Forsker og underviser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund samt Læreruddannelsen på Fyn ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en medarbejder til forsknings- og undervisningsopgaver inden for almendidaktik og pædagogik.

Vi søger en adjunkt/lektor med ph.d. til opgaver i relation til forskningsprogrammet Almendidaktik og pædagogik, læreruddannelsen på Fyn og generelt til vidensomsætning i pædagogiske og samfundsfaglige professionsuddannelser og pædagogisk praksis. Det er vores intention at styrke en egentlig almendidaktisk forskning og det almendidaktiske perspektiv i forsknings- og udviklingsprojekter, som relaterer til skolens fag og tværgående emner. Samtidig ønsker vi i højere grad at understøtte forsknings- og vidensbaseringen af læreruddannelsens didaktiske og pædagogiske elementer. Læreruddannelsen på Fyn inklusive de netbaserede dele består af 45 uddannelsesfaglige medarbejdere, som bidrager til et godt studiemiljø for ca. 1100 studerende.

Vores tidligere og nuværende projekter har fokus på digitalisering, læremidler, projektarbejde, elevprodukter, inklusion, differentiering, bæredygtighed, dannelse m.m. Derudover er vi optaget af skolens organisatoriske dimensioner, herunder ressourcepersoner og skoleledelse i både folkeskoler og de frie grundskoler. Vi har en stærk tradition for at arbejde ud fra både kvalitative og kvantitative samt kombinerede forskningsmetoder.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver

  • At bidrage til opbygning af forskningsprogrammet Almendidaktik og pædagogik og kvalificere programmets nuværende og kommende projekter
  • At udvikle og søge ekstern finansiering til udviklings- og forskningsprojekter i samarbejde med forsknings- og uddannelsesmedarbejdere og praksis
  • At varetage og bidrage til udvikling af læreruddannelsens forsknings- og vidensbasering gennem undervisning, vejledning i didaktiske og pædagogiske felt samt tværgående initiativer
  • At bidrage kvalificeret til kollegialt samarbejde på læreruddannelsen og til et spændende studiemiljø med de studerende
  • At fremme den videnskabelige publicering og styrke vidensomsætning til relevante uddannelser og praksisfelter
  • At vedligeholde og udvikle stærke nationale og internationale netværk og strategiske samarbejdspartnere
  • At bidrage til konsolidering og udvikling af UCLs strategiske ambitioner

Din baggrund og erfaring

  • Ph.d.-grad i et relevant felt og publikationserfaring
  • Solid erfaring med udvikling, gennemførelse og omsætning af større forsknings- og udviklingsprojekter med flere aktører
  • Indsigt i lærerprofessionen og relevant undervisningserfaring samt lyst til at engagere studerende og formidle bredt
  • Erfaring med og interesse i teoretisk og metodisk udvikling
  • Viden om eller erfaring med offentlige og private fonde og aktører i relation til det pædagogiske felt
  • Erfaring med deltagelse i fagligt relevante nationale og internationale netværk og strategiske partnere
  • Evner til konstruktivt samarbejde med både kolleger og studerende

Ansættelse

Din stilling vil være delt mellem forskningsafdelingen og læreruddannelsen. Den præcise fordeling afhænger af de konkrete arbejdsopgaver, men vil som udgangspunkt være ligeligt fordelt. Formelt ansættes du i forskningsafdelingen.

Ansættelse ønskes per 1. januar 2020 eller hurtigst muligt herefter.

Dit primære ansættelsessted vil være i Odense men opgaver på andre af UCL’s lokationer kan komme på tale.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Flere oplysninger

Ved spørgsmål angående forskningsopgaver kan du kontakte docent og programleder Stefan Ting Graf på [email protected], mobil 23 83 79 92, og ved spørgsmål til uddannelsesopgaver kan du kontakte uddannelsesleder Dorthe Kingo Thruelsen på [email protected], mobil 30 91 47 53.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelser, så send din ansøgning via vores rekrutteringssystem på www.ucl.dk/job senest den 28. november 2019.

Ud over ansøgning, CV og publikationsliste så vedlæg gerne én forskningsartikel.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. december 2019. Ved samtalen skal du forholde dig til en case, som du vil modtage før samtalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Torsdag den 28. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1