Faglærere søges til helt ny uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Faglærere søges til helt ny uddannelse

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Ringsted og Faxe

FGU Midt- og Østsjælland er en ny uddannelsesinstitution, der åbner dørene til nye uddannelser august 2019. Vi søger derfor medarbejdere, som har lyst til at opstarte noget nyt, og som brænder for at udvikle en helt unik pædagogik og didaktik. Hos os bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab af både almenundervisere og faglærere, der har det fælles mål at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs potentiale, trivsel og læring. Undervisningen, som er meget praktisk orienteret, foregår i klasselokaler, i arbejdsfællesskaber og på værksteder. Målet for undervisningen er at bidrage til og støtte den unges overgang til en ungdomsuddannelse eller arbejde.

Nye uddannelser i Køge, Ringsted og Faxe

FGU Midt- og Østsjælland søger fra august 2019 flere faglærere, som skal varetage den produktionsrettede undervisning på den forberedende grunduddannelses PGU-spor. Der er tale om både faste og tidsbegrænsede stillinger, som vedrører følgende fagbilag:

  • Omsorg og sundhed (i Ringsted)
  • Handel og kundeservice (i Ringsted)
  • Turisme, kultur og fritid (i Faxe)
  • Byg, bolig og anlæg (i Faxe)

Du må meget gerne gøre os opmærksomme på andre fag, som du kan varetage. Dette gælder også almene fag, hvor særligt dansk, matematik og PASE er relevant.

De samlede fagbilag finder du her: https://uvm.dk/forberedende-grunduddannelse/uddannelsens-faglige-indhold/laereplaner-og-fagbilag.

Opgaven som faglærer kræver særligt, at du motiveres af at udvikle en ny undervisningsform og skabe et læringsrum, der forbereder den unge til at tage næste skridt mod videre uddannelse eller arbejdsliv. Du skal trives med ansvaret for værkstedets materiel, værktøjer og undervisningsmaterialer, og du skal være indstillet på, at du får et budget, som skal overholdes. Samtidig er det vigtigt, at du som faglærer har blik for at samarbejde med almenunderviserne om almene fag som f.eks. dansk, matematik og PASE. Du skal hele tiden tænke tværfagligt og med blik for kollegernes fagligheder og styrker. Endelig er det helt afgørende, at du er stærk på at skabe relationer til eleverne, og at du ser det som din opgave at styrke den enkelte elevs trivsel og personlige udvikling,

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du:

  • har relevant uddannelse inden for det pågældende fagtema gerne suppleret med en efteruddannelse inden for læring og pædagogik
  • har erfaring med at bruge din faglige uddannelse, og at du holder dig opdateret på den seneste udvikling inden for dit fag og på det relevante arbejdsmarked
  • har erfaring med at undervise unge med udfordringer i livet og med at udvikle unges personlige og sociale kompetencer
  • evner at skabe trygge læringsrum med faste rammer og høj trivsel
  • formår at indgå i fælles undervisningsforløb med almenunderviserne, og at du har flair for at samarbejde om fagene dansk, matematik og andre fag ind for ovenstående temaer

Personlige kompetencer

Vores elever er ml. 16-25 år og kommer med vidt forskellige baggrunde. Du skal derfor have lyst til og gerne erfaring med at undervise en mangfoldighed af unge med både faglig, etnisk, social og personlig forskellighed. Som lærer er du åben over for at afprøve differentierede og fleksible undervisningsformer, og du har interesse for at arbejde med motivation og udvikling af nye didaktiske tilgange til undervisning.

Vi tilbyder:

  • en ugentlig arbejdstid på 37 timer
  • muligheder for at sætte dit præg på en helt ny uddannelsesform og institution
  • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • tæt tværfagligt samarbejde med ledelse og gode kollegaer

Vi tilstræber, at medarbejderne flytter sig mindst muligt mellem afdelingerne. En vis grad af kørsel må dog forventes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af din baggrund og erfaring.

Ansøgningsfristen er d. 30. juni, og vi vil indkalde til samtaler efterfølgende. Vi ønsker at besætte stillingerne hurtigst muligt.

Din ansøgning skal sendes på mail med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til vores mailadresse: [email protected].

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Anders Bentsen-Bøhm på mail: [email protected] eller på telefon: 6057 9845.

Du kan også finde flere informationer på vores hjemmeside: www.fgu4you.dk.

FGU Midt- og Østsjælland opfatter forskellighed som en styrke, og opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

FGU Midt- og Østsjælland er en uddannelsesinstitution med skoler i Køge, Ringsted og Faxe, og vores formål er at løfte uddannelsesniveauet i kommunerne Køge, Ringsted, Faxe, Stevns og Sorø for alle under 25 år. Vi forventer 480 årselever og 70 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Køge
  • Søndag den 30. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Køge over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 3
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3