Undervisningskonsulent til ZBC’s kursusafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du lyst til at undervise og kompetenceudvikle fremtidens ledere og medarbejdere? Brænder du for at dele din viden inden for ledelse, kommunikation og strategi? Så har vi måske lige det job, du søger.

På ZBC har vi stor succes med at tilbyde arbejdsmarkedsuddannelser skræddersyet til erhvervslivet. Vi søger pr. 1. maj 2020, og gerne før, en engageret undervisnings-konsulent, som kan formidle egne erfaringer inden for ledelse og medarbejderudvikling til vores uddannelsesteam i Detailgruppen Business.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Er uddannet inden for servicebranchen, fx inden for detailhandel.
  • Har ledelseserfaring inden for servicebranchen, fx inden for detailhandel.
  • Er nysgerrig og idérig.
  • Er engageret og positiv.
  • Er imødekommende og involverende.
  • Er en teamplayer.
  • Er en god og levende formidler.
  • Kan trives med et job, hvor arbejdsmængden kan variere, og hvor du til tider kan være under tidspres.

Om jobbet

Vi søger en ny kollega, der synes, at det er både spændende og udfordrende at give voksne med praksiserfaring nye perspektiver på deres arbejdsliv, arbejdsmetoder og praksis. Du vil blive tilknyttet et team, der deler viden, sparrer, udvikler og ofte også underviser på det samme uddannelsesforløb.

Som undervisningskonsulent på ZBC vil du skulle varetage de spændende og inspirerende opgaver som underviser. Vi kan tilbyde dig en hverdag med forskellige undervisningsaktiviteter, områder og målgrupper. Du vil være med til at designe og udvikle nye kursustiltag, nye forløb, deltage i eksterne og interne møder samt have styr på og være opsøgende i forhold til ny lovgivning og fungere som tovholder i forhold til afvikling og evaluering af ZBC’s kurser.

Du vil ligeledes være et vigtigt bindeled mellem virksomheder, organisationer og interessenter i forbindelse med efteruddannelsen på ZBC. Det vigtigt, at du har fingeren på pulsen i forhold til vores samarbejdspartneres behov for efteruddannelse, og du vil derfor løbende skulle være i kontakt med vores samarbejdspartnere i forhold til at varetage samarbejdet om vores udbud af kurser.

Har du lyst til og mod på dette, kan vi tilbyde

Et spændende underviserjob, hvor du i samarbejde med dine kollegaer løbende udvikler og kvalificerer vores uddannelsestilbud og et job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Du fået et job, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og på jobindholdet.

Du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Sammen er vi stærkere.

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid, og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. maj 2020, og gerne før.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Næstved. Da vores uddannelser afvikles i alle 7 byer, hvor ZBC har adresser, og da der vil være virksomhedsforlagt undervisning, må du dog være indstillet på en høj grad af mobilitet, og der må påregnes kørsel i egen bil.

Ansættelsen finder sted i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 - Centralorganisationen af 2010 samt organisationsaftale for lærere ved arbejdsmarkedsuddannelserne mv.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 17. marts 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ultimo uge 12 eller i uge 13, 2020.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Annette Farnov, kursuschef på tlf.: 2519 2864 eller på mail [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Næstved
  • Tirsdag den 17. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1