Vikarstilling: årsvikar til 10. kl.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Nyborg

10.klasse på Nyborg Gymnasium søger en super-DSA-/dansk lærer til start august 2022. Stillingen er tidsbegrænset.

Vi mangler en erfaren lærer, der brænder for arbejdet med unge mennesker og mange kulturer, til at undervise i vores udvidede modtageklasse og i vores 10.klasse i faget dansk. Vi søger en lærer med et bredt favnende menneskesyn med lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde, mod på at udvikle landets bedste koncept for modtageundervisning og en til tider hektisk hverdag med mange skønne unge mennesker. Du vil indgå i et tæt samarbejde med modtageklassens øvrige personale og underviserne i 10.klasse.

Vi er i gang med at udarbejde nye læringsplaner for fag og elever i modtageklassen (14-18 år) med fokus på et målrettet arbejde med udgangspunkt i individuelle screeninger, udviklingsplaner og løbende faglig testning, dette for at eleverne lærer dansk på den mest optimale måde. Ud over det så har vi lige nu en del unge fra Ukraine, der både undervises og modtager virtuel undervisning fra hjemlandet.

Overordnet set har vi som mål at udfordre eleverne på både det faglige, sociale og personlige plan. Udgangspunktet er den enkelte elev, og håbet er, at gøre samtlige elever i modtageklassen parate til de mange valg, som de skal tage, både mens de går i modtageklassen, men også i deres efterfølgende uddannelses- og arbejdsliv.

Nyborg Gymnasium har i alt 1300 elever fordelt på syv forskellige uddannelser, 40 forskellige lande er repræsenteret blandt skolens elever, og skolen har som mål at arbejde for mangfoldighed og imod uddannelsessnobberi. Modtageklassen er overordnet placeret i Nyborg kommunes ungdomsskole, men den pædagogiske udvikling og daglige ledelse ligger ved Nyborg Gymnasium

I skoleåret 2022-2023 vil der være 160 elever indskrevet i 10. klasse og 10-15 elever i modtageklassen. Der er et løbende optag, hvorfor screening og beskrivelse af elevernes forudgående undervisningsforløb, faglige resultater samt sociale- og personlige forhold er yderst vigtigt for os.

Vi søger en ny kollega, som:

  • Er uddannet folkeskolelærer.
  • Har uddannelse indenfor DSA området
  • Kan undervise i dansk, i en modtageklasse og på et alment FP10 hold.
  • Har erfaring med at føre elever op til prøve i 9./10. klasse
  • Har erfaring med dansk-som-andetsprog og meget gerne med screening/testning af elever, der ikke har dansk som modersmål.

Vi tilbyder:

  • Et professionelt læringsfællesskab på højt niveau med fælles fagsprog på tværs af fag og klasser.
  • At arbejde i teams er noget vi gør; vi bruger tid på fælles planlægning og hylder princippet om åbne døre
  • En arbejdsplads, hvor uddannelseslederen viser stor tillid, giver tid til forberedelse og som ved, at det at fejle er vejen til at udvikle sit håndværk

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Se også vores Facebook-side Nyborg Gymnasium 10.klasse; og hold dig orienteret på https://nyborg-gym.dk/uddannelser/10-2/

Ansøgningsfrist er tirsdag den 31. maj 2022 og med samtaler i uge 23.

Nyborg Gymnasium ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor både personer med dansk og med anden etnisk baggrund til at søge stillingen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ’Søg stillingen’ og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder, Henrik Lunde, [email protected], tlf. 51777105

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nyborg
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1