Underviser med indsigt i udviklingen på akutområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Det nære sundhedsvæsen er i fokus på landsplan og i regionerne. Vi uddanner næste generations sygeplejersker og har derfor brug for dig der kender til det nære sundhedsvæsen i Center for Sygepleje. Du kan læse mere om satsningsområdet her. https://phabsalon.dk/forskning-og-udvikling/sygepleje/det-naere-sundhedsvaesen/

Med det in mente, søger vi dig der har indsigt i at udvikle akutområdet i det nære sundhedsvæsen, og som brænder for at undervise i det. Du skal undervise i klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab, i akutte og kritiske sygeplejesituationer, herunder kvalitetssikring af samme i et sundhedsvæsen under stadig udvikling og forandring.

Vi søger en adjunkt eller lektor, som kan undervise inden for området på både grund- og , efter- videreuddannelsen, samt på specialuddannelsen.

Du skal være med til at løfte sundhedsydelserne på akutområdet i hele regionen. Det skal du være på flere niveauer i forhold til vores dimittender og på efter- og videreuddannelsen. Derudover kan det være i forsknings- og udviklingsarbejdet i samarbejde med praksis. Det vil derfor være en fordel hvis du har interesse for og erfaring med projektarbejde.

Din profil

Du trives med at formidle din viden og har erfaring med at undervise. Derfor er det vigtigt, at du kan nikke genkendende til :

Du bruger din erfaring fra klinisk praksis på akutområdet. Du omsætter din viden og gør den vedkommende for de studerende. Hvis du har interesse for og erfaring med sundheds-teknologi og færdigheds- og simulationsundervisning, er det en stor fordel.

Du er i stand til at planlægge, udvikle og gennemføre undervisning. Du formår med din erfaring at koble teori og praksis i din undervisning. Du er glad for at undervise, og evner også at holde humøret højt, når du for eksempel skal planlægge, eksaminere og vejlede de studerende.

Du er en tydelig og stærk formidler. Du har en positiv indgangsvinkel og kan formidle din undervisning på en inspirerende måde. Du fremstår tydelig og vidende inden for din profession. I samarbejdet med studerende og kollegaer skal du være med til at skabe et klart og interessant læringsmiljø, hvor du er opsøgende i at videndele og udveksle erfaringer med kollegaer.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret. Du har flair og evne for at udføre koordinerende funktioner. Det er vigtigt, da vi forventer en vis selvstændig tilgang i at tilrettelægge arbejdet og opgaverne.

Derudover forventer vi os, at du har:
  • en sundhedsfaglig uddannelse samt en overbygning på master-/kandidatniveau. og gerne en ph.d. grad.
  • erfaring som projektleder.


Dine arbejdsopgaver

Du vil primært få opgaver inden for følgende områder:

Undervisning som en del af hverdagen. Din opgave vil hovedsageligt være at undervise, vejlede og eksaminere. Det vil være indenfor områderne klinisk beslutningstagen og lederskab i akutte og komplekse situationer på tværs af professioner, sektorer samt i patientens og borgerens hjem. Undervisningen tilrettelægges blandt andet med forskellige færdigheds- og simulationsscenarier.

Deltagelse i forskellige typer af udviklingsopgaver. Alt efter dine kvalifikationer vil du deltage i udviklingsopgaver af forskellig karakter, som forskning eller innovation, der er rettet mod grund- og efter- videreuddannelsesaktiviteter.

En typisk arbejdsuge er kendetegnet ved stor variation i dine arbejdsopgaver. Ugen vil bestå af en blanding af undervisning, udviklingsarbejde, mødevirksomhed, vejledning og forskellige former for feedback. De fleste opgaver skal løses i samarbejde med andre, mens opgaver som forberedelse kan tilrettelægges mere fleksibelt.

Afhængig af dine kompetencer og ønsker vil dine arbejdsopgaver derudover blive fordelt mellem undervisning, og efter- videreuddannelsesaktiviteter, hvor det primære omdrejningspunkt er emnet akut og kritisk sygepleje i det nære sundhedsvæsen.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk at det kræver, du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358

Dine kollegaer

Center for Sygepleje dækker hele Region Sjælland og er fordelt på fem lokationer i henholdsvis Næstved, Nykøbing F., Holbæk, Roskilde og Slagelse. På Campus Næstved har vi, udover sygeplejerskeuddannelsen, også fire andre professionsuddannelser. Vores team i Næstved har engagementet, de studerende og fagligheden i højsædet. Derudover er vi også en nærværende, energisk og humoristisk gruppe at samarbejde med.

Til daglig vil du blive en del af et semesterteam, der sammen med dig, underviser på flere semestre. Vi kan tilbyde faglig sparring og nærhed i et lille, men levende campusmiljø. Du vil derudover indtræde i andre arbejdsfælleskaber i Center for Sygepleje på efter- videreuddannelsen og/eller forskning og udvikling, afhængig af din kompetencer og præferencer.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. oktober 2019.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Ann-Berit Schelde på tlf. 7248 3182
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her: https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/ eller ved at klikke på 'Søg stillingen' til højre på denne side senest den 16. august 2019 .
  • Vi forventer at afholde 1. samtale den 23. august 2019 og 2. samtale den 27. august 2019.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon

Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Næstved
  • Fredag den 16. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1