HELMS SKOLE I KORSØR SØGER 2 NYE LÆRERE - 4220

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Kan du lide at have indsigt og medindflydelse, og at der sjældent er langt fra idé til udførelse, så vil du trives på Helms Skole. På skolen er vi mange ildsjæle, der brænder for det, vi laver. Vi får gode ideer, vi tænker ud af boksen, og vi er nysgerrige. Men vi værner også om vores værdier og traditioner – de er vores rygrad i fællesskabet, og det vi tror på.

Vi søger to engagerede, stabile og fagligt stærke lærere med kompetencer inden for it, naturfag og matematik (profil 1) samt dansk, engelsk og musik (profil 2). Stillingerne er faste og på fuld tid.

Helms Skole er en privatskole, grundlagt i 1865. Skolen har 26 engagerede fastansatte medarbejdere, heraf 14 lærere. Vi har 210 elever fra 0. klasse til 9. klasse, og klassekvotienten er på 22 elever. Skolen har også SFO for børn i 0.-3. klasse. Helms Skole prioriterer faglighed meget højt. Skolen lægger vægt på at skabe et lærerigt og trygt miljø, der bygger på respekt for den enkelte, for gruppen og den store sammenhæng.
Skolens indsatsområde "Øje for Fællesskabet", vil yderligere styrke elevernes trivsel og motivation. Skolen er ikke baseret på en bestemt politisk eller religiøs retning, men vi har mange værdier og traditioner, som vi værner om, og som er med til at kendetegne Helms Skole.

Vi ønsker os nye lærerkollegaer, som har pædagogisk og didaktisk indsigt, er eksponenter for et højt fagligt niveau, kan strukturere deres arbejdstid, er dygtige IT-brugere, er aktive medspillere i samarbejdet med forældrene, og ikke mindst bidrager til den gode stemning på lærerværelset.

Vi tilbyder en velfungerende skole med flotte faglige resultater, selvstændige og samarbejdsorienterede kolleger, som tager ansvar for skolens faglighed og udvikling, en skole med basis i grundlæggende værdier og en stærk kultur, højt forældreengagement og motiverede børn i et trygt og respektfuldt læringsmiljø, tillid til at undervisningen gennemføres på et højt fagligt niveau, fleksibel arbejdstid uden fast tilstedeværelse, god tid til forberedelse, dejligt forberedelseslokale med egen arbejdsplads, god lokalløn og en rar og humoristisk stemning.

Samtaler afholdes løbende, så hold dig ikke tilbage med at sende din ansøgning. Vil du høre mere om de to ledige stillinger, så kontakt skoleleder Tove Blume på tlf. 58371393. Du er også meget velkommen til at besøge os, før du sender din ansøgning afsted.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. august 2020. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Ansættelser sker løbende. Send din ansøgning til skoleleder Tove Blume via knappen "Send ansøgning".
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=daf5d661)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Korsør
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Korsør over tid

Dato Alle jobs som lærere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1