VIA Læreruddannelsen og hf i Nørre Nissum søger adjunkt/lektor med relevant kandidat- master- eller Ph.d.-grad og med...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Lemvig

Professionshøjskolen VIA University College deltager sammen med de fem andre professionshøjskoler og landets universiteter i et stort syvårigt forsknings– og udviklingsprojekt, NAFA, som blandt andet skal udvikle undervisningen indenfor naturfagene i folkeskolen og på læreruddannelsen. Derfor søger læreruddannelsen i Nørre Nissumen adjunkt/lektor til undervisningsfaget natur/teknologimed ansættelse pr. 1. januar 2022.
Læreruddannelsen i VIA består af fire udbudssteder, hvor der uddannes lærere med stor professionel autoritet. Du vil komme til at undervise, udvikle undervisning og skabe ny viden om undervisning sammen med dygtige fagkolleger på tværs af fag og udbudssteder på læreruddannelsen i VIA. Du vil komme til at indgå i et professionelt læringsfællesskab med de andre undervisere i den naturfaglige fagrække, hvor vi forventer, at du bidrager med din viden om og måske erfaring fra undervisning i folkeskolen. Som en del af din ansættelse vil du skulle varetage efter- videreuddannelsesaktiviteter samt deltage i forsknings- og udviklingsprojekter, hvorfor erfaring inden for disse områder foretrækkes.
Med ansættelsessted ved læreruddannelsen og HF i Nørre Nissum, vil du blive en del af en stærk lokal naturfagsgruppe på 6 undervisere, hvoraf de 3 har en ph.d.-grad. Vi har et inspirerende uddannelses- og studiemiljø, bestående af 350 lærerstuderende, 160 HF-studerende og 38 undervisere, og vi møder hinanden med tillid og dialog. Læreruddannelsen udbydes både som en matrikel- og netbaseret bacheloruddannelse, meritlæreruddannelse samt som enkeltfag. Desuden udbyder vi dele af læreruddannelsen på vores uddannelsesstation i Holstebro. På HF udbyder vi et ordinært forløb samt et særligt tilrettelagt forløb for ordblinde elever, hvor der på begge forløb er mulighed for at bo på vores kostskole.

DINE OPGAVER
Udover undervisning på læreruddannelsen og HF i Nørre Nissum skal du derfor være indstillet på:

  • At varetage undervisning på andre udbudssteder
  • At indgå i teamsamarbejde på lokalt og på tværs af Læreruddannelsen i VIA
  • At deltage i udviklingen af undervisningen og uddannelserne
  • At deltage i samarbejdet omkring praktikken og læreruddannelsens øvrige fag
  • At deltage i forsknings- og udviklingsprojekter i læreruddannelsen i VIA
  • At deltage i udvikling og varetagelse af efteruddannelse inden for dit fagområde

DINE KVALIFIKATIONER
Vi forventer, at du har
  • Relevant kandidat-, master- eller Ph.d.-grad indenfor et af naturfagene
  • Undervisningserfaring
  • Erfaring med forsknings- og udviklingsarbejde inden for uddannelse og naturfagsdidaktik
  • Interesse for og kendskab til undervisning på læreruddannelsen og/eller i folkeskolen
  • Lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger, studerende og elever
  • Erfaring med netbaseret undervisning vil være en fordel.
  • Interesse for at bidrage til det faglige og kollegiale vidensmiljø i forsknings- og udviklingsprogrammet for matematik og naturfagsdidaktik herunder NAFA-projektet
  • Interesse for og erfaring med samarbejde med fagprofessionelle og forskere på professionshøjskoler/universiteter
  • Kompetencer inden for projektmodning og projektledelse

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder på læreruddannelsen Majbritt Breum Nielsen, 87 55 32 77

Vi skal have din ansøgning senest fredag den 12. november 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 47.

Ansættelse
  • Dit primære ansættelsessted vil være ved læreruddannelsen og HF i Nørre Nissum, men opgaver på andre af VIA’s lokationer vil være en del af ansættelsen. Derfor er det en betingelse, at du har kørekort og bil til rådighed.
  • Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) eller anden relevant overenskomst samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

    Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1065 af 4. juli 2016 og Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 1227 af 23. oktober 2018.

    Link til stillingsstrukturen:
    https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358
    Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
    https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=203627

  • Om VIA University College
    VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
    VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

    Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
    https://via.career.emply.com/persondatapolitik


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Lemvig

Lignende jobs

  • Lærer i Vestjylland

    Pr. 1. oktober 2024 har du mulighed for at søge en spændende stilling som skoleleder på [xxxxx]s største specialskole, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogi..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Viceskoleleder til Ringkøbing SkolePå Ringkøbing Skole søger vi pr. 1. september 2024 eller hurtigst derefter en viceskoleleder – så vil du være med i et fantastisk ledelsesteam?Vi har send..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    Du har nu chancen for at blive en del af vores engagerede medarbejderstab, da vi pr. 1. september søger en lærervikar i en tidsbegrænset stilling på 30-34 timer.Her på Børnesporet Faster-Astrup..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    ER DU DANSK OG MATEMATIKLÆRER, SÅ STOP OP OG LÆS!En af Ådum Børneunivers’ lærere har søgt nye udfordringer, så derfor søger vi en ny kollega til en fast stilling. Er det mon dig?Ådum Bø..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1