Studielektor med undervisningsopgaver indenfor erhvervsøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, ved Syddansk Universitet i Kolding, er en varig stilling som studielektor ledig til besættelse fra 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Som studielektor er det vigtigt med en bred undervisningserfaring, da den primære opgave vil være varetagelse af undervisning og udvikling af en bred vifte af redskabsorienterede fag på de uddannelser instituttet bidrager til, bl.a. HD, HA og Designkultur og Økonomi.

En mindre del af opgaverne som studielektor vil være administrative opgaver, primært relateret til undervisningen. Det kan eksempelvis være varetagelse af koordinering eller studieledelse i forbindelse med HD-uddannelserne. Det vil derfor være en fordel, hvis du har stærke kompetencer inden for efter- videreuddannelsesområdet.

Ud over undervisningsopgaver og eventuelle faglige udviklingsopgaver kan stillingen som studielektor indeholde supervision og vejledning af studieadjunkter.

Du vil blive tilknyttet forskningsgruppen for Entreprenørskab og Organisation, hvilket sikrer en løbende faglig udvikling og sparring med kollegaer, der underviser på samme uddannelser.

Der lægges vægt på, at du har:

  • en bred undervisningsportefølje inden for redskabsorienterede fag på de uddannelser instituttet bidrager til
  • undervisningserfaring på HD
  • adjunktpædagogikum eller pædagogisk didaktiske kompetencer på samme niveau
  • idéer og visioner for uddannelserne og tilrettelæggelse af undervisning, herunder erfaring med digitale læringsredskaber
  • indgående kendskab til og forståelse for de studerendes behov og ønsker på både dagstudier og deltidsstudier (primært hhv. HA og HD)
  • er åben og udadvendt, og ønsker at gøre en forskel i samarbejde med studerende og det omgivende erhvervsliv

Om instituttet

Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse varetager forskning, undervisning og formidling inden for organisation, entreprenørskab, B2B marketing, supply chain, innovation, design mv. og har forsknings- og undervisningsaktiviteter i Kolding, Vejle, Sønderborg og Slagelse. Vi er ca. 50 medarbejdere, hvoraf de fleste er videnskabelige medarbejdere. Se mere om IER på http://www.sdu.dk/IER.

Instituttet er kendetegnet ved en udviklingsorienteret kultur, teamorientering og en relationsopbyggende adfærd. Dette grunder i et fundament af godt arbejdsmiljø, hvor der er respekt om den enkelte medarbejder og hvor der er fokus på udvikling og trivsel.

Vi tilbyder et job i et spændende miljø med godt samarbejde og imødekommende kollegaer. Omgangstonen er fri og præget af godt humør og gensidig respekt. Der er tale om en selvstændig stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Steffen Korsgaard på mail [email protected].

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal indeholde:

  • En motiveret ansøgning
  • Detaljeret CV
  • Relevante eksamensbeviser
  • Undervisningsportefølje med redegørelse for dine pædagogiske erfaringer, kvalifikationer og ambitioner

Alle dokumenter der ikke er på dansk, skal være oversat til engelsk.
Ved ansøgning om studielektor bedes ansøger uploade undervisningsportefølje som dokumentration for undervisnings- og vejledningsmæssige kvalifikationer. Formkrav og krav til undervisningsportefølje findes på her.

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt bedømmelsesudvalg. Hver ansøger vil modtage den del af bedømmelsen, der angår ansøgeren selv. Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Bedømmelsesudvalget kan kræve yderligere materiale inddraget. I så fald påhviler det ansøgeren at tilvejebringe fornødne eksemplarer af materialet.

Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin bedømmelse, vil ansøgerne få tilsendt den del af bedømmelsen som angår dem selv. Bedømmelsen fremsendes efterfølgende til instituttet som sammensætter et ansættelsesudvalg. Ansættelsesudvalget vil forestå eventuelle samtaler og vil tage stilling til hvilken kandidat der tilbydes ansættelse.

Ansøgninger som ikke opfylder de formelle krav i forhold til stillingsopslaget vil ikke blive bedømt af bedømmelsesudvalget

Shortlisting og test vil evt. blive anvendt i bedømmelsesprocessen.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Uploadede filer skal være i Adobe PDF (ulåst) eller Word format.

Læs vejledning til ansøgere.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Kolding
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. oktober 2024 7
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 9
5. september 2024 9