Fagligt stærk underviser til uddannelsen administrationsbachelor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du en god rygsæk med praktisk erfaring inden for det juridiske område i offentlig forvaltning? Er du fagligt stærk og kan levere engagerende undervisning, så har vi brug for dig.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition at levere engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at engagerende undervisning er afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse og kan bidrage til at understøtte kvalitet i opgaveløsningen i den offentlige sektor, samt være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland.

Vi søger en ny kollega til en fast stilling. Du skal indgå i undervisningen på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved. Her har vi ansvaret for at gennemføre grunduddannelse, forskning samt efter- og videreuddannelse. Du skal som underviser deltage inden for alle tre områder og hvis du har særlige kompetencer inden for et af områderne, eksempelvis forskningskompetencer, er der rig mulighed for at nyttiggøre dem.

Din profil
Vi underviser inden for alle facetter der kan skabe sammenhæng mellem det politiske niveau og ”de varme hænder”. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Erfaring fra forvaltningsområdet. Du har arbejdet i praksis med forvaltning og har indsigt i det juridiske område. Måske har du været sagsbehandler, konsulent eller i en lederrolle. Du kan have arbejdet i en kommune, region, staten eller i en større organisation.

Du kan udvikle, gennemføre og tilrettelægge praksisnær undervisning. Du formår at koble teori og praksis i din undervisning. Du har interesse for at undervise studerende, med de forskellige forudsætninger de har, for at lære på bachelorniveau.

Du forstår at sætte de studerende i centrum. Du har en positiv indgangsvinkel og kan formidle undervisning på en inspirerende måde. Du fremstår tydelig og vidende inden for din profession.

Derudover forventer vi os, at du:
  • Har en uddannelse på minimum kandidatniveau
  • Har troen på godt kollegaskab
  • Er fleksibel Dine arbejdsopgaver


Som underviser vil din arbejdsdag spænde bredt og kunne se sådan ud:

At undervise er en del af hverdagen. Din opgaveportefølje som underviser består i at planlægge, udvikle, gennemføre og evaluere undervisning på grunduddannelsen, samt efter- og videreuddannelsesområdet. Som udgangspunkt skal du undervise inden for det juridiske område, men du har også mulighed for at bidrage med din viden inden for økonomi, styring, kommunikation, politik, demokratiudvikling, organisationskultur, videnskabsteori, innovation eller kvalitet.

Produktion og brug af videoer til at undervise. Du kommer til at undervise fremmødestuderende i Næstved og studerende der vælger at tilgå undervisning online. Er du ikke vant til fjernundervisning, skal du nok lære det.

Vejlede de studerende. En del af din hverdag vil være at vejlede de studerende.

Hvis interessen og kompetencerne er der, så har du også rig mulighed for at deltage i forskning på området.

Du kan her læse om administrationsbacheloruddannelsen samt fagområder, der undervises i som obligatoriske- og valgfrie moduler.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stil-lingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk, at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kollegaer
Du bliver en del af Center for Socialt Arbejde og Forvaltning som dækker administrationsbacheloruddannelsen og socialrådgiveruddannelsen. På administrationsbacheloruddannelsen er vi 12 ansatte hvor vores undervisningsteam er en flok højt specialiserede og kompetente undervisere. Vi er dedikerede og innovative i vores undervisningsdidaktik. Vi står sammen om at drive uddannelsen, der sætter den studerende i centrum.

Hos os er der højt til loftet, og vi er rummelige i forhold til hinandens forskelligheder. Vi glæder os til, at byde en ny dedikeret underviser velkommen.

Administrationsbacheloruddannelsen er placeret på vores Campus i Næstved, hvor du bliver tilknyttet. Der kan blive tale om aktiviteter på andre af vores campusser. Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. januar 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Tue Hækkerup på mail [email protected] eller tlf. 72482596.
  • Ansøgning (skriv meget gerne hvilke fagområder du kan varetage undervisning på) og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 15. november 2019.
  • Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtale den 21. november og 2. samtale den 26. november 2019.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Næstved
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1