Studielektor i bevægelse til den kunstneriske bacheloruddannelse i skuespil Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

VIL DU VÆRE MED TIL AT UDDANNE FREMTIDENS SKUESPILLERE? Den Danske Scenekunstskole søger en studielektor i bevægelse til den kunstneriske bacheloruddannelse i skuespil Odense.

Som studielektor bliver din primære opgave at undervise de skuespilstuderende i Odense i bevægelse og holddynamik med særligt fokus på sammenhængen mellem sind og krop, og hvordan den studerende opnår en større selvforståelse og selvindsigt i forhold til egen udvikling og i forhold til fagets mange facetter.

Undervisningen vil have fokus på såvel individet som det holddynamiske ensemble-relaterede arbejde. Samtidig vil du indgå i morgentræningsprogrammet i Odense med kontinuerlig undervisning i styrketræning, yoga og afspænding. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor underviserne fra hver deres faglige ståsted bidrager til den enkelte studerendes udvikling og læring.

Vi leder efter en kollega, der både har omfattende undervisningserfaring og kan relatere det til skuespillerfagets forskellige fagområder, og som har stærke pædagogiske kompetencer. Du har solid erfaring med fagets arbejdsmetoder, og du kan designe undervisningsforløb, der styrker de studerendes individuelle såvel som holddynamiske udvikling igennem studietiden, samtidig med at de lærer at forstå sig selv som skabende og reflekterende scenekunstnere i en bredere sammenhæng.

Det er samtidig afgørende, at du interesserer dig for uddannelse og kan undervise og vejlede de studerende på skuespilleruddannelsen.

Den Danske Scenekunstskole har fokus på det gode arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Odense og skal kunne træde naturligt ind i et arbejdsfællesskab, hvor skolens undervisere og teknisk/administrative personale står tæt sammen om løsning af opgaverne.

Vi forventer, at du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab, og at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan begå dig i et kunstnerisk læringsmiljø, hvor der er fokus på tværgående samarbejde mellem afdelinger og fagligheder.

STILLINGSTITEL

Studielektor bevægelse

KVALIFIKATIONER

Der lægges vægt på, at du:

  • er fagligt anerkendt underviser i bevægelse.
  • har forståelse for den kollektive kunstneriske praksis og kan bidrage med vigtig indsigt og erfaring.
  • har erfaringer med uddannelse af skuespillere og har et tydeligt pædagogisk ståsted i forhold til uddannelsens faglige indhold og program.
  • er uddannet kropsterapeut og/eller bevægelseslærer.
  • har viden om relevant teori og metode inden for uddannelsens kerneområder og kan sætte den viden i relation til andre af scenekunstneriske fagområder.
  • har talent for planlægning og erfaring med administrativt arbejde og systemer.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Stillingen er normeret til 50 % af en fuldtidsstilling (svarende til 18,50 timer/uge).

Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse 1. august 2021 (eller efter aftale).

Personaleansvarlig er uddannelsesansvarlig for skuespil Odense Mette Frank.

Du får fast arbejdssted på Scenekunstskolens campus i Odense, men forventes også løbende at være til stede på Scenekunstskolens øvrige adresser i Aarhus, Fredericia og København.

ANSØGNING

Søg stillingen ved at klikke ”Søg stillingen” herunder og upload din ansøgning og relevante bilag senest den 16. april 2021 kl. 12.

Ansøgninger, der modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.

Ansøgningen skal indeholde:

  • en motiveret ansøgning
  • CV med en detaljeret oversigt over dit kunstneriske virke
  • relevante eksamensbeviser og/eller faglige bedømmelser
  • undervisningsportfolio med kort redegørelse for dine pædagogiske erfaringer (maks. 3 sider à 2.400 anslag inkl. mellemrum).

Nærmere oplysninger om ansøgningsprocessen og stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig skuespil Odense, Mette Frank ([email protected]).

DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

ANSÆTTELSESPROCEDURE

Alle ansøgninger vil blive gennemgået af et bedømmelsesudvalg nedsat af rektor. Bedømmelsesudvalget foretager en uvildig bedømmelse af, om ansøgerens kvalifikationer lever op til kravene for ansættelse som studielektor. Bedømmelsesudvalget anbefaler ikke bestemte kandidater til stillingen. Alle ansøgere får direkte besked om udfaldet af denne proces.

Blandt de kvalificerede ansøgere indkaldes til samtaler i starten af juni 2021.

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE

Den Danske Scenekunstskole er en kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Skolen er hjemsted for et moderne, kunstnerisk læringsmiljø, der inspirerer til nye tænkemåder, kunstneriske udtryk og socialt engagement. 

Med videregående uddannelser på bachelor-, kandidat- og diplomniveau fordelt på campusser i Aarhus, Fredericia, Odense og København uddanner skolen toneangivende scenekunstnere med en solidt funderet praktisk og teoretisk faglighed og en kritisk bevidsthed om kunstens rolle i samfundet.

Gennem forskning og udvikling af nye værker, viden og metoder inden for et bredt spektrum af scenekunstneriske discipliner er skolens undervisere og studerende med til at udvikle scenekunstens fagområder og sætte aftryk på kunst- og kulturlivet nationalt og internationalt.

Læs mere på ddsks.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense C
  • Fredag den 16. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2