Dedikeret musiklærer til Skansevejens Skole (kommende Stigsborg Børne- og Ungeunivers)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vi søger en lærer, der brænder for at undervise vores skønne og dygtige elever i musik - samspil, morgensang, valgfag i udskolingen samt musikundervisning på mellemtrinnet. Du vil blive en del af et stærkt team af musiklærere, der sammen gør sig umage med at fortsætte skolens stolte traditioner og tilbud om musik.

Udover musik vil der ligeledes være undervisning i engelsk på mellemtrinnet, samt hvad du ellers har kompetencer inden for.

Det er centralt for os, at du brænder for læring og indsatsen omkring det hele barn. Vi har høje forventninger til dit fagfaglige niveau og din måde at arbejde med relationer og trivsel.

Som ny på skolen vil du blive tilknyttet en mentor. Vi har ligeledes faglige- og trivselsvejledere som sammen med dine kolleger vil sparre med dig omkring undervisning og trivsel.

Alle lærere på skolen er ambassadør for en gruppe børn. Det primære mål med denne opgave er at sikre, at alle børn har en voksen, der støtter dem i deres sociale, personlige og faglige udvikling. Ambassadøren har tæt kontakt til hjemmet og sikrer, at der løbende laves handleplaner og evalueringer.

Vi søger en lærer, der kan sige ja til følgende:
  • Dedikeret og inspirerende underviser
  • Tæt og professionelt samarbejde med kolleger omkring elever og undervisning
  • Dygtig til relationer
  • Ser Stigsborg Børne- og Ungeunivers (2024) og de igangværende didaktiske og pædagogiske processer med autentisk projektarbejde, udendørs læringsmiljøer, legende og eksperimenterende tilgang til læring og IT som lige noget for dig
  • Er positiv og ser muligheder i en omskiftelig hverdag
  • Deltager i personaleforeningens arrangementer

Hos os kan du forvente:
  • 515 skønne elever og 80 dedikerede medarbejdere
  • Høj professionel kapital, hvor elevernes læring er i centrum i alle valg
  • En hverdag med mange typer af opgaver
  • Et tæt og forpligtende team- og forældresamarbejde
  • En ledelse og vejlederkorps der er tæt på dig og hjælper dig ind i kulturen og praksis på skolen
  • Vi har en onboarding plan,hvor vi sikrer, at du kommer godt i gang i organisationen


Om skolen
Skansevejens Skole er en smuk og traditionsrig skole beliggende i hjertet af Nørresundby med skov, torv og lækkert havnemiljø. Skolen er to til tre-sporet fra 0.- 9.klasse.

Skolen består et årgangsteam af 3-4 lærere, som i videst muligt omfang dækker hele fagrækken og har alle årgangens børn. Som musiklærer vil du skulle undervise på flere årgange.

I 2024 bliver Skansevejens Skole til det nybyggede Stigsborg Børne- og Ungeunivers, der får lokation på Stigsborg Havnefront. Som en del af den fremtidige flytning til Stigsborg Havnefront er Skansevejens Skole i gang med en pædagogiske proces, hvor undervisningen i høj grad skal tage udgangspunkt i autentisk projektarbejde. Skolen begyndte derfor i skoleåret 2020-2021 et to årigt kompetenceudviklingsforløb med KATA-fonden for at udvikle en projektorienteret didaktik sammen med det pædagogiske personale. I skoleåret 2021-2022 er vi ligeledes med i et tre-årigt Play@Heart-forløb, hvor vi gennem en legende, kreativ og eksperimenterende tilgang til læring skal fremme elevernes teknologiforståelse.

Arbejdsstedets adresse
Skansevejens Skole
Skansevej 2
9400 Nørresundby

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst med ansættelse d. 1/3/2022. Stillingen er en fastansættelse på 37 timer (hvis du ønsker nedsat tid, er det også en mulighed).

Kontaktperson
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe tlf 29903082 eller skrive en mail til souschef Rikke Krogh Møller mail: [email protected] fra den 3. januar 2022

Praktiske oplysninger
20. januar 2022

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 4.

Til selve samtalen kan du forvente at skulle løse en opgave, som efterfølgende fremlægges for ansættelsesudvalget.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1efeae2a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nørresundby
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som lærere
9. august 2024 1
8. august 2024 1