VIA Læreruddannelsen og hf i Nørre Nissum opslår hermed en nyoprettet stilling som ordblindekoordinator på hf-uddanne...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

På Hf i Nørre Nissum har vi mulighed for at tilrettelægge uddannelsen over to eller tre år for elever med ordblindhed. Det er vores ønske at understøtte en skolegang for disse elever, så de stilles mest muligt lige med ikke-ordblinde elever. Vi har i de seneste år optaget flere elever og derfor opslås en ny fuldtidsstilling som ordblindekoordinator pr. 1. august eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er sammensat af en række forskelligartede opgaver, der tilsammen har til hensigt at sikre den størst mulige faglige og sociale trivsel blandt eleverne.
I 2020 fik vi tilladelse til at omdanne vores kollegium til kostskole og har på to år fordoblet antallet af kostskoleelever. Denne mulighed for at bo, gå i skole, deltage i fritidsaktiviteter og være sammen på kryds og tværs af klasser giver et fantastisk studiemiljø – også for de elever, der ikke er kostskoleelever. Vi tror på, at et inkluderende fællesskab sammen med et ambitiøst undervisningsmiljø er en rigtig god ramme omkring elevernes uddannelse i to eller tre år hos os.
I stillingen indgår følgende opgaver:

  • Koordinerende opgaver som ordblindekoordinator
  • Screening og læsevejledning
  • IT-instruktion af læse- og skriveteknologier
  • Studievejledning
  • Vejledning på mindre hold
  • Mentoropgaver


Du vil blive en vigtig medspiller i forhold til:
  • At være med til at udvikle vores særligt tilrettelagte forløb for elever med ordblindhed
  • At indgå i samarbejdsteams både på læreruddannelsen og hf
  • At samarbejde i vores o-team på hf
  • At deltage i samarbejder omkring udviklingen af hf-uddannelsen generelt
  • At præsentere uddannelsen i en række samarbejdsrelationer og som vært ved netværksdage, orienteringsdage, åbent hus, workshops, arrangementer for familier m.v.

DINE KOMPETENCER

Vi forventer, at du har den fornødne uddannelsesmæssige baggrund, og gerne med erfaringer fra tidligere beskæftigelse med ordblindhed.

VI TILBYDER
  • Et inspirerende uddannelses- og studiemiljø, bestående af 300 lærerstuderende, 160 hf-elever og 40 undervisere, hvor vi møder hinanden med tillid og dialog.
  • Et spændende, udfordrende og alsidigt job, der som udgangspunkt kan rumme opgaver på begge uddannelser, men har sit primære fokus på hf-uddannelsen. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem uddannelse og sparring med dygtige og engagerede kollegaer
  • Læreruddannelsen og hf i Nørre Nissum hører under Professionshøjskolen VIA University College. Der vil derfor også være mulighed for at blive en del af et endnu bredere samarbejde end det lokale mellem læreruddannelse og hf.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.

Ansættelsen er fra 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder for hf Tina Kandborg Gade.

ER DU INTERESSERET

Så send din ansøgning inkl. bilag via e-rekrutteringssystemet således, at vi har det i hænde senest 16. juni kl. 12.00.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Lemvig

Lignende jobs

  • Lærer i Karup J

    Har du interesse for lovgivning og bestemmelser inden for flyvedligeholdelse, og har du lyst til at udvikle egne og andres kompetencer inden for dette regelsæt? Vil du være med til at undervise fly..
    • Lærer
    • Karup J
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Pr. 1. oktober 2024 har du mulighed for at søge en spændende stilling som skoleleder på [xxxxx]s største specialskole, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogi..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Mejrup Skole søger en dygtig dansklærer på fuld tid til en fast stilling.På Mejrup Skole har vi en attraktiv lærerstilling til besættelse 1. august 2024 eller snarest derefterVi skal i dette skoleå..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Viceskoleleder til Ringkøbing SkolePå Ringkøbing Skole søger vi pr. 1. september 2024 eller hurtigst derefter en viceskoleleder – så vil du være med i et fantastisk ledelsesteam?Vi har send..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2