Lærer til Centerklaserækken på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Da en af vores lærere skal være specialkonsulent, så søger Centerklasserækken på SUNDskolen, snarest eller fra 1/3 2023 en lærer til en fuldtidsstilling.
Centerklasserækken er en centralt visiteret specialafdeling i Guldborgsund kommune for handicappede børn med behov for vidtgående specialundervisning.
Vi har fokus på elevernes læring, alsidige udvikling og dannelse - dit engagement og relation til eleverne er derfor afgørende.

Stillingens nøgleopgaver
Målet med arbejdet her er, at eleverne fagligt og personligt udvikles maksimalt og tilegner sig viden, færdigheder og handlemuligheder, så de senere kan få et godt udbytte af deres ungdomsuddannelse (i reglen STU) og så vidt muligt mestre eget liv. Der arbejdes under Folkeskoleloven. Vores undervisning og aktiviteter er målstyrede. Vi arbejder ud fra en ProjektBaseret Lærings-tilgang (PBL) og med individuel målsætning og planlægning for eleverne i MeeBook, tilpassede tests og evalueringer. Vi tager udgangspunkt i faglig læring, men har også fokus på elevens alsidige, personlige og sociale udvikling.

I vores pædagogiske tilgang skal der arbejdes med udgangspunkt i neuropsykologi og – pædagogik. Desuden prioriteres Low Arousal højt.

Du vil indgå i et ligeværdigt samarbejde med de øvrige i teamet, som består af lærere, pædagoger samt pæd. med. Der arbejdes tæt sammen om opgaven - alle byder ind med hver deres faglighed.
Der samarbejdes på tværs i afdelingen med de øvrige teams samt med special SFO Regnbuen og forventeligt også med STU Guldborgsund. Man deltager i arbejdet i personlig pleje og omsorg.

Vi er i forbindelse med kommende flytning til nye, specialindrettede rammer på Ny SUNDskole ved at retænke vores afdeling. Du har således her mulighed for at præge afdelingens udvikling, hvilket vi også forventer af dig.

Personlige kompetencer
Du er imødekommende, anerkendende og har fokus på elevernes læring og trivsel.
Du er engageret. Du holder af at samarbejde bredt og er åben for at samskabe med forældre og andre interessenter.
I denne afdeling er det altid nødvendigt at vi tilpasser vores undervisning til vore elevers muligheder for læring. Du skal derfor være både innovativ og ambitiøs på elevernes vegne.
Du er en "holdspiller" med de personlige egenskaber, det kræver.

Faglige kompetencer
Vi søger en person, som brænder for udvikling af specialundervisning for handicappede børn og unge. Ansøgere med erfaring fra specialområdet er meget velkomne.

Har du ikke erfaring, men motivation, lyst og engagement for at prøve kræfter med specialområdet – skal du dog ikke holde dig tilbage.

Vi tilbyder:
En god arbejdsplads med et godt samarbejde og en god kemi blandt kolleger. Vi lægger vægt på at hver enkelt i teamsamarbejdet tager ansvar for helheden. Desuden værner vi om at skabe et godt og velfungerende skole/hjem-samarbejde. Vi har en god og imødekommende omgangstone, hvor der er plads til humor. Trivsel er et vigtigt nøgleord både, når vi taler om personale, elever og forældre.
Skolen arbejder ud fra værdierne anerkendelse, kreativitet og sundhed - en anerkendende tilgang, hvor relationer bygges på gensidig respekt og værdsættelse. Vi ser os selv som en inkluderende skole med plads til forskellighed.
Centerklasserækken, CKR har p.t. 42 elever med handicap fordelt på 3 klasser med undergrupper, hvor man samarbejder i et team af lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere.
Centerklasserækken er placeret som en afdeling på SUNDskolen. Vi dækker Bh. Kl. til 10. klasse. Eleverne kommer fra hele Guldborgsund Kommune.

Bemærk at Skolen ligger meget centralt med gode muligheder for at benytte offentlig transport til og fra arbejdet. Vi har ligeledes gode tilkørselsmuligheder med relativt tæt beliggenhed til motorvej.
Ud over Centerklasserækken på SUNDskolen, så rummer SUNDskolen en special- og en pædagogisk idræts-SFO samt en almenskole, som er distriktsskole for lokalområdet.
Skolen har ansat ca. 85 faste medarbejdere – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og administrativt personale.

Løn og ansættelse:
Efter gld. overenskomst. Ansættelsen er en fast ansættelse snarest dog senest d. 1/3 2023.

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist d. 19/1 2023 og der forventes afholdt ansættelsessamtaler i uge 4.

Flere oplysninger:
Afdelingsleder Mikael Rasmussen Tlf.: 25182272 i tidsrummet 8.30 – 15.00. Vi ser gerne at du som ansøger efter aftale besøger skolen, inden du søger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Vi foretrækker, du sender din ansøgning online. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=99e4ccd1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 19. januar 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Nykøbing Falster

    Har du styr på ridningens svære kunst og er du god til at lære fra dig? Så skal du søge stillingen som ridelærer i Nykøbing Falster Rideklub. Vi søger en engageret underviser til rideskolen 2 h..
    • Lærer
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Lærer i Maribo

    Spiller du tværfløjte? Så er du måske vores nye træblæser-underviser! FællesskabTrives du i fællesskab, og vil du gerne arbejde på tværs af forskellige musikgenrer – både klassisk og rytmisk?.
    • Lærer
    • Maribo
    Få mere info
  • Lærer på Lolland og Falster

    Vi søger en engageret lærer til vores inkluderende mellemform Flex, der har en bred interesse i skolens fag samt i tværfaglig undervisning.Er du god til at skabe deltagelsesmuligheder for alle bø..
    • Lærer
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Lærer i Søllested

    Er du erfaren læsevejleder eller brænder du for matematikfaget? Vil du være en del af en nytænkende arbejdsplads med høj grad af medindflydelse? Og vil du møde ind på en arbejdsplads til imødekomme..
    • Lærer
    • Søllested
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3