne på 2. studieår, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Susan Ptak Rasmussen på telefon 4189 8555.
Interesseret?
Send din ansøgning, CV, eksamensbevis via ansøgerknappen senest onsdag den 20. oktober 2021 kl. 12.00.
For den faste stilling som adjunkt eller lektor:
Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen.
Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen.
Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.
Vi forventer at holde samtaler på 1. studieår torsdag den 28. oktober og på 2. studieår onsdag den 27. oktober.
Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".
Arbejdsstedet er beliggende i København
Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
- Lærer
- København
Lignende jobs
-
Studenterundervisere til anatomisk palpation på fy...
Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..- Lærer
- København N
-
Studenterundervisere til uddannelsen i Ernæring og...
Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..- Lærer
- København N
-
Studenterundervisere til laborantuddannelsen
Brænder du for din profession som laborant? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine form..- Lærer
- København N
-
Lærer
- og de ser frem til at møde dig hurtigst muligt i 2025.Stillingen er fast og på fuld tid med matematik, idræt og natur og teknologi i indskolingen og på mellemtrinnet. Hvis du har interesse i .- Lærer
- Dragør
Statistik over udbudte jobs som lærere i København
Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i København.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København over tid
Dato | Alle jobs som lærere |
---|---|
24. december 2024 | 79 |
23. december 2024 | 79 |
22. december 2024 | 79 |
21. december 2024 | 82 |
20. december 2024 | 78 |
19. december 2024 | 73 |
18. december 2024 | 73 |
17. december 2024 | 69 |
16. december 2024 | 64 |
15. december 2024 | 68 |
14. december 2024 | 65 |
13. december 2024 | 55 |
12. december 2024 | 55 |
11. december 2024 | 58 |
10. december 2024 | 57 |
9. december 2024 | 50 |
8. december 2024 | 51 |
7. december 2024 | 52 |
6. december 2024 | 54 |
5. december 2024 | 52 |
4. december 2024 | 59 |
3. december 2024 | 66 |
2. december 2024 | 68 |
1. december 2024 | 69 |
30. november 2024 | 66 |
29. november 2024 | 66 |
28. november 2024 | 72 |
27. november 2024 | 66 |
26. november 2024 | 64 |
25. november 2024 | 65 |
24. november 2024 | 70 |
Værd at vide når du søger job som lærer i København
Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.
Bydele i København
København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:
Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.
Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.
Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.
Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.
Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.
Find ledige jobs i Valby
Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.
Mere information om København
Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer