[xxxxx]10 Næstved søger timelærere til matematik og engelsk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

ZBC10 Næstved søger timelærere til matematik og engelsk


Vær med! Verden er til at forandre.

Vil du undervise verdens bedste 10. klasse – ZBC10 – i matematik og/eller engelsk? Vi søger snarest muligt timelærere, der har lyst til at være med til at gøre 10. klasse til et fantastisk år for vores elever – et år, de aldrig glemmer og et år, hvor der sker noget nyt.

Med ZBC10 har det været ZBC’s ambition at skabe et 10. skoleår, hvor vores elever oplever, at de bliver rigtig godt forberedt – både fagligt og personligt – til deres videre uddannelse. Vi og vores elever synes, at vi er lykkedes, og eleverne er klar til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.

Hvem er du?
Du har kompetencer til at undervise folkeskoleelever i matematik og/eller engelsk. Du har enten en læreruddannelse eller en meritlæreruddannelse, som bygger på en erhvervsuddannelse.

At være lærer på ZBC10 indebærer stærk faglighed samt ønsket om at møde eleverne, hvor de er og derigennem skabe gode relationer. Det indebærer at skabe lyst til at lære hos vores elever ved at engagere sig samt ved at give og modtage feedback.

Du har interesse for den praksisnære, anvendelsesorienterede pædagogik. Du tænker helhedsorienteret og ser dig selv som facilitator af læring. Du sikrer, at alle vores elever bliver mødt, hvor de hver især er og dermed lærer så meget, som de kan.

Hvem er vi?
Vi vil skabe et 10. skoleår, hvor eleverne oplever, at de bliver bedre forberedt – både fagligt og personligt – til begyndelsen på deres ungdomsuddannelse. Derfor har vi udviklet tre forskellige 10. klasse-linjer – EUD10, Erhvervslinjen ZBC10 samt Gymnasielinjen ZBC10. Du kan læse mere om vores tre linjer på ZBC10 HER.

Vi forventer, at du er vant til at udvikle, planlægge og afvikle undervisningen gennem digitale læringsplatforme og digitale læringsmidler, samt at du kan sikre undervisningsdifferentiering gennem brugen af disse.

Vi tilbyder

  • Elever, der søger et anderledes og spændende 10. skoleår
  • Et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet med rig mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.

Har du lyst til og mod på dette, kan vi tilbyde en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads – en skole med mange forskellige uddannelser og medarbejdere med forskellige faglige og personlige baggrunde.

Ansættelse

Ansættelse sker som timelærer med tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om et vikariat, hvor sluttidspunkt for ansættelsen for nuværende ikke er kendt.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være på Handelsskolevej 3 i Næstved.

Ansættelse sker i henhold til Undervisningsministeriets cirkulære nr. 12233 af 30. juni 2000 om løn og ansættelsesvilkår for timelærere ved erhvervsskoler (handelsskoler og tekniske skoler).

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Vi skal have din ansøgning senest den 19. september 2020. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelse af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Anders Lykke Kehler Larsen, Uddannelsesleder på tlf.: 4132 6145 eller e-mail: [email protected] eller Charlotte Skøtt, Uddannelseschef på tlf.: 2519 2847 eller e-mail: [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Næstved

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1