Glade og relationsstærke matematiklærere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Elsker du arbejdet som lærer, og vægter du et godt kollegaskab højt, så har vi måske din drømmestilling klar.
Vi søger nemlig to matematiklærere til henholdsvis 1. og 4. årgang, som også kan undervise i natur/teknologi.

Hvem søger vi?
Fælles for begge stillinger er, at vi søger dig som:
  • Er en relationsstærk og fagligt dygtig underviser
  • Har lyst til at tage ansvar, og motiveres ved at få indflydelse på såvel eget arbejde som skolens udvikling.
  • Er enig med os i at opgaven i folkeskolen bedst løses i fællesskab, og derfor kan se dig selv undervise sammen med andre i de fleste af dine timer.
  • Trives i et professionelt læringsfællesskab, som også betyder fælles forberedelse, udførelse og evaluering af din og dine kollegers undervisning.
  • Har et inkluderende børnesyn.


Hvem er vi?
Stengård Skole er én af 10 folkeskoler i Gladsaxe Kommune. Vi er en to-sporet skole med 60 dygtige lærere og pædagoger, og beriget med en flok skønne unger og deres forældre, som bakker skolen op, og gerne engagerer sig i skolens liv.

Vi er en skole som vil kendes på god social og faglig trivsel, som vægter kreativitet og innovation højt, og hvor vi vil skabe deltagelsesmuligheder for alle børn. Vi tror på at vejen til dette, er et vedholdende fokus på stærke fællesskaber på både børne- og voksenniveau.

Stengård Skole er solidt forankret i vores skoledistrikt, hvor vi har særdeles god adgang til skønne udemiljøer, som både understøtter elevernes læring og fritid.

Vores indskoling er helt nyrenoveret, til at understøtte vores didaktiske og pædagogiske ambitioner, og vi nyder vores helt nye og flotte legeplads. Vi ser frem til, at den øvrige del af skolen ligeledes renoveres.

På Stengård Skole vil du indgå i et stærkt professionelt læringsfællesskab, med ugentlige teammøder, skemalagt fælles forberedelse med din matematikmakker og parallellagt undervisning, hvor jeres fælles forberedelse kan foldes ud i fællesskab.

Derudover har du mulighed for sparring med Co-teachere, skolepsykologer, familierådgivere mfl., som flere dage om ugen er til stede skolen. Derfor er vi i et tæt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere omkring inklusionsopgaven og udviklingen Gladsaxes kommunale projekt, om at give deltagelsesmuligheder for alle børn i Gladsaxe.

Som ny på Stengård Skole vil vi tilpasse vores intoduktionsforløb til netop dig. Det betyder bl.a. reduceret skema hvis du er nyuddannet, tilbud om en mentor og et veltilrettelagt kursusforløb med andre lærere i kommunen.

På Stengård Skole mener vi, at et godt arbejdsmiljø er kendetegnet ved:
  • Indflydelse på eget arbejde; vi arbejder med udstrakt grad af distribueret ledelse, så du skal kunne li´ at have indflydelse og tage ansvar.
  • Tæt samarbejde med andre dygtige kolleger; i årgangsteamet vil du få kollegaer, som ønsker at være fælles i undervisningen og om børnene. Årganges klasser er så tit det er muligt sammen om undervisningen, både i samme fag og tværfagligt på tværs af fagene. I dansk og matematik er der indlagt fælles forberedelse på alle årgange.
  • Fleksibilitet; du skal trives i fleksibel planlægning, hvor du sammen med dit team lægger skemaet så det bedst passer til netop det forløb I er i gang med.
  • Fællesskaber; på Stengård Skole er vi sammen om opgaven, og vi er stolte af vores stærke fællesskab på skolen.
  • Gode arbejdsforhold; Gladsaxe Lærerforening og Gladsaxe Kommune har indgået en arbejdstidsaftale, som sikrer gode arbejdsforhold, herunder mentor til nyansatte, og nedsat undervisningstid til nyuddannede.
  • Mulighed for udvikling; vi har stort fokus på fællesskaber og deltagelsesmuligheder. Dette arbejder vi med under overskrifterne ”professionelle læringsfællesskaber” og ”deltagelsesmuligheder for alle”. Vi glæder os til at invitere dig med i den udvikling.
  • Et godt grin; vi har en uformel tone, kerer os om hinanden og det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde.


Særligt for de enkelte stillinger:
Hvis du søger stillingen på vores 4. årgang, skal du kunne se dig selv indgå i et længere forløb med teamet og eleverne – gerne helt til de går ud af 9. klasse. Her skal du også trives med projektorienteret undervisning, da årgangen ofte arbejder tværfagligt. Du skal kunne fungere i et kreativt og innovativt miljø, hvor kontroltab er en del af tilgangen.

På 1. årgang deler teamets lærere fagene mellem sig, så vi ser gerne at du kan byde ind på flere fag end matematik og N/T, det kan både være de kreative og/eller de humanistiske.

Vi vil bede dig om at anføre i din ansøgning hvis du specifikt søger den ene af de to årgange.

Interesseret?
Ansøgningsfristen er fredag den 24. november kl. 12.
Samtaler vil forekomme løbende og tiltrædelse efter aftale.

Hvis du vil vide mere, eller har lyst til at komme forbi, kan du kontakte faglig leder Andreas Kruse på telefon 28 45 36 88. Skolens adresse er Stengård Skole, Triumfvej 1, 2800 Kgs. Lyngby.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

  • To studenterundervisere til fysioterapeutuddannels...

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info
  • Dansk- og klasselærer til Grønnevang Skole, Nødebo

    Grønnevang Skole søger en lærer til et barselsvikariat til afdeling Nødebo 1. til 5. årgang. Vi står og mangler lige dig, der gerne vil være en del af et virkelig godt kollegialt fællesskab, hvor v..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Dansk og LST vejleder til udskoling

    Brænder du for dansk i udskolingen og Læse-Skrive Teknologier m.m?Vi søger en dygtig og dedikeret dansklærer til udskolingen på vores afdeling i Brødeskov som har lyst til at understøtte og præge..
    • Lærer
    • Hillerød
    Få mere info
  • Melby Skole søger matematiklærer

    Hvis du brænder for at undervise i matematik og elsker at se lyset i øjnene på børnene, når de lykkes, så er du måske den lærer, vi søger.6. og 9. årgang mangler en matematiklærer, der er god til a..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som lærere
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 1
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4