Engagerede og selvstændige undervisere til ergoterapeutuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Brænder du for at formidle din viden om ergoterapi til studerende på vores professionsbacheloruddannelse, så er det nu du skal læse med her.

Vi søger dig der kan levere engagerende undervisning, da vi mener det er et vigtigt omdrejningspunkt i de studerendes læring. Undervisningen skaber sammenhæng, motivation og lyst til læring hos de studerende. Derfor er vi optaget af at finde de bedste undervisere til vores studerende. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse og fortsat kan være med til at sikre velfærd i Region Sjælland.

Vi søger to undervisere der har lyst til at varetage undervisning på en række fagområder på grunduddannelsen. Fagområderne omfatter anatomi, fysiologi, neurologi samt kernefaglige områder inden for ergoterapi.

Din profil
Du skal kunne agere i mange sammenhænge, og derfor er det vigtigt du kan kende dig selv i de følgende udsagn.

Du er en tydelig og engagerende formidler. Du har en positiv indgangsvinkel og kan formidle din undervisning, på en nærværende måde, så du fremstår tydelig og vidende inden for din profession. I samarbejdet med studerende og kolleger i Center for Ernæring og Rehabilitering skal du være med til at skabe interessant læringsmiljø for de studerende.

Du er i stand til at planlægge, udvikle og gennemføre undervisning. Du formår med din erfaring at koble teori og praksis i din undervisning. Du er glad for at undervise, planlægge, eksaminere og vejlede de studerende.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret. Du er god til at skabe sammenhæng i et job med mange bolde i luften. Det er vigtigt, da vi forventer en vis selvstændig tilgang i at tilrettelægge arbejdet og opgaverne. Du er opsøgende i vidensdeling og erfaringsudveksling med kolleger.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har indgående kendskab til og erfaring med sundhedspraksis, herunder er ergoterapi en selvfølge.
  • er uddannet professionsbachelor samt her en relevant kandidatuddannelse eller ph.d. uddannelse.
  • har erfaring med undervisning, og kendskab til uddannelsessektoren er en fordel.


Dine arbejdsopgaver
Som underviser vil din arbejdsdag spænde bredt og kunne se sådan ud:

At undervise er en del af hverdagen. Din opgaveportefølje som underviser består i at tilrettelægge, udvikle, gennemføre og evaluere undervisning på grunduddannelsen, samt efter- og videreuddannelsesområdet. Dette både selvstændigt og i tæt samarbejde med teamet af undervisere. Der udover vil du også få en rolle i forhold til udvikling af vores digitale læringsformer.

Deltage i forskellige typer af forsknings og udviklingsaktiviteter. Alt efter dine kvalifikationer vil du deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter i tæt samarbejde med centrets docenter. Der vil også være undervisning i efter-videreuddannelses regi, hvor undervisningen er rettet mod praksisfeltet og allerede uddannede professionsbachelorer.

Stillingen omfatter udvikling, tilrettelæggelse, gennemførsel og evaluering af undervisning. Dertil vil der være varetagelse af opgaver inden for forskning og udvikling samt eftervidereuddannelse. Du forventes at byde ind med iver og engagement som en central drivkraft i at få opgaver inden for alle tre områder til at udvikles og spille sammen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor. På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder. For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk, at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358

Dine kollegaer
Uddannelsen er placeret på campus Næstved, hvor vi er et lille dedikeret team med høje ambitioner for vores fag. Vi er en del af Center for ernæring og rehabilitering. I centeret driver vi 3 grunduddannelser: Ernæring- og sundhedsuddannelsen, fysioterapiuddannelsen og ergoterapeutuddannelsen. Derudover har vi også ansvaret for efter- og videreuddannelse samt forskning og udvikling knyttet til disse fagmiljøer og uddannelser. Fagmiljøet hos os er kendetegnet ved at være fagligt stærkt. Vi værdsætter en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde, hvor høj faglig kvalitet i uddannelsesudvikling er i højsædet.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. februar 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Uddannelsesleder Ane Kruse [email protected], 7248 2273.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her: https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/ eller ved at klikke på 'Søg stillingen' til højre på denne side senest den 6. december 2019.
  • Vi forventer at afholde 1. samtaler den 11. december 2019 og 2. samtaler den 16. december 2019.


Om Absalon

Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Næstved
  • Fredag den 06. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1